Pasha23 den geçici kayıt yaptırmıştım fakat kayıt düştü. Şu an kayıtsız alan kişi pasaporta kayıt edebilir. Sağ alt köşesinde hafif bir sarı leke prob... Mesaja git »
adamı niye kızdırıyosunuz :) anlayışlı ve karakterli birisidir.herşeyi açıkca yazmış zaten ilanda. hayırlı satışlar abi :)... Mesaja git »
Hiçbir problemi yoktur. Sadece kasasında Kullanımdan kaynaklanan deformeler mevcut olup kutusu kulaklığı , kullanım klavuzu ve sarj aleti ile gonderil... Mesaja git »
Iphone 5 alındığı için satılıktır. Alındığından beri ekran koruyucu ile kullanılmıştır. Alındığı tarihten 2 ay sonra ekranda çatlak meydana gelmiş, ... Mesaja git »
arkadaşlar bu konuyu daha önce esigara alımı yapmak için açmıştım uygun olsun diye sonra satış yapan yerin ürünleri hoş değil diye vazgeçmiştik.ben 10... Mesaja git »
arkadaşlar bu konuyu daha önce esigara alımı yapmak için açmıştım uygun olsun diye sonra satış yapan yerin ürünleri hoş değil diye vazgeçmiştik.ben 10... Mesaja git »
Yurtdışından alınma, kayıtsız (ücreti karşılığında kayıt da ettirebilirim) Beyaz S3 satıyorum. Gri çerçeve kısmında küçük iki çatlak var, fotoğraflard... Mesaja git »
Isvicre cikisli cihazimi model degisikliginden satiyorum arkadaslar. Pasaport kayitli beyaz renk.hem ekraninda hemde kasada en ufak bir ezik cizik y... Mesaja git »
Yut dışı-Siteden İSLAMBOL arkadaşımızdan almıştım.Telefon 10 üzerinden 9,5 alır.Geçici Pasaport kaydı vardı fakat bu aralar BTK yenilemesinden dolayı ... Mesaja git »
ozaman kendinize ilan açar cihaz ararsınız usulüne uygun olarak... Mesaja git »
çiziksiz garantili faturalı full 800e alabilirim şuan... Mesaja git »
sürekli olarak ONE X alınacaktır.forumun en uygun fiyatlarından alabilirim.fiyatına cihazına güvenenlerin tekliflerini bekliyorum... Mesaja git »
s2 istiyorum.kayıtsız yurtdışı yurtiçi olabilir.yani nekadar makul olursa okadar iyi.s2lerin fiyatları azçok belli abartmayalım arkadaşlar.... Mesaja git »
garantili faturalı yurtdışı kutulu kutusuz çizik veya çiziksiz s3 ve note2 alınacak arkadaşlar.ankara içi yada ankara dışı.referansı benden az üyelerd... Mesaja git »
Telefonda Ekranından Başka Hicbir Yerinde En Ufak Cizik Dahi Yoktur,Ekranındaki Cizikde Görünmeyecek Kadar İnce. 2 Hafta Önce Vatan Bilgisayardan A... Mesaja git »
Elktronik muhendisi arkadasim ile paneli cıkardık. Ön camın LCD den ayrılması imkansız. Ekranda cok aşırı derecede çatlak oldugu icin saatlerce ugraşm... Mesaja git »
S2 TEMİZ KUTUSU VE APARATLARI VAR . TURKCELL ÇIKIŞLI GARANTİSİ 1.5 SENE DAHA VAR 3 AYLIK CİHAZDIR FİYAT. 620TL. SAKARYA-ADAPAZARI ... Mesaja git »
linkte dış ekranı kırır cihazları alan biri var.note için 400tl veriyor http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-modeller-alinir-ek... Mesaja git »
Alıntı +
benim alacağım fiyat belki cihazınıza talip olacak üyeleri olumlu yada olumsuz etkileyebilir.benim mantığıma göre fiyat ve pazarlık özelden... Mesaja git »
arkadaşlar yarın yani salı sigaraları alıyoruz(19mart) daha önce almak isteyen arkadaşlar vardı.ben iki gündür salı alıyoruz yazdım.bana sadece şehird... Mesaja git »
Alıntı +
ce9un ilk modeli fitilli ikinci modeli dediğiniz gibi fitilsiz olanıymış.fitilsiz model hem şık hem daha kullanışlıymış.her iki model mevcu... Mesaja git »
isim hakan çetin.iban tr64 0004 6001 7888 8000 0468 33 dogru olması lazım.... Mesaja git »
Alıntı +
o fiyata piyasada zaten mevcut hocam... Mesaja git »
Alıntı +
daha önce kullanmadım oyüzden bende doğru olan hangisi bilmiyorum hocam ama en makul olan bu.iyi çıkar inşallah... Mesaja git »
ben başka bir satıcıya sorduğumda bu fiyata veremez ben en son 100lira yapabilirim.alırken dikkat edin orta kısımda ce ve en altta marka yada model ya... Mesaja git »
Alıntı +
hocam 3 kişiyle görüştüm ce4 ce6 ce9 modellerinin olduğunu.ego nun marka oldugunu (bir zamanlar bulaşık deterjanına mintax fayans temizleyi... Mesaja git »
Alıntı +
birlikte gidelim hem yeri görmüş oluruz.daha sonra likit ihtiyacı felan olursa gidip görmek daha iyi... Mesaja git »
Alıntı +
süper.salı günü son arkadaşlar 5kişide olsak 10kişide olsak alıyoruz herkesin bilgisi olsun... Mesaja git »
Alıntı +
rastgele kargo numarası girdim ben onaylarsan yarın hesaba geçer hocam.birde adresi özelden yazarsan yazarsan iyi olur çünkü kargo girerken... Mesaja git »
salı günü alıyoruz.şehirdışındaki arkadaşlar AKBANK iban no TR64 0004 6001 7888 8000 0468 33 havale yada sanalpazardan alım yapacak a... Mesaja git »
11 kişi hemen istiyor anladığım kadarıyla.itirazı olan yoksa salı günü alırız :)... Mesaja git »
Alıntı +
kartla alım için sanal pazarı açtım hocam.belki senin gibi kartla almak isteyenler olabilir diye... Mesaja git »
http://www.sanalpazar.com/Dh-Ozel__isp6693883 sanalpazardan kartla almak isteyenler için 75tl ile ilan açtım arkadaşlar. benim numaram 0544... Mesaja git »
ben salı günü izinliyim.alalım derseniz salı alabilirim.20kişi olalım derseniz yine beklerim.karar sizin... Mesaja git »