Yabancı bir sitenin çevirisinde htc 8x'in mhl desteği olmadığı yazıyordu. Kullanan arkadaşlar bilgi verebilirmi,telefonun görüntüsünü tv'ye aktarmak b... Mesaja git »
Telefonun pil performansı bugün tavan yaptı,yaklaşık 16 saat açık kalmasına rağmen şarj hala %84'te, gerçi yoğun biçimde kullanmadım,10 dakika kad... Mesaja git »
sony xpeia p almayı düşünüyordum. şimdi aklım htc 8x ile samsung nexus'a kaydı. Avea kampanyasından almayı düşünüyorum. mhl adaptör ile lcd tv'ye görü... Mesaja git »
sony xpeia p almayı düşünüyordum. şimdi aklım htc 8x ile samsung nexus'a kaydı. Avea kampanyasından almayı düşünüyorum. mhl adaptör ile lcd tv'ye görü... Mesaja git »
sony xpeia p almayı düşünüyordum. şimdi aklım htc 8x ile samsung nexus'a kaydı. Avea kampanyasından almayı düşünüyorum. htc 8x ile ilgili hiç bilgim y... Mesaja git »
xperia sola telefonum var,telefondan genel anlamda memnunum,yeni bir telefon daha alacağım,1100 tl civarı bütçe ayırdım. Sola'dan memnun olduğum için ... Mesaja git »
xperia p'de hdmi çıkışında Tv'ye direk görüntü aktarabiliyormuyuz(smartdock gibi aparat olmadan). Birde tv'ye aktardığımız görüntünün kalitesi nasıl,o... Mesaja git »
xperia u ve xperia p ile uyumlu olan mhl adaptör sola'yada uyarmı.... Mesaja git »
http://www.vatanbilgisayar.com/s-link-mhl-70-s-link-mhl-70-mhl-1m-adaptor/productdetails.aspx?I_ID=61596 linkteki ürünü denedim ama çalışmadı... Mesaja git »
linkteki gibi bir ürünle tv'ye görüntü aktarabilirmiyim,xperia u ve p'ye uyumlu olduğu yazıyor,sola'yada uyar diye tahmin ediyorum. http://urun.gitt... Mesaja git »
2 gün önce sola aldım,merak ettiğim sola'da açtığım online sinema sitesini lcd tv'nin ekranına aktarabilirmiyim. Bazı sitelerde hdmi kablolardan bahse... Mesaja git »
online sorunu nasıl çözdünüz,internetteki bütün yolları denedim ama hala güncel değil uyarısı veriyor ve online bağlanmıyor.... Mesaja git »
Orijinalden alıntı: sanri12 Güncellemeyi indirdim. Türkçe desteği sınırlı,malesef takılmıyor ve kilitlenmeler oluyor,internette birkaç dizi site... Mesaja git »
Güncellemeyi indirdim. Türkçe desteği sınırlı,malesef takılmıyor ve kilitlenmeler oluyor,internette birkaç dizi sitesi denedim ama videolar açmadı. İn... Mesaja git »
telefon konusunda biraz cahilim,Gerçi bir süredir ace2 ve sony xperia solo'yu araştırıyorum. Benim merak ettiğim bu telefonlarda evdeki kablosuz inter... Mesaja git »
neredeyse 1 ay oldu hata hala devam ediyor,bu kadar mı beceriksizler.... Mesaja git »
kastettiğin pes 2012 ise evet bendede aynı sorun var,son altı maçın hepsinde oyundan attı,pes 2013 oynayanlarda sorun yoksa,yenisini alalım diye atıyo... Mesaja git »
bende beta sürümü yüklü değil,ama bir haftadır aynı sıkıntı var.... Mesaja git »
xbox live'deki hata sizdede devam ediyor mu?... Mesaja git »
xbox online gamer kavel7. genelde pes 2012-2013 oynuyorum.... Mesaja git »
xbox gamer kavel7,genelde pes 2012-2013 oynuyorum.... Mesaja git »
Orijinalden alıntı: cihan23 Oyun demodan daha kötü diye söylentiler var doğru mu ? Evet daha kötü. Ben gold üyeyim pes 2013 online oynamam ... Mesaja git »
pes 2012 analig online'da yanlışlıkla real madrid'i seçtim,değiştirme imkanım yokmu. beşiktaşı seçmek istiyorum ama yolunu bulamadım... Mesaja git »
abd hesabı açtım kodu aldım,girdim,yine online oynatmadı,acaba hakkımızı mı doldurduk.... Mesaja git »
şimdi denedim, kodu kabul etti ama pes 2012 online oynatmadı. Acaba hesap bölgesi etkilermi,hesabım uk.... Mesaja git »
Orijinalden alıntı: karisma61 Üstad dns adresinde bir sorun var iki gündür ben de kullanamıyordum uygulamaları dns adresini değiştirince düzeldi... Mesaja git »
Internet Protokol ayarları : Manuel seç IP adresi : 192.168.1.55 (boş olan bir IP numarası 55 ver) Alt ağ maskesi : 255.255.255.0 Ağ geçidi ... Mesaja git »
Orijinalden alıntı: NK_Ultra Yakında buralrdan XBOX alacam ama Samsun'da veya ileçerinde satan biryer var mı? Çiftlik teknosa yanında p... Mesaja git »
kodu aldım,ama iki kod vardı biri üstte biri altta neyse,ikisini de aldım,ilk kodu account bölümünde redeem code bölümüne girdim olmadı. hangi kodu ne... Mesaja git »
Elimdeki 2 tane oyunu xbox artık okumuyor,bu dvd leri bilgisayar okursa,bilgisayara kaydedip tekrar yazdırabilirmiyim.... Mesaja git »
Xbox live'e ilk üyeliğimi yaptım,ama bir türlü 1 aylık gold üyeliğe geçemedim.hesabı oluşturuyorum en sonunda gold üyeliğin paralı seçeneği çıkıyor,ha... Mesaja git »
Kinect oyunlatını bir türlü kaydedemedim,star wars,zumba,fitness oyunları,kungfu. Hepsinde tekrar en baştan başlıyorum.Oyuna kaldığım yerden devam etm... Mesaja git »
xbox dvd rom modelini makineyi açmadan öğrenebilirmiyim,kutunun üstündeki lot no ile yada başka bir yöntemle,Samsun'da satan bir yer var,satıcı doğal ... Mesaja git »
Tv'nin her iki kenarında yarım cm lik kalınlıkta ekranın rengi soldu,ama tv yi açınca görüntüde birşey yok,sebebi ne olabilir,birde ilerde sıkıntı yar... Mesaja git »
Tv'nin her iki kenarında yarım cm lik kalınlıkta ekranın rengi soldu,ama tv yi açınca görüntüde birşey yok,sebebi ne olabilir,birde ilerde sıkıntı yar... Mesaja git »
Tv internet güncellemesini yaptıktan sonra,youtube bağlanmaz oldu,tv'yi yeniden başlatın tarzı bir uyarı çıktı.Denedim ama yine olmadı. Yardım edebile... Mesaja git »
Tv internet güncellemesini yaptıktan sonra,youtube bağlanmaz oldu,tv'yi yeniden başlatın tarzı bir uyarı çıktı.Denedim ama yine olmadı.... Mesaja git »
vatan bilgisayar'ın internet sayfasında 118tl'ye SAMSUNG WIS09ABGNX WIFI DOUNGLE var. Bu alet ile bilgisayarımdaki tüm bilgilere ulaşabilirmiy... Mesaja git »