Şimdi Ara

Kobo Kullanıcıları (122. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.428
Cevap
117
Favori
189.470
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
2 oy
Sayfa: önceki 1...61...119120121122
Sayfaya Git
Git
Giriş

Sıfırlama yaparken herhangi bir müdahalede bulundunuz mu? Sıfırlama işlemi yarıda kesildiyse firmware bozulmuş olabilir, önce manuel sıfırlamayı deneyin derim ( Buradan nasıl yapılacağına bakabilirsiniz;

https://help.kobo.com/hc/en-us/articles/360017765813-Manual-reset-your-Kobo-Aura-Edition-2

)

Eğer yine olmazsa cihazın içindeki SD kartı çıkartıp, biçimlendirip sıfırdan yazılım yüklemeyi deneyebilirsiniz, ben SD kartı yükseltirken şu rehberi kullandım;

https://www.mobileread.com/forums/showthread.php?t=209122

Önce manuel reseti deneyin, olmazsa aynı cihazın SD kart imajı elimde var, paylaşıp yardımcı olurum.

• dikistutmazsabri kullanıcısına yanıt

Ustam simdi cihaz istanbulda. Ben samsunda. Resetleme yaparken yarida kesilmis olabilir. Batarya 50 de kapaniyodu. Ama servis anakart dedi. Dururken anakartin bozulacagina inanmiyorum. O zaman geri isteyip dediklerinizi mi deneyeyim. Yoksa 3000 tl verip yaptirayim mi. Keske gondermeden bunlarin yapilabildigini bilseydim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Bu arada manuel sifirlamayi denedim zaten gondermeden once defalarca. Sadece ekranin disindaki beyaz nokta isik yaniyordu. Bidaha basili tutunca da sonuyodu. Normalde yanip yanip sonerek sifirlamaya ya da acilmaya baslamasi lazim

Beyaz ışık yazılım brick olsa da çalışıyor zaten, bende de ışık sürekli yanıp sönüyordu. Şimdi anakart sorunsuzdur diyemem ama durup dururken, hele ki sadece sıfırlama esnasında bozulacağını da düşünmüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dikistutmazsabri -- 10 Mayıs 2026; 0:38:25 >

Bu arkadas mesajlara cevap vermiyor. Yüksek ihtimal eski bir ilan. Bu arada kargolar da dahil 3000 tl ye anakart degisti. Satici sagolsun eski anakartimi da bana yolladı. Bence cok guvenilirler. Kargo git gel 400 tl tutuyor. 2600 anakart ucreti. Yapacak bisey yok. Bu cihazin boyutunu seviyorum. Cebe sığıyor. Daha buyuk bisey almak istemem. Simdilik sorun çözüldü. Ali express den de 3000 mah lik batarya aldim 2 adet. Yurtdisindan akraba gelirken getirecek. O da cozulmus oldu boylece. Yardim edenlere teşekkür ederim.

Kobo Kullanıcıları

•  Kobo Kullanıcıları

10 sene once bugunlerde konunun ilk sayfalarinda sorup almistim, hala calisiyor aklima gelmisken paylasmak istedim :) Kobo Glo HD, galiba TR'ye gelen ilk modeldi. 420 liraydi.

Bir ara alet coktu ve factory reset sonrasi duzeldi. Sanirim oncesinde de bir 350 saati vardi. Su anda pili biraz tekliyor ama hala calisiyor.

• panthy93 P kullanıcısına yanıt

Hocam 10 senelik cihazın pilinin teklemesi çok doğal bir durum. Cihazın yaşadığına şükretmek lazım. 10 sene bayağı uzun bir süre.

Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.