Bildirim
Çinden ürün getirmek
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Takip ben de araştırıyorum bir şey bulamadım...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Bende arayıştayım. Glocalzone diye uygulama var ama müşteri destekleri bana 4 gündür dönüş yapmadı pek sıcak bakamadım onlara.
_____________________________ -
Yurtdışından mini bilgisayar alıcam. Glocalzone çok inceledim fakat uygulama çok istikrarsız çalışıyor. Çok da yoruyor insanı, çoluk çocuk dolu ve bugün istediğiniz ürün 6 ay-1 sene sonra da gelebiliyor size. Çok insan var ürünün parasını ödeyip aylarca bekleyen. Üstelik ürünü getiren kişi, getirme fiyatını artırabiliyor teslim aşamasında. Parayı önden yatırdığınız için de elinizden hiçbir şey gelmiyor, kuzu kuzu söylenen rakamı ödüyorsunuz. Kullanıcı yorumlarına baktığımda da uygulamadan memnun insan sayısı çok az. Özellikle uygulamanın arkasındaki ekibin çok ilgisiz ve umursamaz olduklarından şikayetçi herkes.
Forumda, yurtdışındaki adreslerini kullandıran ve ürünü Türkiye'ye kendileri sokan insanlar var. Referanslarına bakınca bence böylesi daha hızlı ve daha güvenli.
Örnek
https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/163185283
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akalmurat99 -- 16 Mayıs 2026; 12:36:45 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler
iOS
Android