Şimdi Ara

Logitech G930 Wireless Gaming Headset YENİDEN YANIYOOOOOR

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.378
Cevap
20
Favori
45.845
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.amazon.com/gp/product/B003VANOFY

Koşun tekrar indirimde !!

Ürünü alin kargo ucreti ile birlikte 89.90 olacak ama kartinizdan para cekilmeyecek. Place order yaptiktan sonra chate bağlanin ve kargo iadesi isteyin. Kargolanana kadar hatta almanyaya varana kadar ürün kartinizdan para cekilmiyor. Kargo ucreti 0 yapıldıktan sonra change delivering speed deyin ürünün sağ tarafindan. 4 günde elinizde. Priority shipping ile alacaksiniz ücretsiz.

Arkadaşımın gelen ürünleri:

Logitech G930 Wireless Gaming Headset YENİDEN YANIYOOOOOR
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Gormeyen yok sanirim

• Şikayet edildi.
  • alırken daha indirimli almak için kart alın falan diyor, ben bundan satın almak istiyorum ama 69 dolardan daha ucuza almak için hangi yolu izlemem gerekiyor?
    birde gümrüğe takılırsa ne olacak?

kısaca özetleyecek bir arkadaş çıkarsa duacısı olurum
  • quote:

Orijinalden alıntı: JohnMullins

alırken daha indirimli almak için kart alın falan diyor, ben bundan satın almak istiyorum ama 69 dolardan daha ucuza almak için hangi yolu izlemem gerekiyor?

Gumruge takilma sansi yok 100 dolarin altinda. Bu fiyattan alip chatten kargoyu iptal ettirebilirsiniz yuzlerce kisi aldi forumdan

• quote:

Orijinalden alıntı: Chiqarito

quote:

alırken daha indirimli almak için kart alın falan diyor, ben bundan satın almak istiyorum ama 69 dolardan daha ucuza almak için hangi yolu izlemem gerekiyor?

Gumruge takilma sansi yok 100 dolarin altinda. Bu fiyattan alip chatten kargoyu iptal ettirebilirsiniz yuzlerce kisi aldi forumdan

peki kardeşim, bu ürünü 69 dolardan daha ucuza almanın yolu var mı? amazon gift card cart curt yazıyor, nedir neyin nesidir kısaca bilgilendirebilir misin

• quote:

quote:

quote:

peki kardeşim, bu ürünü 69 dolardan daha ucuza almanın yolu var mı? amazon gift card cart curt yazıyor, nedir neyin nesidir kısaca bilgilendirebilir misin

Hayir yok. Amazon card in yillik ucreti var. Neyse siz beklerken fiyat 100 dolara gelecek yine. Vatanda 697 TL bu kulaklık

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bunu alan var mı daha önce ? Free shipping yazmasına ragmen kargo ücreti ekliyor.. 209 tl gibi bir rakam çıkıyor ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anvial

Bunu alan var mı daha önce ? Free shipping yazmasına ragmen kargo ücreti ekliyor.. 209 tl gibi bir rakam çıkıyor ?

Yuzlerce kisi aldi. Dolar kuru ile odeyip 89 dolara alacaksiniz. Sonra chatten refund alacaksiniz kargoyu isrsr edip. Neyse eski konudan bilen biliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: qLhF

Şikayet edildi.

neden
  • Indirim devam ediyor arkadaslar. Pm atanlar konuya mesaj atsin ki herkes yararlansin. Siparisi verin sonra help contact us kismindan chate baglanip order numaranizi verin 1 seferlik kargo iadesi isteyin

• İhtiyacı olmayan da aldı gaza gelip
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fatih211

İhtiyacı olmayan da aldı gaza gelip

Cok guzel alet hocam kaçmaz

• Bende gaza geldim de free shipping diyor kargo ücreti olacak midir ?

• quote:

Orijinalden alıntı: töbesigeçmez

Bende gaza geldim de free shipping diyor kargo ücreti olacak midir ?

Hocam abd içi gecerli free shipping. Ürünü alin kargo ucreti ile birlikte 89.90 olacak ama kartinizdan para cekilmeyecek. Place order yaptiktan sonra chate bağlanin ve kargo iadesi isteyin. Kargolanana kadar hatta almanyaya varana kadar ürün kartinizdan para cekilmiyor. Kargo ucreti 0 yapıldıktan sonra change delivering speed deyin ürünün sağ tarafindan. 4 günde elinizde.

• bu neyin kafası merak ediyorum
  • quote:

quote:

Hocam abd içi gecerli free shipping. Ürünü alin kargo ucreti ile birlikte 89.90 olacak ama kartinizdan para cekilmeyecek. Place order yaptiktan sonra chate bağlanin ve kargo iadesi isteyin. Kargolanana kadar hatta almanyaya varana kadar ürün kartinizdan para cekilmiyor. Kargo ucreti 0 yapıldıktan sonra change delivering speed deyin ürünün sağ tarafindan. 4 günde elinizde.

aldım hocam place order dan 89 usd ye chata nasıl bağlancam arkadaşım
  • quote:

Orijinalden alıntı: propes

quote:

quote:

aldım hocam place order dan 89 usd ye chata nasıl bağlancam arkadaşım

https://www.amazon.com/gp/cs?ie=UTF8&skip=true

• Bu üründen yüzlerce satıldı forumda 5 gün içinde bu indirim son indirim büyük ihtimalle. Kaçıranlar üzülür aylardır bu ürünü bekleyenler var.

• kusacam bir daha bu kulaklık fırsatı çıkarsa.
    yetti gari.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.