Bilgisayarla fazla zaman geçiriyorsun, bilgisayar mühendisliði okumuyorsun çünkü vaktini çalýþmaya ayýran biri gibi deðilsin. Grafik tasarým veya benz... Mesaja git »
Sonda çýkan How To Darius videosuna daha çok güldüm -50 dmg -50 dmg -50 dmg -987 DMG... Mesaja git »
Yok, onlar Ret kadranlarýydý, kairousekiden farklý. En fazla 2. kullanýmdan sonra saðlam kemik kalmýyordu ve ölüyordun... Mesaja git »
Özür Dilerim
baþlýklý konuya yorum yazdý
(4 gün önce, 21:07)
Sadece Impel Down parmaklýklarýnda ve Koramiral gemilerinde kullanýlýyor Kairouseki. Benim teorim hala o yönde, ama E.Oda "Kairousekiye uzun süre ma... Mesaja git »
Özür Dilerim
(4 gün önce, 19:50)
Sayýn XXX, Bildiriniz için teþekkürler. Bunu duyduðuma üzüldüm. Eðer isterseniz telafi olarak 1,5 coin yollayabiliriz (Coin'in tam birimini ... Mesaja git »
Z açýklamýþtý onu, Kairouseki elde etmesi zor ve pahalý olduðu için kurþun olarak kullanýlmýyordu. Z kendi iþleyip kullanýyordu sadece.... Mesaja git »
http://forum.donanimhaber.com/m_75422165/f_//tm.htm#75422165... Mesaja git »
Yanlýþ yerde yanlýþ zamanda yanlýþ þey söylediðim için özür dilerim beyler... Mesaja git »
Geçmez o hocam biraz daha sobaya sürtüp motif falan yapýn.... Mesaja git »
Çünkü o beklemedi. Sen bekledin. Fark bu. Beklediðin için hiçbir þey olmadý. Vazgecmemiþsin, tebrikler. Ama kazanmana yetmez. Anlayabildin mi beni?... Mesaja git »
Belki de beklediðiniz için sonuç olumsuzdur?... Mesaja git »
Harem Otogarý, diðeri de Esenler Otogarý. Mecidiyeköy'den 30M'e binmen gerekiyor sanýrým. *Direk otogardan geçen bir hat var mý hiçbir fikri... Mesaja git »
Konu eski ama, annem iþi dolayýsýyla doktorlarla birlikte çalýþýrdý hep, ve kadýn jinekologlarýn hiçbir þey bilmediðini, erkeklerin bu iþi onlardan ka... Mesaja git »
Biliyorum hocam resim için dedim ben de zaten. Facebook'ta bile paylaþýyorlardý bunu... Mesaja git »
Hala CD kullanan, ve 3.000 tanesine yatýrým yapacak kadar geri zekalý olan adamlarý mý sayayým, Bunlarý alan çocuklarý mý sayayým, Yoksa adamlarý ... Mesaja git »
Metro 2034?
(9 gün önce, 19:40)
Evet biraz öyle. Oyundaki gibi aksiyon dolu deðil ve çoðunlukla karakterlerin psikolojisini konu alsa da ben de sevdim, ama 2034'den þüpheliyim iþte... Mesaja git »
Türkiyede kýsýtlý bir sektör bu. Öyle aman aman bir þey yok zaten bu konuda. Death Note belki? Çok fazla kanlý sahneleri yok ama aradýðýn diðer özelli... Mesaja git »
Metro 2033'ü almýþtým, ve son 90 sayfayý felan da bugün okuyup bitireceðim. Yerdeniz serisini almayý düþünüyordum ama bunu da merak ediyorum. Önce han... Mesaja git »
Hiçbirinin tipte hayýr yok lan. Ama en son kýzý tekmelediðinde iyi güldüm... Mesaja git »
Kýza bak ya çocugu hem yere atýyo saldýrýyo felan sonra çocuk vurmaya baþlayýnca yok bana saldýrýyolar taciz ediyolar diye bagýrýyo. Tam dayaklýk yemi... Mesaja git »
Sevmen için cinsel tercihe ihtiyacýn var mý ki?... Mesaja git »
Kasa hiç tozlu deðil, bir Türk'e ait olamaz!... Mesaja git »