Şimdi Ara

SATILIK => Logitech G230, G231, G430, G930 ve G35 Yedek Parça, Menteşeler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
104
Cevap
16
Favori
20.544
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Kondisyon #Sıfır
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz.
    Konu ile ilgili logitech kulaklıklarının ORJINAL olarak diğer plastik yedek parçaları da elimizde mevcuttur. İlgilenenler mesaj yolu ile bilgi alabilirler.

    %100 Müşteri Memnuniyetiyle satışlarımız sahibinden.com ve gittigidiyor.com üzerinden yürütülmektedir.

    Ürünlerin uyumlu olduğu modeller şunlardır; G230, G231, G232, G430, G431, G432, G930 ve G35. Hepsi kendi tasarımım ve üretimim olan ürünlerdir, başka bir üreticiden temin edilen ürünler değillerdir.
    Ürünlerin patenti ve lisansı tarafıma aittir. İlgili ihlallerde hukuki yollara başvurulacaktır.
    Menteşeler sadece Siyah renkte mevcuttur.


    Ürünler 1 - 2 iş günü içinde kargoya verilecektir.


    LS-01 – 44,90TL - Kargo Ücreti Alıcıya aittir

    Ürün 4 Parçadan oluşmaktadır. 2 Adet Sağ ve Sol Arka bölüm ve 2 Adet Sağ ve Sol kapaktan oluşmaktadır. (G230, G231, G232, G430, G431, G432, G930) ( GÜNCEL STOK : 79 )

    Ürün linki için özel mesaj atmanız gerekmekte. Sahibinden üzerinden satışı yapmaktayım özel link atacağım

    SATILIK => Logitech G230, G231, G430, G930 ve G35 Yedek Parça, MenteşelerSATILIK => Logitech G230, G231, G430, G930 ve G35 Yedek Parça, MenteşelerSATILIK => Logitech G230, G231, G430, G930 ve G35 Yedek Parça, MenteşelerSATILIK => Logitech G230, G231, G430, G930 ve G35 Yedek Parça, MenteşelerSATILIK => Logitech G230, G231, G430, G930 ve G35 Yedek Parça, MenteşelerSATILIK => Logitech G230, G231, G430, G930 ve G35 Yedek Parça, Menteşeler


    LG35-1 – 55TL(Güncel Stok: 40) - LINK UZERINDEN ALIM SAĞLAYABILIRSINIZ
    LG35-1 Sahibinden Linki
    SATILIK => Logitech G230, G231, G430, G930 ve G35 Yedek Parça, MenteşelerSATILIK => Logitech G230, G231, G430, G930 ve G35 Yedek Parça, MenteşelerSATILIK => Logitech G230, G231, G430, G930 ve G35 Yedek Parça, Menteşeler

    Logitech G35 Orijinal Kafa Pedi – 30 TL (Güncel Stok: 2)
    Logitech G35 Orijinal Kafa Pedi
    SATILIK => Logitech G230, G231, G430, G930 ve G35 Yedek Parça, Menteşeler

    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byilmaz34 -- 1 Ağustos 2022; 2:8:52 >







  • G430 için üzerinde L ve R yazan parçaları da üretebiliyor musunuz?
  • Satanist Penguin S kullanıcısına yanıt
    Merhaba, üstte gördüğünüz menteşe parçaları elimizde hazır olup bir çok kişiye gönderimi yapılmaktadır. Fakat istediğiniz parça için Özel Mesaj üzerinden numaranızı atabilirseniz, sorununuzun ne olduğunu görsel olarak paylaşabilirseniz yardımcı olabilirim.
  • Satanist Penguin S kullanıcısına yanıt
    Sorununuz üzerine L ve R parçalarının yerine bunu ürettim, Orijinali gibi görünmesede kulaklığı güzelce tutacaktır.

