Bildirim
2si1 'Yarı Canlı' Teknoloji ve Oyun programı Full HD Yayın Tektarı
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Eyvallah,yerimizi alalim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bekliyoruz
Canlı yayın iyi olmuyor... yetişemeyen var, işi olan var, izleyemeyen var...
Hem; ''HD'' yayın tekrarı yaparsanız iyi olur. Geçen canlı yayında SD,FULL HD VE Düşük vardı...
-
ooo canlı yayın alırım bi dal
-
Yolculuk biterse ben de izlicem insallah canli yayinlar ayri bi guzel oluyo :-)
-
Twitch.üyesi değilim.Bence Dh,dende soru almalısınız
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FC6108B0A -- 28 Kasım 2014; 17:25:22 >
canlı olarak izlemeyi nasıl gerçekleştiriyoruz ?
-
Beklemedeyiz. -
fps gecesi var yaa
-
Tekrarı ''HD'' olarakta koyarsanız seviniriz. Geçen canlı yayında ''SD'' Ve full HD koyulmuştu
-
teşekkürler bilgi için -
Canlı yayın olayına kimler sıcak bakıyor merak ediyorum ? Hiç kimsenin bir işi çıkmıyor heralde... -
heyecanla bekliyoruz -
Bekliyoruz
24 dak var bekliyoruz
-
canlı yayın süper eğlenceli oluyor.. ;P
-
mesut abi mikrofonunda sorun var
-
mesut abi benim 1700 tl param var kamerası çok iyi bir telefon almak istiyorum fotoğraf ve video yetenekleri iyi olsun gece gündüz çekimleri vs ve abicim güncel oyun ve programları akıcı şekilde çalıştırsın ben LG G3 kliksa 1499 tlye 32 gb rom 3gb ram buldum ama yorumlarda menü geçişleri program açılışları falan takılarak oluyormuş takılmalar donmalar ve ciddi ısınma problemleri varmış o yüzden sana sormak istedim galaxy s5 e ne diyorsun onun fiyatı da 1400 civarı
-
Mesut abi kanal offline gözüküyor yayında mısınız?
Android cihazda hem tarayıcıda hem twitch uygulamasında offline gözüküyor.
Edit: Çalışıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Infinitum -- 28 Kasım 2014; 20:59:33 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- whatsapp görüldü kapatma
- whatsapp"a şifre koymak
- whatsapp müzik ekleme
- mi box kumanda uygulaması
- driver güncelleme
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X