Şimdi Ara

TR'nin En Büyük Amazon Rehberi [EFSANE KONU] (5617. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
9 Misafir (2 Mobil) - 7 Masaüstü2 Mobil
5 sn
260.334
Cevap
2.645
Favori
13.990.147
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
634 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56155616561756185619
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • prime indirimleri başladıktan sonra üyeliği aktif etsek olur dimi ya önceden yapmamıza gerek yok yani?
  • quote:

Orijinalden alıntı: flatron58

quote:

Orijinalden alıntı: SrcnAkty

Biz okuduk sende oku

Kardeşim biz bilmiyomuyuz okumayı yarcımcı olmak istemiyorsan olmak zorunda değilsin akıl vermenede gerek yok

Tr sitelerden nasıl alışveriş yapılıyorsa aynısı. Ürünü arat, ekle , öde. Dil yoksa eğer google çeviri yeterli olur sipariş vermenizde. Resimli anlatım arıyorsanız onun özeti olmaz zaten.

• quote:

Orijinalden alıntı: Faltuner

prime indirimleri başladıktan sonra üyeliği aktif etsek olur dimi ya önceden yapmamıza gerek yok yani?

1 gün önce yap bence, ne olur ne olmaz diye ben şimdiden yaptım bak sadece Prime günü değil Prime'a geri sayım indirimlerinden de çıkıyor güzel şeyler.

Bugünden itibaren üyelikleri aktifleştirebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 10 Temmuz 2016; 16:19:55 >

• Peder için bu ayakkabıdan gecen black friday'de almıştım. Daha giymek nasip olmadı fakat sunu söyleyebilirim rahat ve tank gibi ayakkabı. Ne yırtılır nede ayakkabının basına bişey gelir. Orası kesin. Az sonra resim eklemeye çalışacağım.

TR'nin En Büyük Amazon Rehberi [EFSANE KONU]

Edit: Resimler eklendi.

Soruları alalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WinKy -- 10 Temmuz 2016; 17:00:55 >

• WinKy kullanıcısına yanıt
    en sağdaki link? :D
  • numara secerken 10 secicem 43 giyiorum ama bazı modellerde dm us bazılarında bm us yazıyoru

kadınmıs ya anladım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Afyonteam -- 10 Temmuz 2016; 17:17:01 >

En sağdaki ve en soldaki için link :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fasakasa kullanıcısına yanıt
    Buyur hocam. Ayakkabının iki çeşidindende almıştım. Yalnız fotoda siyah/beyaz olan yok.

Bu siyah/beyaz olan
    https://www.amazon.com/gp/product/B00R2J81F8/ref=oh_aui_detailpage_o01_s00?ie=UTF8&psc=1

Buda siyah/mavi olan
    https://www.amazon.com/gp/product/B00R2J7WGW/ref=oh_aui_detailpage_o03_s00?ie=UTF8&psc=1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WinKy -- 10 Temmuz 2016; 17:19:15 >

amazon da kalmamıs :D
  • Afyonteam kullanıcısına yanıt
    9.5 DMUS 43'e denk geliyor.DM US medium(orta) 4E US extra extra wide (extra extra geniş) oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cango69 -- 10 Temmuz 2016; 17:32:43 >
  • Aşağıda linkini verdiğim ayakkabı güzel, alınır. Gel infused-Memory Foam ve de Relaxed Fit. Şuan %50 indirimde 34.99$ Tavsiyem siyah renkli olanı.

https://www.amazon.com/Skechers-Sport-Skech-Power-Oxford/dp/B01BKQQFOM/ref=lp_13130419011_1_36?m=ATVPDKIKX0DER&s=apparel&ie=UTF8&qid=1468159831&sr=1-36&nodeID=13130419011

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nephilis -- 10 Temmuz 2016; 17:23:12 >

• Afyonteam kullanıcısına yanıt
    Ayakkabının genişliği ile ilgili. B olmuş D olmuş fark etmez. Medium a yani normal'e tekabul eder.

• Storm Raider kullanıcısına yanıt
    saol dostum, banada biraz kulaktan dolma bir yasak gibi geldi onun için agresif bir şekilde özellikle hangi kanun hangi madde diye sordum. Şimdilik "rider back" 12'li deste alacağım, 1 tane "craft beer" serisi 1 tane "tattoo" serisi 1 tane'de "guardians" serisi deste alıcam.
    Bu şekilli şukullular koleksiyon için 12'li de pratik için. Çok fazla pratik yapıyorum 1 deste 1-2 haftada kenarları kirlenmeye başlıyor. 12'li deste plastik eldivenle kullanırsam 5-6 ay gider gibi düşünoyrum.
    Scorpion'a bende bayılıyorum alacğaım ondan da bi tane.
    Bir de theory11'in desteleri çok hoşuma gitti ama bir türlü amazon tarafından satılan ürününü bulamadım. Dolayısıyla TR'ye kargolanamıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vault Man -- 10 Temmuz 2016; 17:26:24 >
  • Dogrudur hocam ben geçen black friday'de almıştım.
  • Prime üyelik üzerinden alınan ayakkabıları hesaplarken önce indirimsiz fiyat üzerinden vergi çıkarıyor ya uyuz oluyorum.. Totalde 70 dolar etmeyen 2 ayakkabıya 35 dolar vergi çıkarıyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nephilis

Aşağıda linkini verdiğim ayakkabı güzel, alınır. Gel infused-Memory Foam ve de Relaxed Fit. Şuan %50 indirimde 34.99$ Tavsiyem siyah renkli olanı.

https://www.amazon.com/Skechers-Sport-Skech-Power-Oxford/dp/B01BKQQFOM/ref=lp_13130419011_1_36?m=ATVPDKIKX0DER&s=apparel&ie=UTF8&qid=1468159831&sr=1-36&nodeID=13130419011

tr gönderimi yok hocam ?

edit:14 küsür dolarmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi exclbr -- 10 Temmuz 2016; 17:35:47 >

• Daha önce prime üyeliğim vardı. Şimdi geçici nasıl ayarlayabiliriz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cattepiller

https://www.amazon.com/Skechers-Sport-Skech-Power-Oxford/dp/B01BKQQFOM/ref=lp_13130419011_1_36?m=ATVPDKIKX0DER&s=apparel&ie=UTF8&qid=1468156394&sr=1-36&nodeID=13130419011

şunu alıp da ayağına giyen bir allahın kulu yok mu beğendim ama ayakta nasıl olur çok merak ettim :D

hocam ben kardeşime aldım , kalıp olarak diyorsan bu modelde kalıp standart .

• 
Sayfa: önceki 56155616561756185619
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.