bunlar işi bilmiyor. bakınız starcraft. adamlar aldı 1. oyunu grafikleri yeniledi 2. oyunu yaptı. süperde oldu. bunlarda alacak 3. oyunu grafikleri ye... Mesaja git »
Orijinalden alıntı: Bethrezen Orijinalden alıntı: CeFurkan Orijinalden alıntı: Bethrezen ... Mesaja git »
bu aralar nerdeyse günde 1 lt kola turka içiyorum... Mesaja git »
Orijinalden alıntı: Bethrezen King's Bounty der, ortamdan kacarim kings bounty de quick battle bile yok adamı hasta ... Mesaja git »
Cyrus
başlıklı konuya yorum yazdı
(2 yıl önce, 14:45)
Orijinalden alıntı: Black Burn Orijinalden alıntı: CeFurkan Orijinalden alıntı: Black Burn ... Mesaja git »
Cyrus
(2 yıl önce, 14:32)
Orijinalden alıntı: batu578 Cyrusa bende başlamak istedim ama siteye girince This Account Has Been Suspended diyo Ne yapmaliyim ?... Mesaja git »
bu davranışınız bana süper fikir verdi. benim yeni oyun aynen pokemon tarzında oldugu için en uygun bölüm pokemon bölümü. yönetime bir mesaj atayım iz... Mesaja git »
oyundan nasil bir gelir düşünüyorsunuz ? en azindan masraflari karsilamaniz gerekiyor . eger gelir dusunmuyorsanız uzun soluklu olması zor... Mesaja git »
Cyrus !
(2 yıl önce, 13:22)
Orijinalden alıntı: -Rizeli53- Pokémon ile ilgisi olmayan bir oyun açtın ve eski pokémon oyununun konusunun altında tanıtım yapıy... Mesaja git »
Cyrus
(2 yıl önce, 06:26)
Orijinalden alıntı: Black Burn Yahu şu eventları kaçırmanın acısı çok büyük. Mesela oyuna başlayacak olsaydım bile event kaçırdım... Mesaja git »
Orijinalden alıntı: DARTS Orijinalden alıntı: CeFurkan vortex hala live battle getirmemiş. aslında bayağı bü... Mesaja git »
adamın daha yazısını okumayı bilmeyenler var “Yıllardır olan şey niye şimdi ortaya çıkarılıyor” sorusuna cevaben, “Siyaseten za... Mesaja git »
vortex hala live battle getirmemiş. aslında bayağı büyüttüler oyunu ziyaretçi sayısından.... Mesaja git »
Orijinalden alıntı: MerTurgoN pvp var mı bende aynısını soracaktım... Mesaja git »
bende kullanıyorum +1 siteme ekledim SEO ya etkisi var gibi ama daha net degil... Mesaja git »
bu şikeler büyük ihtimalle son 30 yıldır var veya 20. fakat devletin ve polisin gücü daha önce yetmiyordu. büyük ihtimalle sadece fenerde degil bir sü... Mesaja git »
bu 4 büyüklerin hepsini kümeye düşürseler süper olurdu... Mesaja git »
Bedelli çıkarsa iyi olur fakat yaş limiti olmasın... Mesaja git »
Orijinalden alıntı: oem Orijinalden alıntı: cestvrai 3.2 gz es bulldozer chipi 4.8gz i7 2600k ile karşılaşt... Mesaja git »
bu mu amd nin yeni kralı işte işlemcim %5 %10 yük altında iken (programları kapatmadım çalışmaları lazım) yaptığım test sonucu işlemci i 7 ... Mesaja git »
istediğin özelliğe bak. daha forumların %99.99 da olan attığım mesajları veya açtığım konuları göster yok. sen bu özelliği unut aslında %100 der... Mesaja git »
Orijinalden alıntı: -Rizeli53- CeFurkan Benim için çalışın derken neyi kast ettin anlamadım. Vps sen alıcaksın , Oyuna özel forum... Mesaja git »
Orijinalden alıntı: hR~ Orijinalden alıntı: CeFurkan benim için çalışsanız size vps kiralayabilirim aslında ... Mesaja git »
Yıldırımhan Koleji kardeşim. benden tavsiye. eğer çalışkan ise öğrenci sana değer verirler ve emeğinin karşılığını alırsın.... Mesaja git »
benim için çalışsanız size vps kiralayabilirim aslında... Mesaja git »
çok iyi olmuş . hiç sevmem bu bayanı. ntv ye yakışmıyordu bence.... Mesaja git »
Orijinalden alıntı: R@N pm . cevaplandı. Tekliflere göre karar vericem.... Mesaja git »
hadi ya bende sırf reklam için kullanacaktım biraz beklicez demekki... Mesaja git »
ben şöyle bir duyum aldım. aziz yıldırım meşhur organizasyonun ana destekçilerinden bir tanesiymiş. eğer gerçekten böyleyse içeri veya hastaneye girer... Mesaja git »
trade e Chinchou koydum 11 level ona gonder :d... Mesaja git »
millet ne yontemler buluyor ya 1 million like facebook sayfası altın değerinde... Mesaja git »
bu mantalitede olan kızın zaten evliligini devam ettirmesi bence cok zor... Mesaja git »
skype para alıyor grup goruntulu gorusmeye facebook ile hala aynı mı ?... Mesaja git »