Smile ADSL (Tüm Sürüm)

Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Mobil Operatörler >> Turk Telekom

fatih86 -> Smile ADSL (22 Ekim 2006; 23:25:04)

Hadi hayırlısı rekabetle fiyaltlar düşer inşallah. Sizin smile ADSL hakkında sizin yorumlarınız nedir ??? Bana göre rekabet olduğu için fiyatlar düşecektir derim.

Özellikleri

ADSL ile yüksek hızda kesintisiz internet erişimi, hem de sabit ücretle kullanıcıların hizmetindedir. Üstelik, kullanıcılar aynı telefon hattı üzerinden aynı anda telefonla konuşma imkanına sahiptirler.

Genellikle İnternet ihtiyaçlarını dial-up bağlantı (maksimum hız 56Kbps) ile sağlayan küçük ve orta ölçekli işletmeler düşük hız ve yüksek fatura gibi problemlerle karşı karşıyadır.

ADSL,yeni bir telefon hattı çekilmeden, mevcut telefon hattı üzerinden hizmet vermekte olup, analog dial-up bağlantıya göre hem hız, hem de teknolojik üstünlüklere sahiptir.

ADSL, Internet kullanıcısına minimum 128/32Kbps’a, maksimum 2048/512 Kbps hız imkanı sağlar.

ADSL, Internet kullanıcısına sürekli bağlantı olanağı sağlar...

Aynı Telefon Hattı Üzerinden Konuşma

ADSL, Internet kullanıcısına aynı telefon hattı üzerinden ikinci bir telefon hattına gerek kalmadan aynı anda konuşma olanağı sağlar.

ADSL ile İnternet kullanıcıları kendilerine ayrılmış olan özel bant genişliğini kullanırlar. İnternete erişirken hattın meşgul olması ya da hızda azalma gibi bir durum söz konusu olmaz.

ADSL, İnternet kullanıcılarına sayısal teknolojinin sağladığı tüm olanakları sunar.İnternete bağlanamama, kesinti, hızda azalma gibi durumlar ortadan kalkar.

ADSL, Internet kullanıcısına sabit ücretle Internet erişimi sağlar...

ADSL, Internet kullanıcısına güvenli Internet erişimi sağlar... ADSL’de, Kablo TV’deki paylaşımlı bant aralığı üzerinden Internet erişiminde söz konusu olan güvenlik risklerinin hiç biri yoktur.

Yeni bir alt yapıya gerek duymaksızın mevcut telefon hattı üzerinden yüksek hızda iletişim,

Tek telefon hattı üzerinden aynı anda internet ve ses/faks özelliği,

Kullanıcı tarafındaki cihaz maliyetinin düşük olması ve kurulum kolaylığı,

DSL bağlantı üzerinden birden fazla bilgisayar bağlanabilmesi,

Internet üzerinden eş zamanlı ses ve görüntü aktarımı,

Alternatif hız seçenekleri,

Servis ve kullanıcı tanımlamalarında, kullanıcının isteğine göre statik veya dinamik IP ataması.

İletişim ağında çıkabilecek sorunların diğer veri aktarım sistemlerine göre daha hızlı çözülmesi

AYRINTI İÇİN >>> [image]http://img75.imageshack.us/img75/8858/logoyq9.gif[/image] <<<

tonyali61 -> Cevap: Smile ADSL (23 Ekim 2006; 21:44:02)

fazla heveslenme bu doğan grubuna ait yine türk telekom tabanlı bir sistem aynı hizmeti sabancı ve superonline de veriyor,, yani rekabet diye bir olay sözkonusu olacağını hiiiççç zannetmiyorum... kazıklanmaya devammmm[&o]

Bakkal Gazi -> Cevap: Smile ADSL (24 Ekim 2006; 16:38:55)

bildiğimiz adsl işte. modem hediyeli, bu yönü iyi.

fkay -> Cevap: Smile ADSL (26 Ekim 2006; 12:05:20)

Arkadaslar yok mu üye olan kullanan hızı nasıl problem yaşanıyor mu?