    SATILIK => Logitech G230, G231, G430, G930 ve G35 Yedek Parça, MenteşelerSATILIK => Logitech G230, G231, G430, G930 ve G35 Yedek Parça, Menteşeler




  • LS-01 parçalarını sipariş ettim. L ve R yazan iç kapakları orijinal şekliyle üretebilirseniz ondan da almak isterim.
    SATILIK => Logitech G230, G231, G430, G930 ve G35 Yedek Parça, Menteşeler
  • Hocam selam elinizde g930'a uygun kulaklık sünger seti var mı tercihen g430 de olur
  • oonurbenim kullanıcısına yanıt
    Merhabalar, elimizde sadece orijinal G35 Kafa süngeri bulunmaktadır. Onun haricinde kulaklık menteşesi yapmaktayız, ne yazık ki elimizde sünger seti bulunmamakta
  • Bende g430 için takım halinde iç dış olmak üzere set olarak satın aldım(ls-01), ilk izlenimlerim gayet olumlu kırılma hissiyatı vermiyor tamamen sıkıca oturuyor ve tutuyor, yapan arkadaşımız ile birebir konuşup görüşme ve bulduğum buna benzer 3d model hakkında konuşma fırsatım oluştu, hatta eksisini artısını anlattı böylesi daha iyidir diye.

    Gelelim takma aşamasında olan bitene, kendiside yukarıda yazdığı gibi bu kulaklıkları kullandığı apaçık belli çünkü takılması kolay bir şekilde imal edilmiş, ona göre tasarlanmış, takma esnasında kalan ufak çapaklar için küçük bir yontma, fazlalıkları alma gereksinimi oldu hatta kendiside belirtti bu olabilir diye ve nitekim takmayı başardım, sol taraf direkt olarak oturdu sağ taraf ise dış kısımda ufak bir zorlama(metalin içine geçtiği yer) oldu onuda şu şekilde hallettim dış kısımı taktıktan ve iç kapağı da yerine oturttuktan sonra vidaları saat yönünde belli bir aralıkta sıkarsanız iç kapak metali iterek tamamen yerine oturtuyor, üretimde kullanılan plastik esnemeye müsait ve dayanıklı, sıfır bir şekilde yerine geçti. Sonradan aklıma geldi hatta üreten arkadaşımız ile paylaştım durumu dediğim gibi, ben daha önceden kulaklığımı geçici olarak tamir etmiştim o sırada yada öncesinde tutan metal iskelette bir esneme bir yamulma da olmuş olabilir bilemiyorum.

    Kullanım esnasında fark ettiklerim, parçaları taktıktan sonra en alt kısımda bulunan contanın olduğu yerde milime yakın bir boşluk var, kendiside biliyor durumu benim için sorun olmayan bir şey, aslında olması da bana göre iyi neden derseniz zaten oradan itibaren kırılmaya başlamıştı kulaklığım ve oradaki boşluk o baskıyı kulaklıktan kaldırmış, çok minik bir sallanma var, beni öyle şeyler rahatsız etmez hatta bence kimseyi rahatsız etmez, belkide ikinci conta gelse oraya o sallantıda gidecek o kadar minik bir şey(takıntılı insanlar ne der bilemem :D) nitekim fabrika ürünü olması beklenemez bence o kadar olsun ama kulaklığı tutmasında herhangi bir hata yok.

    Benim kendi fikrime gelecek olursak olmasını isteyebileceğim bir kaç öneride vermek isterim üretim için, dış plastiklerde en alt kısım dışa doğru(contasının olduğu kısıma ilerlemek) biraz daha inilirse o sallantı büyük ihtimal ortadan tamamen kaybolur, dış kısımda yine içten dışa doğru olan gövdeyi alırsak biraz daha ince olması metali içine koymakta daha yararlı olur, ve metalin esnemesi daha rahat olabilir. Çünkü takıldıktan sonra kullanım esnasında fark ettim orjinalinden biraz daha fazla içe doğru bakıyor kulaklıklar, benim için yine şikayet söz konusu değil ben bu haliylede memnunum güzel iş çıkarılmış.

