Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: Smile ADSL

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Mobil Operatörler >> Turk Telekom >> Cevap: Smile ADSL Sayfa: <<   < önceki  1 2 [3]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
hakansol

28 Ocak 2008; 12:57:23 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

bi yakınım türk telekomu iptal edip smile gecmiş başından gecenleri anlattı sizlerle paylaşmak istedim,
türk telekom a 29 ytl öderken 19 ytl den smile a geçmiş ama malesef smile kota izlemeyi halletmemiş
bütün faturaları 50 - 58 ytl arası ödemiş
en sonunda kotadan dolayı, kazık yediklerini düşünerek smile iptal etmişler, ama smile evraklar ulaşmadı diye hattı devam ettirip hiç kullanmadığı hattan para almaya çalışmış,
arkadasım hem fax raporunu hemde e-mail in okundu bilgisini sakladığı için kanuni yollarla hakkını alıcakmış,

konu ile ilgili sizlerle arkadasımın irtibat bilgilerini özel mesaj atarsanız paylaşırım,
bana göre bu tarz firmalara pek bulaşmadan bu işi kaynağından türk telekomdan çözmek en iyisi,

mordax

28 Ocak 2008; 19:05:35 

bende şimdi başıma gelenleri anlatayım

kurumsal hat olan ev telefonuma bireysel başvuru için başvurmuştum. Başvururken herhangi bir sorun çıkmadı. Daha sonra en yakın şubeye gidip hat durumunu sorduğumda bana kurumsal hatlı telefona bireysel abonelik olmaz dediler.

Aradan 1 ay geçti ve bana 55 YTL lik bir fatura gönderdiler. bakalım iptal formu gönderecekler. herhangi bir ödeme talepleri olursa ilgili makamlara başvururum.

THEOTTOMAN

Sisteme Gözat

29 Ocak 2008; 18:55:11 

hayır arkadaslar ben abone oldum 10gun oldu cok ta memnunum hızıda ıyı parasıda kopukluk falanda yok ayrıca kablosuz degıl benım kablolu cokta memnunum tavsıye ederım

hakansol

30 Ocak 2008; 11:07:38 

KARDES ABONELİĞİN VATANA MİLLETE HAYIRLI OLSUN,,,,,
EGER GERCEKTEN ABONEYSEN BU SMILE IN ACISINI İŞALLAH YAŞAMAZSIN,
BU FİRMA TAMAMEN TEHLİKELİ Bİ FİRMA,
KOTALI 4 CG BLIK KULALNIMI KULLANAMAYAN ARKADASA HER AY 60 -70 YTL ÖDETTİLER
ABONELİĞİ İPTAL ETTİREN ARKLADASA 1 AY SONRA EVRAK ULAŞMADI DİYE FATURA YOLLADILAR
+++++
ABONELİĞİ İPTAL ETTİĞİ İÇİN BAŞTA SÖZLEŞMEDE BAHSETMEDİKLERİ YAPTIKLARI İNDİRİMİ GERİ İSTİYOLAR HER AY İÇİN YAKLAŞIK 10 YTL
YOK MU BUNLARI DENETLEYEN VATANDAŞIN HAKKINI ARAYAN
HANGİ BİRİMİZ MAHKEMEYLE UGRASACAZ İŞİMİZİ GÜCÜMÜZÜ BIRAKIP, YOK KAYMAKAMLIKTA TÜKETİCİ HAKEM HEYETİ VARMIŞ ....
ÜSTELİK BU SMİLE FİRMASI ARKADASTAN FATURA KESMEDEN ÜCRETİ İSTEMİŞ ÜCRET ONLARA ULAŞINCA KESECEKLERMİŞ ŞİRKET PRENSİPLERİYMİŞ,

TABİ BURASI MUZ CUMHURİYETİ VATANDAŞIN BAŞINDA DEVLET YOKKİ HAKKIMIZI ARASIN

OturanBOGA

2 Şubat 2008; 17:43:40 

Allah'a şükür ki böyle bir forumumuz var.
Ama bu bilgilere ulaşmak için bazı arkadaşlarımızın canının yanmış olması üzücü...
Ben memnun kalanları okumak istemiştim.Acele etmek için sebep aramıştım ama en iyisi telekomun kucağında kalmakmış.

evvela

9 Şubat 2008; 16:43:24 

ben memnunum arkadaslar 3 aydır kulanıyorum ne baglantı kopuyor, ne de hızı yavas. sadece faturura ilk ay biraz gecikti. bende mail yolladım hemen telefonla bana ulasdılar. ve ilk ay icin ödemedeki gecikmeden faiz filanda almadılar...