Ücretsiz modem kampanyası güzele benziyor.

nescafe07 -> Cevap: Smile ADSL (26 Ekim 2006; 12:19:01)

acaba reklamlarındaki kadar hızlılarmı gerçekten [;)]

erkan212 -> Cevap: Smile ADSL (26 Ekim 2006; 13:12:30)

Türk telekomun alt yapısını kullanan bir sistemden indirim falan beklemeyin. Türk telekom buna izin vermez bence zaten. Evet kazıklanmaya (dünyanın en pahalı internetiyle kazıklanmaya) devammmm.

yimmasabi -> Cevap: Smile ADSL (26 Ekim 2006; 23:23:05)

@nescafe07
acaba sen reklamdaki adam kadar hızlı olabilir misin ?
[8D]

tonyali61 -> Cevap: Smile ADSL (27 Ekim 2006; 21:08:18)

quote:

Orjinalden alıntı: yimmasabi

@nescafe07
[8D]

evet ya o ne hız öyle ya [8D][8D][8D]

JeiCeei -> Cevap: Smile ADSL (1 Kasım 2006; 14:29:52)

hiç bişiye yaramıycak bide kablosuz üstelik[sm=s15.gif]

recep41 -> Cevap: Smile ADSL (1 Kasım 2006; 21:45:29)

quote:

Orjinalden alıntı: nescafe07

işin gücün o dimi senin.[:-]

akın48 -> Cevap: Smile ADSL (1 Kasım 2006; 22:02:23)

quote:

ya sizde hemen yanlış anlıyorsunuz nescafeyi[;)][8D]

Soulfly -> Cevap: Smile ADSL (1 Kasım 2006; 23:27:13)

Malesef reklamlarda ki kadar hizli degil , bi yakinim 1 hafta once baglatti hala teknik servis ekibi gelmemis [:-]

THESHUCK -> Cevap: Smile ADSL (2 Kasım 2006; 1:30:02)

ii heralde artık düşer zaten TT sıkıştı ya hemen indirime kaçıyor başta kimse yoktu 30 YTL 256 KB dı sonra süper online geldi 512 29 YTL oldu şimdide smile nin geleceğini anladılar 1024 KB 29 YTL

THESHUCK -> Cevap: Smile ADSL (2 Kasım 2006; 1:33:51)

quote:

Orjinalden alıntı: alpyanar

bildiğimiz adsl işte. modem hediyeli, bu yönü iyi.

ama modemi kimbilir nasıl belkide getirdiler mesala adam bi bilgisayarcıyla anlaşma yapar en dandiğinden toptan 100 tane modem alır tanesi 60 ytl ise toptan aldığı için 40 ytl ye gelecek ve o modem sayesinde çoğu kişinin gözleri dolduruluyor tamamen kar için bir kampanya[:'(]

icg -> Cevap: Smile ADSL (3 Kasım 2006; 18:42:54)

quote:

Orjinalden alıntı: Soulfly

Malesef reklamlarda ki kadar hizli degil , bi yakinim 1 hafta once baglatti hala teknik servis ekibi gelmemis [:-]

Öyle hemen bağlanma olayı modemin philips olması ve bayilerinin sınırlı olmasından kaynaklanıyo. Modem döşeyen eleman yetersiz yani.

brk18 -> Cevap: Smile ADSL (3 Kasım 2006; 21:19:36)

fiyatlardan haber verin [;)][;)]

$izofren! -> Cevap: Smile ADSL (10 Kasım 2006; 13:34:00)

quote:

Orjinalden alıntı: brk18

+1
[:'(][:'(][:'(]

ft_fatalrhymer -> Cevap: Smile ADSL (10 Kasım 2006; 16:44:51)

şunlar bi rekabete girsede fiyatlar ucuzlasa hemen sınırsız adslye geçerim zaten avrupada hepsi sınırsız hızları 2048 ve çok ucuz bizde ise en iyi cafelerde 2048 var

coyjonquil -> Cevap: Smile ADSL (11 Kasım 2006; 13:26:54)

quote:

Orjinalden alıntı: brk18

http://www.smileadsl.com/tarifeler.aspx

$izofren! -> Cevap: Smile ADSL (11 Kasım 2006; 18:13:53)

quote:

Orjinalden alıntı: ft_fatalrhymer

şunlar bi rekabete girsede fiyatlar ucuzlasa hemen sınırsız adslye geçerim zaten avrupada hepsi sınırsız hızları 2048 ve çok ucuz bizde ise en iyi cafelerde 2048 var

eee avrupada bılgı sınırı bızımkılerden ustun bıze ne verseler he dıyoz hemennn ......

nescafe07 -> Cevap: Smile ADSL (11 Kasım 2006; 18:16:57)

quote:

@nescafe07
[8D]

bir fıkra var bilirmisn terzi ile ilgili

onu halleder bunu halleder
o kada hızlıyım ki üstüne bide pantolan dikerdim anlayan anladı. [8D][8D]

$izofren! -> Cevap: Smile ADSL (11 Kasım 2006; 19:02:24)

quote:

quote:

@nescafe07
[8D]

bir fıkra var bilirmisn terzi ile ilgili

onu halleder bunu halleder
o kada hızlıyım ki üstüne bide pantolan dikerdim anlayan anladı. [8D][8D]

[8D][8D][8D][8D][8D]

metina -> Cevap: Smile ADSL (12 Kasım 2006; 18:12:20)

19 Ekim'de başvuru yaptım şak diye giriş ücretini aldılar. Bugün 12 Kasım hala arayan soran yok. Neredeyse 1 aydır bağlantı yapılmadı yani. Şanslıysanız 444 3375 nolu telefondan birine ulaşabiliyosunuz. Ben 5 kere ulaşabildim, her defasında "en geç 2 gün içinde bağlantı için sizi arayacaklar, çok çok özür dileriz" diyorlar.

Uzun lafın kısası ortalık sakinleşinceye kadar mevcut bağlantınıza devam edin ve kesinlikle Smile ADSL'ye bulaşmayın. Bu pişman birisinin önerisidir.

furkanzkaya -> Cevap: Smile ADSL (12 Kasım 2006; 18:40:05)

bu ne dır

arkit -> Cevap: Smile ADSL (12 Kasım 2006; 19:17:24)

ben smile adsl için telefonla kayıt yaptırdım 09 11 2006 perşembe gunu dun yanı 11 11 2006 tarıhınde aradılar cep telefonumdan ve 13 11 2006 pazartesı oğlene kadar gelıp kurulumu yapacaklarını bıldırıp evın adresının tarıfını aldılar
bence gayet makul ve gereklı bır zaman dılımınde oldu hepsı
bakalım modem nasıl benım evde laptop kullanacağım ıcın kablosuz modem avantaajlı masa ustu kullanacaklar ıcın ttnette kablolu modem hedıye ve 2 ay ucretsız kullanım sunuyor bılgınıze.........

Kurtalan -> Cevap: Smile ADSL (14 Kasım 2006; 13:06:06)

arkadaşlar smile konusunda fazla heveslenmeyen kolunu kaptıran bacağını kurtardığına şükrediyor sanırım. 11 gün de internet bağlantısını yapamadılar, ben neyse, 2 ay bekleyen dahi var mış ilgili şikayetleri okumak için buyrun tıklayın

ŞİKAYETLER için TIKLA aman diyin smile adsl e bulaşmayın. insanı kanser eder valla

artı bir süprizide oluyor smile iptal ettirdim telefon ile, o hızla ttnet alayım diye o da ne hattım doğon holding tarafından bloke edilmiş şimdi de blokenin açılmasını bekliyoruz ..........

WanDoGa -> Cevap: Smile ADSL (18 Kasım 2006; 0:54:35)

ben başvuruyu yaptım 1 gün sonra hattı açtılar(eski modem takılı ve ayarlı olduğundan nete hemencik girdim) 2 gün sonra teknik servis geldi yeni inca modemimi bıraktı gitti

ic3b4by -> Cevap: Smile ADSL (19 Kasım 2006; 2:34:45)

quote:

Orjinalden alıntı: fkay

Arkadaslar yok mu üye olan kullanan hızı nasıl problem yaşanıyor mu?

Ücretsiz modem kampanyası güzele benziyor.

bnde merak edıorum geçış yapmayı dusunuorum hatta

kanuni001 -> Cevap: Smile ADSL (19 Kasım 2006; 23:03:59)

Hayır geçmeyin TT. modem veriyor. ordan alın. Ben geçtim problem yaşamadım ama bir çok geçen şikayetçi üstelik phlips modem vermiyolar. inca,pikatel gibi markalarda var. Bilgi için

http://forum.donanimhaber.com/m_10410805/tm.htm

http://forum.donanimhaber.com/m_10503614/tm.htm

metina -> Cevap: Smile ADSL (20 Kasım 2006; 16:48:13)

