Real maçindan beri söylüyorum. 3-0 yenilmis olsakta o maçtaki oyun ile ligdeki herkesi vururuz. Net.... Mesaja git »
19.00den once acilmaz bende Ankaradan gelicem. Konser bitince geri donucem. Gunu birlik cok zor.... Mesaja git »
Arkadas translate kullanmis topu yanlis nerdeyse He has entered into 100 club with the goal he scored against Gaziantepspor. He pla... Mesaja git »
Maiden biletini aldim geriye kaldi beklemek.... Mesaja git »
Mat den 41 almistim sinfa gore iyi bi nottu aslinda... Mesaja git »
Synth aynen wah,crybaby,shape,distortion vs gibi bir efekt tir. Bunun icin ayri Synth pedallari var.... Mesaja git »
Sanirsam bu cumartesi gidip aliyorum bileti alinca SS koyarim... Mesaja git »
Çok geçmiş olsun,umuyorum kisa zamanda iyileşir. Ayrica en azindan tedavisi olan ve kurtulan kisilerin oldugu bir hastalik... Mesaja git »
Lan bide benim durumuma bak ODTUYE girersen 15 tl ye kadar bisey belki alabiliriz diyolar ki benxe bu bile annemle-babamin iyi bir fedakarligi.... Mesaja git »
Salih gerçekten çok iyi ve gelecegi kesinlikle parlak. Ancak Draxler gercekten ayri.... Mesaja git »
Böyle diyip recep ivedik izliyosunuz ordada iki kufur duyunca sahan komik oluyo (!)... Mesaja git »
Bi ara Pentagram vardı sanki Türk metal grubu olmaz diyenlere kapagi koyan, Türkiyede metal yapip onemli biyerlere gelebilmiş.... Mesaja git »
O değilde Mark Knophler İstanbul'a geliyor gitmezsek ayıp olur... Mesaja git »
İlk golde yattigim yerden anirmak icin kalkarken koltuktan "garccc" diye bol basli ve titresimli bi ses geldi... Mesaja git »
Tokayı sadece banyodan çıkınca evde takıyorum zaten sadece hafif ıslak olunca bağlanabiliyor henüz, çok uzamadı. Zaten evde olduğum için elime ne geçe... Mesaja git »
Evet haklısın senin ve benim gibi kişiler için öldü,geriye kalanlar içinse kalite yükseliyor.Herkesin kendi görüşü işte.... Mesaja git »
Başımız sağ olsun. En azından kendimi hazırlamıştım önceden pek kurtulma ihtimali yok deniyordu... Mesaja git »
Spider 4 bizim studyoda var mesajim bulunsun biraz goz atar sana bilgi veririm.... Mesaja git »
Enseye bak 10-15 m koşup,hızını alıp laankk diye bi geçircen Türk öğrenciler alışık tabi bu harekete buna yapsan hastanede alır soluğu... Mesaja git »
Orijinalden alıntı: Gielenberg Orijinalden alıntı: DeadLy1907 Kadıköye geliceksin sen nasıl olsa Sampiyonluk kupasini verirsiniz en faz... Mesaja git »
:D fail
başlıklı konuya yorum yazdı
(3 ay önce, 22:02)
Bu sene tüm dünya'da en çok karı Türkiye'den elde eden renault firması dacia logan araçlara renault marka logosu yapıştırarak yaklaşık 8 Bin T... Mesaja git »