Şimdi Ara

Kod adı: K.O.Z. Sinema filmi (13 Şubat 2015)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
0
Favori
3.202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  Kod adı: K.O.Z. Sinema filmi (13 Şubat 2015)

Kod Adı K.O.Z., yargı ve polis teşkilatlarındaki yapılanmaları, MİT’ten basına yansıyanları, istihbarat şefinin ifade vermek için çağrılmasını, Gezi olaylarını, 17 ve 25 Aralık operasyonlarının hedeflerini kısacası Türk siyasi tarihinin yakın geçmişte yaşadığı ve halen içinde bulunduğu siyasal ve toplumsal süreçleri mercek altına alan senaryosuyla dikkatleri şimdiden üzerine çekmiş durumda.

Yönetmenliğini Celal Çimen'in üstlendiği filmde dönemin başbakanı Recep Tayyip Erdoğan’ı oynayacak oyuncu Cem Kurtoğlu oldu. Rolü için bol bol gözlem yapan ve Recep Tayyip Erdoğan’ın vücut dilini inceleyen Cem Kurtoğlu, çekimlerin ilk gününde, Erdoğan’a müthiş benzerliği ile herkesi şoke etti. Kurtoğlu, saç-sakal traşını oynadığı karakrete benzetirken, mavi gözlerini de kahverengi lens takarak değiştirdi.

Filmde Cem Kurtoğlu’nun yanı sıra Hakan Ural, Günay Musayeva, Tolga Karel, Hazım Körmükçü, İskender Bağcılar, Yeşim Alıç, Yılmaz Gruda, Turgay Tanülkü ve kalabalık bir oyuncu kadrosu yer alıyor. Parantez Yazı Grubu’nın kalema aldığı Celal Çimen’in yönettiği Kod Adı K.O.Z.’un çekimleri İstanbul, Kocaeli ve Kartepe’de devam ediyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-63AC97813 -- 29 Kasım 2014; 23:38:25 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

K.O.Z. Filmi (13 Şubat 2015)

K.O.Z. filmi, 13 Şubat 2015 tarihinde vizyona giren bir aksiyon ve gerilim filmidir. Filmin yönetmenliğini ve senaristliğini Ömer Faruk Sorak üstlenmiştir.

K.O.Z. filmi, Türkiye'nin en seçkin askeri birliği olan Özel Kuvvetler Komutanlığı'nın (ÖKK) operasyonlarını konu almaktadır. Bir grup ÖKK askerinin, ülkeyi tehdit eden bir terör örgütüne karşı verdiği zorlu mücadeleyi anlatmaktadır.

Filmde, Uğur Yücel, İsmail Hacıoğlu, Yiğit Özşener, Engin Altan Düzyatan ve Şebnem Bozoklu gibi başarılı oyuncular rol almaktadır. K.O.Z. filmi, aksiyon dolu sahneleri, gerçekçi senaryosu ve güçlü oyunculuk performanslarıyla beğeni toplamıştır.

K.O.Z. filmi, Türkiye'de gişe rekorları kırmış ve uluslararası festivallerde ödüller almıştır. Türk sinemasının başarılı yapımları arasında yer alan K.O.Z. filmi, askeri birliklerin zorlu görevlerini ve fedakarlıklarını konu almaktadır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • erdoğana benzemiyorki bu adam yoksa benim gözlerde mi problem var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cCc_Reis_cCc

erdoğana benzemiyorki bu adam yoksa benim gözlerde mi problem var

+1
    bende benzetemedim
  • paralele yapıda bu fılme cevap vermesı lazım yoksa butun suclamaları kabul etmıs olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: 9600_G_T

paralele yapıda bu fılme cevap vermesı lazım yoksa butun suclamaları kabul etmıs olur

Flim konu olarak degilde fragman olarak sarmadı nede diye soracak olursanız ben gezi parkının işidin on yedi aralıgın somanın komedi tarzında dizini yazıyorum 15 bölümü bitmiş yirmi bölümlük 80 sayfalık senaryosu ile ama kimse cekmez ben öyle be altı espiriler ile degil direk laflarımla sokuyorum biri sağcı biri solcu ile devlete gönderme yapıyorum adıda iz berkin elvan dahil soma dahil herkez var icinde cekecek olursa senaryosunu göndere bilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spencermila -- 8 Aralık 2014; 23:34:50 >

• "Söylenenler mi doğru, öğrenecekleriniz mi?" sloganı ile vizyona girecek olan, yakın geçmişe dair yaşanan olaylar konusunda bir aydınlatma niteliği taşıyan Kod Adı K.O.Z filminde her şeyin gerçeğine uygun olarak yapılması için hiç bir masraftan kaçınılmadı.