Amman diyorum! bir haftadan uzun süredir Smlie ADSL'den kurtulmaya çalışıyorum. Başvurum sonrası hattımı hem bağlamadılar, hem de bloke ettiklerinden TTNet'e de geçemiyorum. İptal işlemini gerçekleştirmiyorlar ve zora sokuyorlar. Bir sürü yere şikayet ettim, adamlar duvar gibi. Doğan Holding'in son numarası da bu işte.

fatih86 -> Cevap: Smile ADSL (24 Kasım 2006; 16:29:43)

Durumlar vahim [8D]

FoRaSTeRo -> Cevap: Smile ADSL (24 Kasım 2006; 18:16:23)

tek artısı modem hedıyesı[:'(]

iddaa2005 -> Cevap: Smile ADSL (30 Kasım 2006; 13:14:28)

11 kasım başvuru, 12 kasım zırt diye 15-17 yaşlarında öğrenci olduğu herhalinden belli, benim bilgimin yarısına sahip olmayan bi eleman... bağlantı ücretini al, ortadan kaybol... bu gün 30 kasım hala açılmadı...
bağlantı ücreti kadar neredeyse telefon ücreti ödiyeceğim... bi Aydın Doğanla konuşmadığımız kaldı... şirket alelacele kurulmuş, telefon başındaki elemanlar bile bilgisiz... takıldıkları yerde teknik servise paslıyorlar sizi, kimsede aramıyor... milyon telefon görüşmesi yaptık... sonuç sıfır... bunların yaptığı adsl hizmeti değil, modem satışı resmen... toptan almışlar, piyasaya dayanıyorlar... öyle bedava filan değil... abonelik iptalinde 150 milyon modem parası talep ediyor düdükler... dikkatli olun veya gidin türk telekomdan bağlantınızı yapın... olsun bitsin... [sm=s20.gif]

nescafe07 -> Cevap: Smile ADSL (30 Kasım 2006; 15:14:11)

bende ttnetten vazgecip bi kablosuz modem için smile alayım diyodum iyiki burayı okudum valla en iyisi tt net gibi bu durumda uzak durmak lazım bunlardan

kesif35 -> Cevap: Smile ADSL (1 Aralık 2006; 23:24:35)

arkadaşlar bende bu gün smile ADSL yi aradım. Smile ADSL de Sadece telefon ile bağlantı kurabiliyorsun. Yani yüzyüzemuhattap olunacak kimse yok. Nekadar zamanda bağlarsınız diye sordum 1 hafta 10 günü bulur dediler. Telekomun webinden araştırdım zaten bu şirketlere telekom toptan satış yapıyor. bu ADSL leri 29 ytl parekende toptan 21 ytlye 49 ytl sınısız oda 35 ytl gibi fiyat ile tt satıyor. bu şirketlerde pazarlamasını yapıyor. Benim kablosuz moodem ihtiyacım olduğundan smile düşünüyorum fakat güven vermiyor. web sitesinde 12 ay abaonelik sözleşmesinden bahsediyor. fakat telefonda 24 ay sonunda modem senin diyor. Yani daha vitrinden bizi kanndırıyor.
Şimdi süper onleine ADSl yi araştırıyorum.
Birde 12 ay veya 24 ay tahattütname istamleri. Tüm şirketlerde var bu. 2007 de türksatta uydu internet hizmmetleri artacak ve kullanımının yaygınlaşacağı şeklinde bazı haberler var. Bu konuda bilgisi olan var mı? Yoksa bunun içinmi 12 ay 24 ay gibi bir tahattütname isteniyor?

Birde Adına taktım gülümseyen ADSl veya gülen ADSL dememişlerde smile gibi bir ingilizce kelime kullanıyorlar. Türkçenin bir eksiği yokya "smile" kelimesini kullananların?

aytacikinci -> Cevap: Smile ADSL (1 Aralık 2006; 23:53:06)

smile'a geçenler şikayetci hep. kötünün kötüsü vardır derler ya buda o hesap.

kesif35 -> Cevap: Smile ADSL (5 Aralık 2006; 16:18:39)

ya superonline ADSL nasıl?

ilkbilir -> Cevap: Smile ADSL (5 Aralık 2006; 16:44:35)

Dün bizim komşu almış. Eleman kurmuş bi de şifrelemen gerekir demişi, başkası girmesin diye. Tamam şifrele demiş komşu. 30YTL para istemiş. Gittim 5 dakikada hallettim. Milleti ayakta öpüyorlar yaw.

timeless -> Cevap: Smile ADSL (10 Aralık 2006; 16:52:11)

rekabet yok arkadaşım telekomun altyapısıyla veriliyor gene internet ....

