Kullanıcı Adı Şifre
  • Yeni Üye Kaydı
  • Şifre Hatırlatma
  • Beni Hatırla Cevaplanan Mesajlarıma Git
  • Popüler Konular
Profil Özeti
drinkblood7
Gerçek Ad 
İlgi AlanlarıAdventure , RPG, Fifa
KonumAnkara,Çankaya
Üyelik Bilgileri
Katılım zamanı: 4 Şubat 2011
2. el mesaj sayısı: 30
Son mesaj tarihi: 6 ay önce, 06:38
Son giriş tarihi: 5 ay önce, 10:15
Aktiflik: Şu anda forumda değil
Arkadaşları5
Son Aktiviteler Filtreleme seçenekleri:  Konular | Yorumlar | Favoriler | Paylaşımlar | Hepsi
ALINIK SIFIR FİFA 13 PS3 başlıklı konuyu favorilerine ekledi (6 ay önce, 06:38)
Merhabalar Playstation 3 icin fifa 13 arıyorum. Sıfır ve jelatinli bandrollu olacak. Fiyatlar heryerde 120 civarı. Bundan daha ucuza teklif veren... Mesaja git »
ALINIK SIFIR FİFA 13 PS3 konusunu başlattı (7 ay önce, 10:25)
Merhabalar Playstation 3 icin fifa 13 arıyorum. Sıfır ve jelatinli bandrollu olacak. Fiyatlar heryerde 120 civarı. Bundan daha ucuza teklif veren... Mesaja git »
Herkese merhaba Bu ilan sanırım daha cok dukkan sahipleri icin. Cunku aynen bir dukkandan gidip aldıgımda sahip olacagım garanti belgesi fatura v... Mesaja git »
Kasımda Oyun Fırtınası Kopacak... başlıklı konuya yorum yazdı (2 yıl önce, 00:52)
Infamous 2 nin demosunu Turkce oynadım. basta ilginc geldi ama sonra itici geliyor, surekli film izliyormusum gibi seslendirmeler. İngilizce olmasına... Mesaja git »
HAFTALIK ZAVVİ,THEHUT,KAMPANYALARI!! başlıklı konuya yorum yazdı (2 yıl önce, 00:49)
shop to dan alısveris yapıpda urunu ulasmayan oldu mu? yada sorun yasayan? 2 hafta icinde geliyor sanırım? istedigimiz oyunlar tek tek mi gelior bir a... Mesaja git »
Kasımda Oyun Fırtınası Kopacak... başlıklı konuya yorum yazdı (2 yıl önce, 19:57)
hersey iyi guzelde adamlar 12-15 pounda eski ama kaliteli sıfır oyunları satarken bizde en uyduruk sıfır oyunun 60tl olması sorunu ne zmn cozulecek :(... Mesaja git »
Ea sports active 2 fiyatı başlıklı konuya yorum yazdı (2 yıl önce, 00:30)
oyun iyi guzel zavvi de de hut dada cok uygun zaten kardes firmalar 1-2 pound oynuyor. Ama iste kargoyu takip edemedigimden ve gunlerce beklettiginden... Mesaja git »
{İZMİR PS3 "SATILIK" OYUN GRUBU} başlıklı konuya yorum yazdı (2 yıl önce, 00:22)
Orijinalden alıntı: Lostmyth Satılık; CALL OF JUAREZ THE CARTEL =85TL GREEN LANTERN RISE OF THE MANHUNTERS =75TL D... Mesaja git »
PLAY STATİON 3 OYUNLARI = Killzone 3,Mortal Kombat 9,GOW 3 ve diğerleri... başlıklı konuya yorum yazdı (2 yıl önce, 23:08)
ea actice 2 sadece oyun mu sensorleri var mı?... Mesaja git »
SIFIR Motion Controller (MOVE) + Sıfır SONY MOVE GUN (SİLAH TABANCA ) başlıklı konuya yorum yazdı (2 yıl önce, 22:08)
takip... Mesaja git »
Arkadaşları

orkunbjk

geoxid

Black Rosé Immortal

RELION180

GameBuy
Pano
Bu üyeye ait bir pano mesajı bulunmuyor.
Referansları
Genel Puan

Ürün: ALINIK Topspin 4
Alıcı: GameBuy
Tarih: 12 Nisan 2011; 5:01:44
Yorum
Tekrar alışveriş yapmak dileğiyle, çok teşekkürler..
Kısıtlamalar

Bölüm kısıtlamaları

Bölüm kısıtlaması yok

Sabıka kaydı

Ban kaydı yok

Uyarı geçmişi

Onaylanmayı bekleyenler

Uyarı kaydı yok

Onaylanmış

Uyarı kaydı yok

Reddedilmiş

Uyarı kaydı yok

İmza
Just Dance3 beklenmekte!

DONANIM HABER PLAYSTATION 3
ORİJİNAL OYUN DESTEKÇİLERİ KULÜBÜ

Ucuz orjinal ps3 oyunları ile ilgileniyorum sadece.
Sistem ve Tercihleri
Mobil cihaz
iPhone
Oyun Platformu
PS3
Takım
Beşiktaş
Hakkında
5633b7b87735ed57dc614f8848785d106.jpg5633b7b87735ed57dc614f8848785d106.jpg

Forum Software powered by ASP Playground Advanced Edition 2.3
Copyright © 2000 - 2006 ASPPlayground.NET

Bu sayfanın mobil sürümü / tablet sürümü.

0.063