    Günün sonunda ise yine bana göre bu şekilde piyasa değeri 500+ olan cihazımı serviste bile bulunmayan bir parça ile değiştirerek uzun bir süre kullanmaya devam edebilirim o güveni verdi bana, kendisine ilgi ve alakasında ötürü teşekkür ederim. Kazancın bol olsun :)




  • Ya şaka gibi benim kuaklık o tutma yerinden kırılmıştı.Menteşe yerinden 1 senedir bekletiyordum belki parça bulurum diye dün çöpe attım bugun bu konuyu gördüm.
  • qadir87 Q kullanıcısına yanıt
    Öncelikle asıl detaylı yazın için ben çok teşekkür ederim, almayı planlayanların sorabileceği her soruya cevap niteliğinde bir yazı olmuş:). Ürünü beğenmene işini görmesinede ayrıca çok sevindim. Herkesten gelen feedback'i değerlendirip parçada olumlu yönde değişiklikler her zaman yapılmakta, madur olan olursa ki hiç olmadı şuana kadar tarafımdan yeni ürünleri seve seve gönderirim. :)
  • A Lifetime A kullanıcısına yanıt
    Keşke internette araştırsaydınız atmadan, 1.5 Aydır bu ürünü üretip satmaktaydım kötü olmuş:)
  • byilmaz34 B kullanıcısına yanıt
    Sorma sorma sesinde mikrofonunda sorun yoktu.Ama kafaya oturmuyordu bi türlü ne yaparsan yapam.Bantlamayı vs denedim hiç olmuyordu.Dedim bi işe yaramayacak sinirlendim atmıştım.
  • byilmaz34 B kullanıcısına yanıt
    Fiyat yazarmisiniz

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • esagindik E kullanıcısına yanıt
    Merhabalar, o parçanın hali hazırda üretimi bulunmamaktadır, özel istek üzerine üretilmiştir. Ama isterseniz fiyatı 50 TL'dir.
  • Burada görerek siparişimi oluşturdum ve sorunsuz bir şekilde kargo elime ulaştı. Parça dayanıklılığı gözlemlediğim kadarıyla yeterli bir seviyede. Yaklaşık 1 haftadır kullanıyorum LS-01 parçasını ve herhangi bir sıkıntı yok. Ayrıca çok ilgili bir satıcı. Teşekkürler tekrardan.
    Not: Logitech G430 için bu parça tam oturuyor ve orijinal vidalarınızı kaybetmeyin çünkü gelen yedek parçalar için onları kullanmanız lazım. Gönderide vidalar bulunmuyor. Son olarak o vidaları açmak için bir tornavida almayı da unutmayın

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: PhyTech

    Burada görerek siparişimi oluşturdum ve sorunsuz bir şekilde kargo elime ulaştı. Parça dayanıklılığı gözlemlediğim kadarıyla yeterli bir seviyede. Yaklaşık 1 haftadır kullanıyorum LS-01 parçasını ve herhangi bir sıkıntı yok. Ayrıca çok ilgili bir satıcı. Teşekkürler tekrardan.
    Not: Logitech G430 için bu parça tam oturuyor ve orijinal vidalarınızı kaybetmeyin çünkü gelen yedek parçalar için onları kullanmanız lazım. Gönderide vidalar bulunmuyor. Son olarak o vidaları açmak için bir tornavida almayı da unutmayın
    Güzel sözleriniz için gerçekten çok teşekkür ederim, memnun kalmanıza çok sevindim. Yenilenmiş kulaklığınızı güle güle kullanın :)
  • Satıcıyla ilk kez alışveriş yaptım ve hiçbir sorun yaşamadım. Ödemeyi yaptığınız an kargolayıp ilk fırsatta kargo şubesine veriyor, her türlü konuda da yardımcı oluyor.

    Lakin kargo firması bana ürünü Ankara'ya geldiği halde 2 günde ulaştırdı onlara kırıldım biraz.

    Satıcı ise gayet güvenilir, benim için de ufak bir jest yaptı teşekkür ederim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zombie2001 -- 30 Ocak 2019; 18:30:0 >
  • g930 menteşe ihtiyacım var. kablo temassızlık sorunu da yaşıyorum. müsait bi zamanda söküp size ulaşıcam :)
  • Ronon Dex kullanıcısına yanıt
    Tabiki, sahibinden üzerinden mesaj atarsanız daha sağlıklı ilerleyebiliriz. Sipariş verdiğinizde hemen kargolamasını yaparım :)
  • SATILIK => Logitech G230, G231, G430, G930 ve G35 Yedek Parça, Menteşeler
    Kendileri gayet ilgiliydi ve ürün kalitesi iyi görünüyor kullandıkça burayı güncel tutmaya çalışacağım.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.