Kullanıcı Adı Şifre
  • Yeni Üye Kaydı
  • Şifre Hatırlatma
  • Beni Hatırla Cevaplanan Mesajlarıma Git
  • Popüler Konular
Profil Özeti
sanri12
Gerçek Adburak burak
KonumSamsun,
Üyelik Bilgileri
Katılım zamanı: 4 Mart 2011
2. el mesaj sayısı: 0
Son mesaj tarihi: 20 gün önce, 20:12
Son giriş tarihi: 7 gün önce, 14:22
Aktiflik: Şu anda forumda değil
Son Aktiviteler Filtreleme seçenekleri:  Konular | Yorumlar | Favoriler | Paylaşımlar | Hepsi
En iyi türk rock şarkıları? başlıklı konuya yorum yazdı (20 gün önce, 20:12)
koray candemir 2013-kalan giden benim kargo-boğaziçi kurban-uyut beni metrop... Mesaja git »
bilgisayar sorunu konusunu başlattı (3 ay önce, 23:22)
Bilgisayar çalışırken sanki istop ediyormuş gibi bir ses geliyor ve kitleniyor(sadece fare hareket ediyor),sonra tekrar düzeliyor.problem ne olabilir.... Mesaja git »
Samsung Galaxy S3 Mini Kullanıcıları Kulübü (159 Kişi) başlıklı konuya yorum yazdı (3 ay önce, 21:32)
Orijinalden alıntı: har3 Orijinalden alıntı: sanri12 Eşime bugün s3 mini aldık. Görev çubuğunda yazılım güncellemesi gözüküyor,telefond... Mesaja git »
Samsung Galaxy S3 Mini Kullanıcıları Kulübü (159 Kişi) başlıklı konuya yorum yazdı (3 ay önce, 20:54)
Eşime bugün s3 mini aldık. Görev çubuğunda yazılım güncellemesi gözüküyor,telefondaki mevcut yazılım 4.1.1. Gelen güncelleme 4.1.2 mi,birde güncelle... Mesaja git »
bilgisayar kitlenmesi başlıklı konuya yorum yazdı (3 ay önce, 18:03)
Orijinalden alıntı: utkubulutsimsek Orijinalden alıntı: sanri12 Bilgisayarımda iki tane harddisk var. Birinde win 7 64bit, diğerinde win 7... Mesaja git »
bilgisayar kitlenmesi konusunu başlattı (3 ay önce, 23:59)
Bilgisayarımda iki tane harddisk var. Birinde win 7 64bit, diğerinde win 7 32bit yüklü.Son dönemde bilgisayarım çok kitlenmeye başladı format attım am... Mesaja git »
bilgisayar kilitlenmesi konusunu başlattı (3 ay önce, 15:42)
Bilgisayarımda iki tane harddisk var. Birinde win 7 64bit, diğerinde win 7 32bit yüklü.Son dönemde bilgisayarım çok kitlenmeye başladı format attım am... Mesaja git »
win 7 64 bit sorunu konusunu başlattı (3 ay önce, 01:29)
win 7 64 bit versiyonunu yükledim,bilgisayarım bölümünde 64 bit gözüküyor,ati catalyst control center'da ise 32 bit gözüküyor ve 64 bit seçeneği yok.(... Mesaja git »
Telefonu bugün ics'ye yükselttim ama önemli bir hata yaptım.Telefon numaraları gitti.Geri getirmenin bir yöntemi var mı?... Mesaja git »
htc 8x düşünmüştüm mhl desteği yok diye vazgeçtim,lumia'larda mhl desteği var mı?... Mesaja git »
Arkadaşları
Bu üyeye ait hiçbir arkadaş yok.
Pano
Bu üyeye ait bir pano mesajı bulunmuyor.
Referansları
Referans bulunmuyor.
Kısıtlamalar

Bölüm kısıtlamaları

Bölüm kısıtlaması yok

Sabıka kaydı

Ban kaydı yok

Uyarı geçmişi

Onaylanmayı bekleyenler

Uyarı kaydı yok

Onaylanmış

Uyarı kaydı yok

Reddedilmiş

Uyarı kaydı yok

İmza

Forum Software powered by ASP Playground Advanced Edition 2.3
Copyright © 2000 - 2006 ASPPlayground.NET

Bu sayfanın mobil sürümü / tablet sürümü.

0.063