Okulda ve aynı sınıfta hatta ilkokulda da bir dönem aynı sınıfta okumuştuk.Yani tanışmışlığımız var ama nedense kızla bir çift laf yapamıyorum.Off b... Mesaja git »
hocam benim bir kız var hoşlandığım ama daha 'a' bile diyemedim.Hiç ortamım yok acayip utanıyorum öyle böyle değil bunu nasıl yeneceğiz yaw... Mesaja git »
Burada kız diye birşey yok hocam burada kezbanişler var maalesef :(... Mesaja git »
Seni biraz sosyalleştirelim at artık şu mesajı diyor aslında... Mesaja git »
Tamam ama bu maçta R2 + Üçgende işe yaramaycak galiba ki... Mesaja git »
Merhaba değerli forumdaşlarım; Okul futbol turnuvaları bu pazartesi başladı 2 sınıf her gün öğle arası maçlarını yapıyor ve üst tura geçiyor.Bizi... Mesaja git »
Merhaba beyler; Beyler bu sene 1 ay önce felan disiplin kuruluna gittik ve sınıfımı değiştirdiler.Gerçi sınıfımı değiştirdiler ama birşey farkt e... Mesaja git »
Bende saç uzatıcam yalnız benim saçlar sabah kabarıyor ne yapıcam hocam ?... Mesaja git »
TORKU FAİL
başlıklı konuya yorum yazdı
(8 gün önce, 21:57)
Torku firması bu tespitinden sonra reklamını kaldırmış kardeş... Mesaja git »
120 gün ne çabuk geçti daha geçen gün yediydin banı... Mesaja git »
alla alla böyle olmaması lazım daha yeni düzelttiydim... Mesaja git »
Açılan her konuların kapanması ve forumda düşük yaşlarda sohbet ortamı oluşması.Bence özgür platform anlıyoruz ama bunun önüne geçebilecek bir siste... Mesaja git »
Önce bir türkiyedeki kuklaları temizleyelimde onları geç... Mesaja git »
4 yıllık üniversite okuduktan sonra kendini bölümünle ilgili geliştirmen için farklı bir üniversitede veya aynı üniversitende master yapabilirsin.Ma... Mesaja git »
Akdeniz de okumak koyuyorsa insana vay hâlimize hani ;)... Mesaja git »
Master düşünüyor musun? düşünmen lazım çünkü mezun olduğunda pek bir iş imkanın olacağını sanmıyorum bunun nedeni ise işletme ve iktisattan mezunlar... Mesaja git »
Bu şahıs daha önce hiç bilgisayar kullanmamıştır.... Mesaja git »
Maalesef,bu üniversiteler dünya alanında kendini iyi şekilde tanıtmış üniversiteler değil.Belki türkiyede tanınabilir bu üniversiteler ama ne yazık ... Mesaja git »
Yapman gereken türkiye`nin sayılı üniversitelerinde ekonomi,işletme,iktisat,uluslararası okumak.Daha sonra master için yurtdışına çıkmak master bitt... Mesaja git »
Merhaba; LoL İlk kez indirdim ve oynamaya başladım yalnız oyuna girdim öğretici mod oynadım ama bir daha haritalara giriş yapamıyorum level atlam... Mesaja git »
abicim sevdiğim bir kız var daha a bile diyemiyorum siz nasıl teklif ediyorsunuz yahu... Mesaja git »
Hocam sen kaslı değilsin yağsızsın arkadaşın dediği gibi,Yani kasla felan alakan yok biraz kilo alsan görürsün kas mı yağsızlık mı ?... Mesaja git »
job yedikten sonra konuyu güncellemeni istiyorum.... Mesaja git »
Verdim hocam ama güzel projeymiş tutulabilir. başarılar.... Mesaja git »
Dik durun beyler konuyu sabit tutun görmeyenlerede gösterelim... Mesaja git »