Şimdi Ara

Firefox'ta çıkmayan reklam nasıl oluyor da LibreWolf'ta çıkıyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
1
Favori
74
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • İşin ilginç kısmı LibreWolf güvenlik katmanları katılaştırılmış bir Firefox çatalı. Mesela üyelerin üst kısmında olan kırmızı renkli avantajix'e bak reklamı Firefox'ta engellenebiliyorken LibreWolf'un bariyerini nasıl aşabiliyor? Ayrıca Firefox'ta engellenen reklam alanlarından oluşan boşluk efektif bir şekilde forum içeriğiyle doldurulurken LibreWolf'ta boşluk olarak kalıyor ve aynı içerik için daha fazla aşağı kaydırmak zorunda bırakıyor. Özellikle de bu sorun gerçekten görüntü açısından hiç hoş değil. Acaba bir ayar mı gerekiyor bunlarla ilgili. Bu sorunu nasıl çözebilirim? Ayrıca uBO'dan baktığımda engellenen içerik sayısında da farklılıklar görüyorum. Firefox daha fazla reklam engelleyebiliyorken LibreWolf'ta engellenen reklam sayısı da az. Sizce uBO ile ilgili düzeltilmesi gereken bir ayar mı var?

@Surface Area @High Sierra @BursaliEfsane

• Hocam sorunun nedenini bilmiyorum açıkçası ama size nacizane tavsiyem stok Firefox kullanmanız olur. Bu Fork'larda about:config sayfasına çok fazla müdahale edilmiş olduğu için sorun yaşanma olasılığı ciddi oranda artıyor. Tarama hızının da hissedilir şekilde yavaşladığını unutmayalım.

Stok Firefox'ta telemetrileri kapatın, SSD kullanma periyodunu değiştirin, kendi kişisel ayarlarınızı yapın yeterli. About:config ile çok uğraşınca tarayıcı saçmalamaya başlıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

SSD ayarını yarım saatte bir yapıyor. O ayarlı. Gizlilik bölümünde telemetri de kapalı. Ekstra olarak about:config bölümünde telemetri ayarı mevcut mu?

Stok Firefox'a geçtiniz mi hocam?

about:config sayfasında bi' de şu ayarlara bakın hocam.

github
    GitHub - K3V1991/Disable-Firefox-Telemetry-and-Data-Collection: How to disable Firefox Telemetry and Data Collection
    https://github.com/K3V1991/Disable-Firefox-Telemetry-and-Data-Collection

Zaten Firefox'tayım ama LibreWolf'u da kurmuştum. Sitedeki ayarlara baktım ve gerekli düzeltmeleri yaptım. Burada ayarlardan birine aklım takıldı.

toolkit.telemetry.prompted ayarında Number Value 2 yazılmış. Ama Firefox'ta sadece true ve false seçeneği var.

@Surface Area 'nın dediğini uygulayabilirsiniz. Bazı hazır config dosyaları oluyor.

Konudan bağımsız Samsung klavye ve Android 16 firefox da yazdığımı düzeltmeye çalışırken aynı kelimeyi üst üste yazıyor saçmalıyorsun.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.