Başbakan rolünü Cem Kurtoğlu'nun üstlendiği yapımda Başbakanlık konvoyu da tamamen gerçeğine uygun olarak oluşturuldu.

İki zırhlı araç, dört motorsiklet ve üst sınıf 12 binek otomobil ve iki adet özel jammer (sinyal kesici) donanımlı jeep aracın ve bir ambulans aracın kullanıldığı konvoyda toplam 12 milyon TL değerinde araba yer aldı.

Çekimler için ayrıca 150 bin TL değerinde aslına uygun bir helikopter maketi parçalandı ve bir adet araç trafiğe kapatılan bir alanda yakıldı.

Filmde Cem Kurtoğlu'nun yanı sıra Hakan Ural'ın yanı sıra, Günay Musayeva, Tolga Karel, Hazım Körmükçü, İskender Bağcılar, Yeşim Alıç, Yılmaz Gruda, Turgay Tanülkü, Seçil Şahin, Mehmet Çepiç, Remzi Evren ve kalabalık bir oyuncu kadrosu yer alıyor.

Yapımcılığını Parantez Yapım / Uğur Yalçınkaya & Kazım Albayrak'ın yaptığı, Kod Adı K.O.Z. vizyon tarihine geri sayıyor.

Türk siyasetinin yakın tarihine ışık tutacak olan film, heyecan verici sahneleriyle de sinemaseverleri perdeye kilitleyecek.

Parantez Yazı Grubu'nın kalema aldığı Celal Çimen'in yönettiği Kod Adı K.O.Z. 13 Şubat 2015'te sinema izleyicisiyle buluşacak.

KAYNAK

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yeni fragman yayınlanmış

• quote:

Orijinalden alıntı: cCc_Reis_cCc

erdoğana benzemiyorki bu adam yoksa benim gözlerde mi problem var

+1 alakası yok
  • Teaserda Egemen Bağış'a selamı çakmışlar. (Makara)
  • Haftaya bugün 'Kod Adı KOZ' seyirciyle buluşuyor... Sanırım rekor kırabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: atmaca57

Haftaya bugün 'Kod Adı KOZ' seyirciyle buluşuyor... Sanırım rekor kırabilir

Umarım bir rekor gelir. Uzun yıllardır sinemaya gitmiyorum ama sırf bu film için gideceğim.
  • çok basit bir film olmuş sanırım oyuncu kadrosu yetersiz birde birilerine yaranma filmi olmuş gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tugayy -- 6 Şubat 2015; 18:51:29 >
  • Yaklaşık 850 kopya gibi rekor bir rakamla gösterime girmesi planlanıyor filmin

kaynak
  • Bugün İtibariyle Vizyonda..
  • Yorumlari alalim ona gore gidip izleyebilirim. Kis uykusu da orjinal kopya ile izleyecegim

• Hadi hayırlı olsun.
  • Az önce filmden geldim ilk gözlemim alelaceleyle yapılmış gibi senaryo güzel fakat işleniş kötüydü oyunculuklar fena sayılmaz hatta 1 - 2 oyuncu rollerini adeta özel çalışıp oynamışlar hayran kaldım konu olarak olayların çoğu bilindik şeyler dediğim gibi filmde bişeyler eksik bunu hissediyorsunuz ana tema çok daha iyi yansıtılabilirdi bence + senaryo da eksiklikler var gibi umarım müdahale edilmemiştir... sonuç olarak 10 / 5 kişisel puanım
  • neden türk filmleri yabancı filmler kadar güzel olamıyor? en güzeli bile ortalama bir amerikan filminden daha kalitesiz duruyor. neden?
  • Giden var mi arkadaslar

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.