Talvehtia -> Cevap: Smile ADSL (10 Aralık 2006; 17:30:53)

Arkadaşlar rekabet olamaz ki zaten Telefon gibi hizmetlerdeki firmalar Türkiye'de "Doğal Tekel"dir. Ya devlet eliyle yönetilir ya da bir özel firmayla anlaşma yapılır ona bırakılır. Siz adsl sektöründe bence bi yüz sene rekabet beklemeyin. Telekomun kemikleşmiş tekelinin yokolması için ya bu devletin darmadağın olması lazım (allah göstermesin) ya da halkın ayaklanıp telekom yönetimini ele geçirmesi lazım [8D] Belki o zaman adam gibi fiyatlar koyarız. Buradan isyana davet ediyorum hepinizi [8D]

kesif35 -> Cevap: Smile ADSL (17 Aralık 2006; 16:46:36)

perşembe geçen adsl bağlandı. telefon bozuldu. Arıyorum fatura servisne başvurun diyor. fatura servisini aradım borcun yok diyor.neyse en sonunda arızayı aradım. ve yapıldı. yapılmasa hafta sonu netelefon ne adsl olmayaycaktı.

mckoray -> Cevap: Smile ADSL (20 Aralık 2006; 19:41:34)

quote:

[>:]kesinlikle değiller amcam sipariş etmiş bugün 4. gün tık yok

baykarizmaizmir -> Cevap: Smile ADSL (22 Aralık 2006; 13:46:32)

gene en iyisi türktelekom adsl [;)]

tonyali61 -> Cevap: Smile ADSL (22 Aralık 2006; 22:15:33)

quote:

Orjinalden alıntı: kesif35

ya superonline ADSL nasıl?

ben superonline kullanıyorum sebebi ise 5 yıldır kullandığım mail adresimi devam ettirmek
hizmete gelince herhangi bir problem yok parasını aylık olarak ya havale yapıyosun yada verdiğin kredi kartı numarandan kesiyolar..
güzel olan tarafı toplamı 1 gb olan 5 adet superonline uzantılı mail adresin oluyooo
ben şahsen tavsiye ederim[:'(]

.: mds :. -> Cevap: Smile ADSL (25 Aralık 2006; 14:22:49)

hepsi aynı dalavereci işte

ft_fatalrhymer -> Cevap: Smile ADSL (28 Aralık 2006; 13:44:29)

fiyatlar telekomla aynı birinden biri aşağı çeksede rekabet başlasaaa[8D]

sevimlican -> Cevap: Smile ADSL (28 Aralık 2006; 21:52:30)

1 hafta önce başvurdum 8. günde bağlandı kablosuz philips modem.....memnunum fakat kota miktarını kontrol edemiyorsun sanırım

fatih86 -> Cevap: Smile ADSL (29 Aralık 2006; 17:35:57)

quote:

Orjinalden alıntı: ft_fatalrhymer

fiyatlar telekomla aynı birinden biri aşağı çeksede rekabet başlasaaa[8D]

nerde o günler [X(]

tracy -> Cevap: Smile ADSL (2 Ocak 2007; 10:33:49)

smileadsl e-posta adresi nerden nasıl alınıyor bilen var mı?

fatura bilgisi oraya geliyormuş galiba[sm=s16.gif]

berkfur -> Cevap: Smile ADSL (2 Ocak 2007; 11:46:37)

Abone olurken almış olmalısın. Kullanıcı adı olarak yani. Ana sayfada email bölümünden daha önce almış oldugun kullanıcı adını ve sifreni girebilirsin. Fatura benimde gelmedi bekliyoruz hala

tracy -> Cevap: Smile ADSL (6 Ocak 2007; 20:06:51)

quote:

Orjinalden alıntı: berkfur

Abone olurken almış olmalısın. Kullanıcı adı olarak yani. Ana sayfada email bölümünden daha önce almış oldugun kullanıcı adını ve sifreni girebilirsin. Fatura benimde gelmedi bekliyoruz hala

modeme girdiğimiz kul. adını ve şifreyi diyorsun değilmi? kabul etmiyor[sm=s20.gif]

fatura hakkında gelişme varmı kimsede?

yknave -> Cevap: Smile ADSL (12 Ocak 2007; 16:51:24)

Valla ben smile aldım ve pişman oldum.Daha üyelik olrken başladı adamların bu işi ciddiye almamaları.kullanıcı adı belirle dediler soledim tam 3 hafta boyunca modemi bekledim[sm=s20.gif] ardından modem geldi bu seferde kullanıcı adı sistemde var dediler bi 3 haftada yanlişliğin düzelmesi için bekledim [:-]haaa bu arada sadece modemi verdiler oda philips değil inca ne kulaklığı nede konuşma paketini aldım.
ardında 10 kere felan telefon ettim her seferinde tamam kaydınız alınmiştir 3 gün içinde göndercez dediler oda yalan oldu.bide ttnet le aynı alt yapıyı kullanıyolar ama komsunun ttnet i kesilmezken bizim net gidiyo

wand -> Cevap: Smile ADSL (12 Ocak 2007; 16:54:35)

Allah'a yakın oLun Smile Adsl'den uzak durun[sm=s15.gif]

Ömer -> Cevap: Smile ADSL (13 Ocak 2007; 16:13:03)

Doğan İletişim, Smile ADSL markasıyla girdiği hızlı internet pazarında 2 ayda 20 bin aboneye ulaştı. Doğan İletişim Genel Müdürü Ahmet Demir, "Türk Telekom�dan 1 Kasım�da, 200 bin port talep ettik. Bunların sadece yüzde 15�i verildi. Yeni abone alamıyoruz" dedi.

DOĞAN İletişim, 19 Ekim�de piyasaya sunduğu SmileADSL�de, bir yıl sonunda hedeflenen 20 bin abone rakamına iki ayda ulaştı. Tek telefonda genişbant internet aboneliği hizmeti veren SmileADSL�in gelecek yıl sonundaki abone hedefi ise 350 bin. Kablosuz internette 30 bin Smile Wi-Fi aboneye ulaşmayı hedefleyen şirket, 2007 yılında genişbant internet üzerinden yeni katmadeğerli hizmetler verecek. Doğan İletişim Elektronik Servisi Genel Müdürü Ahmet Demir, Türk Telekom�un şu anda pazarda genişbant internet hizmetinde tek altyapı sağlayıcısı olduğunu hatırlatarak, "Türk Telekom�un, TTNet�le yakın ilişkisi var. Bu ilişkinin sektörde rekabet ortamının gelişimi açısından sorun olacağını gördük. Böyle bir ortam oluştu ve bundan SmileADSL aboneleri zarar gördü" dedi. Türk Telekom�u(TT) şikayet edici hiçbir davranışta bulunmadıklarını kaydeden Demir, Türk Telekom�un bazı değişiklikler yaptığının farkında olduklarını ancak Telekomünikasyon Kurumu (TK) ve Rekabet Kurumu�nu (RK) göreve davet ettiklerini söyledi.

AŞIRI TALEP GELDİ: Rekabet olması için TTNet�in zararına faaliyet gösteren bir kurum olmaktan çıkarılması gerektiğini ifade eden Demir, "Türk Telekom�la hem pazara girmeden, hem de girdikten sonra görüşlerimizi paylaştık. Superonline�ın iki yıldan beri ADSL�de özel şirket olarak faaliyet gösteriyor. İki yılda Superonline 20 bin aboneye ulaştı. Sektörde bazı konuların uygulamalara göre geliştirilememesi, bizi müşteri karşısında zor durumda bıraktı" diye konuştu.Demir, son abonelerle beraber iki ay içinde 20 bin abone sayısını geçtiklerini ve aşırı talep geldiğini aktararak, Türk Telekom�un mevcut konjonktürün değişimine göre kendisini yenilemesi gerektiğini vurguladı.

PORTLAR TAHSİS EDİLMEDİ: Ahmet Demir, genişbant hizmetlerini online açtırmayı hedeflediklerini dile getirerek, şunları söyledi: "Ama TT, buna yanaşmıyor. İşlemlerin yapılmasındaki bazı eksiklikler müşteri sorunlarının büyümesine yol açtı. 1 Kasım�da, 200 bin port talep ettik. Bunların sadece yüzde 15�i verildi. Portların tahsis edilememesi yeni müşteri alımımızı ve müşterilere hizmet vermemizi engelliyor. Bu konularda TT�ye iyi niyetle notlarımızı ilettik, art niyetle yaptığını düşünmüyoruz. Konjonktür değiştiği için başka ISS�ler, pazara girdi ve işlemleri aksadı. Online açılım yapılması için gerekli altyapı tamamlandı. 1 Ocak itibariyle bu işlemleri yapacağız. Türk Telekom�la çalışan Elkotek ve Sentim�le işbirliği yapmamız engellendi. Yeni iş ortakları bulduk. Tüm bu engellemelere karşın aşırı talep geldi. Üzdüğümüz aboneler oldu."