Ey Türk istikbalinin evlâdı! İşte, bu ahval ve şerâit içinde dahi, vazifen; Türk İstiklâl ve Cumhuriyetini kurtarmaktır! Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur! MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Helcaraxe

10 Şubat 2008; 19:52:13 

valla arkadaşlar 2haftadır kullanıyorum, henüz hiç kopmadı. yavaşlama sorunu falan da pek yok. online oyun oynuyorum, sadece haftasonları biraz yoğunluk oluyo ama o zaten türkiye klasiği. telekomda da aynı sorunu fazlasıyla yaşıyordum.

kotalı tarifedeyim, ay sonu kotadan bindirirlerse o zaman bakıcaz işte çaresine. şuan kota sorgulama sayfaları çalışmıyor. bunun dışında herşey yolunda...

merol77

5 Mart 2008; 14:14:41 

Ben kotamı nasıl takip edebilirim? http://www.smileabone.com adresinden girdiğimde bana null diye bir hata mesajı veriyor. Yardımcı olursanız sevinirim.

ozamanolur

15 Mart 2008; 17:04:07 

şu anda gayet güzel çalışıyor smileabone.com ve bende oradan takip ediyorum yanlış bi yere bakmayasın?

xiamen

Sisteme Gözat

16 Nisan 2008; 17:35:41 

Yaklaşık 8 aydır smile kullanıyorum. İnternet açıldığında Keysmart marka bi modem kullanıyordum. Eve gelen teknik eleman modem ayarlarını yapamadı. Online yardım hattını aradım oradan çeşitli ayarlar önerdiler olmadı. Sonunda kurcalaya kurcalaya yarım saatte ayarladım modemi.
İlk bağlantı hariç sorunum yok sınırsız bağlantı için 39 ytl ödüyorum. Türk telekoma gitmesin param böylesi daha iyi. Bilmiyorum olası iptal durumunda problem yaşarmıyım, ama dikkatli davranıcam sayenizde. Dediğim gibi memnunum şimdilik. Telekomla problem yaşayan kullanıcı sayısıda az değil karar sizin.

onurkoc1985

22 Nisan 2008; 19:14:35 

Arkadaşlar ben 2 seneye yakın süredir superonline kullanıyorum. Dört dörtlük hizmet aldım ve aldım alalı bir kez "genel" bağlantı sorunu meydana geldi yarım saat sonra düzelttiler. Gayet memnunum.Müşteri hizmetlerinde türkiye standartlarını aşmışlar... Bence bu devirde önemli olan hizmet.

Onur KOç
febahadir

30 Nisan 2008; 1:20:51 

merhaba arkadaşlar,
2 senedir evimde ttnet adsl 1 mb limitli 6gb olanı kullanıyorum. bir an reklamları görünce smile adsl ye geçmeyi düşünüyordum. ama sağolasınız hepinizin yorumlarını okuyunca yerimde kalmayı uygun buldum. şu an her ay 27,25ytl fatura ödüyorum. 2 yıllık sözleşme imzaladım.
hepinize teşekkür ederim.
herkese iyi forumlar dilerim.

http://www.febahadir.com/
Why English?
fergat15

4 Mayıs 2008; 11:39:27 

çok kişi sorun yaşamış ilk önce banada cazip geldi ama boşver ugraşmaya degmez,şimdilik ttnet yeter bize,en azından muhattap olcak yetkililer var.

Sayfa:   <<   < önceki  1 2 [3]
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Mobil Operatörler >> Turk Telekom >> Cevap: Smile ADSL Sayfa: <<   < önceki  1 2 [3]
Buraya git: