Şimdi Ara

Bir Maçta 800 Pas Taktiği - Tika Taka

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
3
Favori
9.524
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Karakter olarak tika taka pas oyununu benimseyenler için fm 2015 tika taka pas taktiğimizi sizlerle paylaşıyoruz. FM2015 alanında ilk taktik paylaşımımız olacak. Öncelikle bu makalede taktiği iyice anlatmak istedim.

    FmTurkey Tika Taka Nedir ?
    FmTurkey tika taka rakibi kendi sahasında hapseden oyunun büyük bir kısmını elinizde tutmanızı sağlayan, sakince kontrollü bir şekilde ayağa net paslarla rakibin kilidini zamanla çözen bir dönemin Barcelona’sı bir dönemin Bayern Münih’i, İspanya’sı gibi düşünülebilir.

    Taktik ana ekranına bakacak olursak eğer ;

     Bir Maçta 800 Pas Taktiği - Tika Taka


    Gördüğünüz ve hatırladığınız üzere ortasaha – savunma – forvet hattında boşluk vermeyen klasik 2013’den beri süre gelen tika taka dizilimi. Oyuncu görevleri biraz daha farklı bunlara dikkat ederseniz sevinirim, size şu oyuncu şöyle olsun bu oyuncu böyle olsun diye tek tek yazmayacağım, mevki görevlerine uygun olarak hangi özelliğin hangi oyuncuda olması gerektiğini zaten biliyorsunuz, ekstradan bir tercih sebebi olursa tabi kararlılık – karar verme gibi durumları ele alın,.

    FmTurkey Tika Tika Direktifler ;

     Bir Maçta 800 Pas Taktiği - Tika Taka


    Bu sayede çok önde basıyoruz, rakibe alan bırakmıyoruz arkaya atılan toplar içinde ofsayt taktiği uyguluyoruz, bu özelliğimizi iyi kullanabilmemiz için gergin maçlarda korkmadan savunma yerleşimi çalıştırabilirsiniz, ofsayt taktiği önemli adamları kaçırmayız. Bu şart değil tika taka gol yeseniz dahi kararlı oyuncular ile sabırla son topa kadar maçı çevirme imkanı verecek sizlere.

     Bir Maçta 800 Pas Taktiği - Tika Taka


    Biz FmTurkey olarak Altınordu ile denedik, test ettik.. Ortalama 13 – 14. olması beklenen bir ekip Altınordu fakat bizim taktiğimiz şuan ligin ortasında 2.sıraya taşıdı bizi, namağlup bir şekilde. Aşağıda Elazığspor karşısında 820 pas denemesi yapan ayakta alkışlanası tika taka performansını göstereceğim ;

     Bir Maçta 800 Pas Taktiği - Tika Taka


    Taktiği deneyecek arkadaşların sezon öncesi denemeleri tavsiye ederim ve 2.bir taktik olarak kanatları kullanan hızlı direk hucüm yapan bir taktiğe çalıştırmalarını öneririm ( b planı ) her ne kadar gerek olmasa bile bazı durumlarda top yuvarlak b planına gerek vardır ( şuana kadar hiç gerek olmadı )

    2015 FmTurkey Tika Taka Performans ;

     Bir Maçta 800 Pas Taktiği - Tika Taka


    fmturkey tika taka







  • Ben zaten boyle oynuyorum uzun zamandir.Yalniz stoperler min 15 pace 13 acceleration passing 11 olmali yoksa kontra yapan ufak bi takim 1 tane atip yenip gider.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hileli taktik.
  • kebo_gzb K kullanıcısına yanıt
    kardesım bi sorum olacak ben telefondan oynuyorum yanı 2015 handheld ini ama telde bu kadar ayrıntılı degıl o takım ayar kısmı işe yarar mı ki telde ki versiyonunda da ?
  • Ben anlamıyorum arkadaş hazır taktiklerle oynayınca ne anlıyorsunuz bu oyundan.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Leonardo DiCaprio.

    Hileli taktik.


    hiç güleceğim yoktu :) Hileli taktik nedir ya ? İnsanların ahlarını almayın bu kadar basit. cm01/02 den beri cm-fm oynayan birisiyim. Kendi taktik anlayışınızın zayıflığını insanların yaptığı mükemmele yakın taktiklere eleştirerek lütfen kalitesizleşmeyin.
  • tiki taka olmasın o
  • çok iyi ya stoke cıtyle ingilterede oynuyorum , sunderland maçını en az 10 defa oynadım 10nunda yenıldım çok uyuz olmuştum habire save yapıp vaştan oynuyordum bu taktigi denedim 600 pas ve 3-1 deplasmanda kazandım şaka gibi
  • Bulunsun indirecem

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ultrAslanOzZzY kullanıcısına yanıt
    görsele baka baka yapmayı çalış, hemen hemen manyık aynı olacaktır hocam, denemek lazım ben hiç mobil oynamadım
  • Deneyeceğim
  • Güzelmiş hocam, tebrikler.
  • Ben atletico madridle oynuyorum 2030 senesindeyim 16 yılda 12 lig 10 champions league ve bi dünya kupa kazandım taktigim bu taktiğin AMC li versiyonu ve FC FC AMC AML AMR DMC ve 4 lu defans şeklinde gayet başarılı deneyin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iyi taktikmis.. amc li de iş yapar...
    Bende Bu talimatlarla 4-2-3-1Dos geniş alan la oynuyorum takım çok iyi gidiyor..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kralrep -- 7 Temmuz 2015; 10:59:08 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • buna benzer bi taktikle süper ligde Pedro Franco ve Donk ile oynuyorum. 2side 7.50 üzeri bitirdiler sezonu çok fena oynadılar.
  • Hazır taktiği sövenler gene damlamış. Size ne yav? Bırakın isteyen istediği gibi oynasın. İlla bilmişlik kesecekler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.