Move Öldümü?
başlıklı konuya yorum yazdı
(2 yıl önce, 21:51)
Move ile ilgili cok bilgim yok, okuduguma gore tek basına oynanıyormus cogu move oyunu, multiplayer olarak internet ustunden oynanmıyormus. Ancak ben ... Mesaja git »
MOVE??
başlıklı konuya yorum yazdı
(2 yıl önce, 21:39)
Orijinalden alıntı: burayk Selam beyler Bugün Media Markt'ta hayatımda ikinci kez Move deneme şansım oldu.İlki biraz aceleye ge... Mesaja git »
hangi magazalarda stok goruluyor? bulabilen haber verebilir mi?... Mesaja git »
indirim yapamıyomuyuz ya?? sana 750 000 den olur kardes... Mesaja git »
Selam ayın 22 sinde Zavviden aldıgım Heavy Rain move edition, 24unde kargolandı. 5 mayıs itibariyle elime gecti. nerdeyse geri iade ediliyormus t... Mesaja git »
Selam ayın 22 sinde Zavviden aldıgım urun 24unde kargolandı. 5 mayıs itibariyle elime gecti. nerdeyse geri iade ediliyormus turkce karakter ile y... Mesaja git »
evet 22sinde odeme yaptım 24unde kargolandı. 5 mayıs itibariyle elime gecti. nerdeyse geri iade ediliyormus turkce karakter ile yazmıstım adresim... Mesaja git »
oyun cok guzel. hatta cok cok guzel. online moda kesinlikle yama lazım. ya rakip bulamıyor yada macı yuklerken kitleniyor. mecbur reboot yapınca yenil... Mesaja git »
of su yoruma koptm :D gec kalmısım ben ya gorsem bende oy verirdim kardes :/ Orijinalden alıntı: Dexter_1907 Oyun Yunan'a gitti ... Mesaja git »
virtua tennis4 un tam surumunu nerden buldunda oynadın ki kardes? 29unda cıkacak oyun? Orijinalden alıntı: Aviacion ikisininde tam sürüm... Mesaja git »
Top spin 4 kesinlikle cok gercekci. Gercekten tv de mac izliyorsun havası veriyor, adamların kostukca ter icinde kalması, heryere yetisememesi, yoruld... Mesaja git »
Kesinlikle katılıyorum kardesim! Millet cok seviyo nesi varki diye aldım. hala da ara ara cıkarıp oynamaya calısıyorum yok anam ya. berbat bi oyun. Be... Mesaja git »
hacı bu sayım bitmez. ne kadar luzumsuz oldugunu bilsemde bi daha katılıcam :D direk 30.847 falan mı desem. birileri bakmaz devam ettirir nas... Mesaja git »
amazon tabiki iyi site ama adamlar 25 dolar oyuna 25 dolar kargo koyarsa almam arkadas. turkiyedeki fiyatla aynı seye gelio. GGden alırım daha iyi hah... Mesaja git »
allahım surdaki yorumlar 1 sene onceden kalmıs olsada kafamı acayip karıstırdı. kimi diyor 10 gunde geldi kimi diyor gelmiyor hic. napcamı sasırdım. y... Mesaja git »
Zavviden 37tl ye almıs bulunuyorum sıfır platinium move edition. benim gibi almak isteyenlere duyrulur. kac gunde gelir yada gelir mi bilemedigimden i... Mesaja git »
ben zavviden istedim bugun bakalım kac gune gelicek. seninki gelince yazar mısın hut ile karsılastırmıs oluruz. cok saol haber verdigin icin.... Mesaja git »
heavy rain hepsisonyde var ama move edition gibi gorunsede degil. normal versiyonu var ellerinde bugun konustum. ankaradaki sony centerlara da telefon... Mesaja git »
heavy rain MOVE edition ise, ve sıfır fiyatının 50 tl oldugunu dusunerek guzel bi fiyat verecek isen alabilirim.... Mesaja git »
Birinci oyunda grey wardensın. ikincisinde diilsin. ve katılamazsın. Orijinalden alıntı: devilkingcry biz grey wardens değilmiyiz değils... Mesaja git »
saolasın Orijinalden alıntı: geoxid euro olarak alma yukarıda ingiltere bayrağına tıklarsan pound olur fiyatlar ve daha uygun. Dispatch ... Mesaja git »
ilk oyunun save dosyasını tutarsan oyun dehset etkilenmez ama, yaptıgın seylerle ilgili konusuluyor. hos detaylar var. ve direk ikinciyi oynarsan biri... Mesaja git »
Eger yanında Anders olursa Bethany yada Carver grey warden lara katılır. Goturmezsen bethany circle a, carver templarlara gider, goturur ama andersı a... Mesaja git »
aynen oyle hocam. Orijinalden alıntı: directX25 http://www.hepsisony.com/?urun-2481-Heavy-Rain-Move-EditionMove-Featured-.html move... Mesaja git »
heavy rain icin the hut a da zavviyede baktımda, dispatch within a month diyo aynen. yani simdi sizin dediginiz gibi 10gunde falan diilde bi ayd... Mesaja git »
cok saol kardesim bende move edition dusunuodum zaten bu da dogru dusundugumu gosterdi. onerin cok faydalı oldu :) Orijinalden alıntı: Armag3... Mesaja git »
Heavy Rain arıyorum, sıfır, move edition, ikinci bolge pal jelatinli guvenlik seritli olması ankarada elden teslim ilk tercihim. platinium olup olmama... Mesaja git »
ahahah super :D Orijinalden alıntı: dell1903 arkadaş ea sportsda çalışıyor. el altından satıyor heralde.... Mesaja git »
Motorstorm kesinlikle cok kotu. Final fantasy 13 ude begenmedim pek.... Mesaja git »
yok gelen her mektup gorev degil. bazısı sana tesekkur ediyor hal hatır soruyor. o morgaging olan reklam bi ise yaramıo die dusundum ben cunku questle... Mesaja git »
Göhkan beyden GG ustunden top spin 4 aldım bugun, anında kargoladı, yarın gelir heralde. heycanla bekliyorum. cok duzgun bi satıcı :)... Mesaja git »
Gercekten mi? wow insallah oyledir. oyunu bugun aldım yarın kargo gelecek insallah. bakalım sıksık biseyler sorarım artık sizlere :) Orijin... Mesaja git »
dragon age 2 alanlar pc yada konsol farketmez, mass effect 2 pc versiyonu ucretsiz indirebilio sitesinden. belli bi sure icin gecerlidir haberi olmaya... Mesaja git »
Ha bu arada ben oyunu gayet begendim. DA origins i de begenmiştim. DA originsde bitmek bilmeyen cok uzun questlerden kurtulmuslar. Ama bu seferde cok ... Mesaja git »
Orijinalden alıntı: Mr.Blue Birde HighDragon çıktı karşıma, o da başa bela , Hazırlıklı olun derim ;) off evet ya o sinir etmisti beni b... Mesaja git »