Giriş | |
|
|
|
13 Eylül 2007; 15:48:32
|
|
|
benide ekleyin değirmenderedenim ayrıca 24 kasım anadolu liseli arkadaşlar varsa bi haber versinler
|
|
15 Eylül 2007; 21:00:45
|
|
|
Artık güncelleseniz üye listesini çok iyi olucak Son güncelleme 20 Ağustos. Up
|
|
25 Eylül 2007; 7:19:38
|
|
|
up üye listesinde aynı isimler bi kaç kere yazılmış.yoksa sabah mahmurluğu mu bana öle gösteriyor. neyse nasılsınız hemşehrilerim.
|
|
7 Ekim 2007; 20:27:45
|
|
|
kocaeli'de anadolu meslek lisesinde okuyan var mı?
|
|
7 Ekim 2007; 20:29:26
|
|
|
Ben ben daha önce nası gördüm burayı -Gölcük.
Yaş : 17.5'dan 18 Meslek : Öğrenci ' çok kârlı Hobileri : Öss'ye çalışmak Fobileri : Bilgisayar , televizyon vb. elektronik aletler Psikolojik durumu : Felaket , çıldırmaya hazır , etrafını matrix tarzı olarak testlerle görüyor Beklentileri : Hayır Dualarınızı , iyi dileklerinizi eksik etmeyin Ne zaman gidip-dönecek : 17.08.2008 - Öss'den başarılı olur olmaz , yani dönemeyebilir
|
|
|
|
|
7 Ekim 2007; 20:33:37
|
|
|
bende varımmm kocaeli and lisesiii (yhyakptndanm bu aradaaa)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sHeYm@ -- 7 Ekim 2007; 21:26:28 >
|
|
|
7 Ekim 2007; 20:34:45
|
|
|
arkadaşlar yok mu izmitte anadolu meslek lisesinde okuyan...bi arkadaşım var...vefat etmiş galiba hakkında bilgi almak istiyorum...
|
|
7 Ekim 2007; 20:35:32
|
|
|
hocam gölcük :)
|
|
12 Ekim 2007; 12:37:50
|
|
|
izmitliyim gurur duyuyorum bende burdayım..umarım kocaelisporumuzda hak ettiği yeri bulur kısa zamanda
|
|
|
21 Ekim 2007; 3:50:58
|
|
|
5 yıldır bizde kocaelindeyiz...
|
|
|
21 Ekim 2007; 4:35:15
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: hannibal 2 sene Köseköy de okudum.Çeşitli buluşma atraksiyonları oldu DH olarak way bende...isim soyad nedir
|
|
21 Ekim 2007; 5:11:37
|
|
|
bende nick değiştirdim SLIPKNOT değil artık
Expanding your molecules to a higher state of consciousness where TRANCE enters your intellect enabling you to understand the virtue of motion the possession of sound and the intensity of desire taking you to a paradise where reality becomes an Illusion... ...your host for tonight... - ARMIN VAN BUUREN!!
|
|
|
|
|
28 Ekim 2007; 12:58:14
|
|
|
ekle benide =) dogdum dogalı kocaeli gururluyum körfezliyim
|
|
|
3 Kasım 2007; 23:34:29
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: sHeYm@ bende varımmm kocaeli and lisesiii (yhyakptndanm bu aradaaa) Bizim okuldan biri vay PM attım
|