Geniş bant üzerinden ses hizmeti vereceğiz
DOĞAN İletişim Elektronik Servisi Genel Müdürü Ahmet Demir, SmileADSL�de hotspotlar (kablosuz internet erişim noktaları) da oluşturacaklarını belirterek, şu bilgileri verdi: "2007�de geniş bant internette katma değerli hizmetler ve içerik konusunda hizmetler vereceğiz. Önümüzdeki dönemde sesle ilgili çalışmaları sonlandırmış olacağız. Türk Telekom ise, ADSL üzerinden ses iletimini düşünmüyor. Smile Wi-Fi hizmeti de vereceğiz. Önümüzdeki yıl 30 bin Smile Wi-Fi abone sahibi olmayı hedefliyoruz. Türkiye�de 40 hotspot noktası belirledik. Ocak�ta faaliyete geçecek. Daha sonra da coverage area�lar oluşturacağız."

Bahçeşehir�de Smile Wi-Fi
SMILEADSL aboneleri sokaklara kurulacak olan kablosuz bağlantı erişim alanlarına girdiklerinde, evdeki ADSL�de kullandıkları kullanıcı adlarını ve şifrelerini girerek taşınabilir bilgisayarlarından da internete bağlanabilecekler. Ahmet Demir, bu yeni sistemin öncelikle Bahçeşehir�de kullanılacağını ardından Taksim - Gayrettepe, Levent, Nişantaşı�nda da uygulanacağını açıkladı.

Kaynak: http://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/5601630.asp?gid=52

http://forum.donanimhaber.com/m_10965109/tm.htm

fatih86 -> Cevap: Smile ADSL (15 Ocak 2007; 13:14:43)

Bence zamanla iyileşecektir.[:'(]

ermanpac -> Cevap: Smile ADSL (15 Ocak 2007; 15:17:01)

Modem hediye olayı artık TT'de de var. Bakalım bunlar fiyatları düşürecekler mi..

manik_depresif -> Cevap: Smile ADSL (18 Ocak 2007; 0:54:49)

smile adsl reklamına aldanmayın. 2ay sonra geliyor yine dsl evinize [:D]

ermanpac -> Cevap: Smile ADSL (18 Ocak 2007; 13:12:37)

Bizim bir arkadaş bağlatacakmış, çalışanı tanıdık "TT'den al abi, bizimkiler kazık" tarzı şeyler söylemiş. Ne kadar doğru bilemem tabi ama nedir bunun fiyatları bilen var mı?

Ömer -> Cevap: Smile ADSL (18 Ocak 2007; 15:33:54)

quote:

Orjinalden alıntı: manik_depresif
smile adsl reklamına aldanmayın. 2ay sonra geliyor yine dsl evinize [:D]

2 ay sürmüyordur.
Yine de bölgesel olarak farklılık arz edebilir.

rapperist -> Cevap: Smile ADSL (18 Ocak 2007; 19:36:23)

smile adsl de bugunlerde müşteri hizmetleri bazında belirgin bi iyileşme var yada son 2-3 konuşmamda bana iyileri denk geldi.uzun uzun uğraşlardan sonra bize 256 sınırsız yerine 1mb bağlama problemini kendileri çözmüşler gibi gözüküyo.çünkü bana faturamın 49 ytl olduğunu ve en yakın zaman da geleceğini söylediler.bide eskisi gibi 1 soru sor 5 dakika bekle devride bitmiş gibi gözüküyo peşpeşe 4-5 soru sormama rağmen hemen cevap vermesi bi an şaşırtsada beni yukarıdaki hürriyetin heberini okuduktan sonra iyileştirmelerin olduğunu fark ettim.tabi yeniden kötüleşmezler umarım.

Sayfa: [1] 2 3   sonraki >   >>

Valid CSS!

Forum Software powered by ASP Playground Advanced Edition 2.3
Copyright © 2000 - 2006 ASPPlayground.NET
0.96875