Şimdi Ara

Kaza yaptım :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bugün trafik teog sınavından dolayı yoğundu. Ben sağ şeritte seyrederken okul servisinin önündeki aracı sıkıştırdığını fark ettim.Sıkıştırılan araç fren de yaptı sanırım.İlerledim araçları geçtim derken sıkıştırılan araç sol arka kapının olduğu yerden bana çarptı sol şeride doğru savruldum..Akan bir trafik var ben fırsatını bulunca sağa geçtim dörtlüleri yaktım 155 aradım.Bana çarpan araba ise arkamda kaldı ilerledi bana doğru ama 100m ötede durdu aracına baktı sonra ağırdan aldı yanıma geldi sağ önüne çarptığımı söyledi.Söylediğinin mantıksız olduğunu söyledim aynı şeritteyiz o sol tarafta ben kendi şeridimde ilerliyordum o aracı geçtim arka soldan geldi çarptı ..tutanağada benim ona çarptığımı yazmış...onun sağ tampon yerinden çıkmış benim sol arka kapı içine göçtü..Sigorta şirketine başvurdum tramerden gelen sonucu bekeyeceğim..Bende kusur bulurlar mı diye kaygılıyım..Bu adamın kaskosu var bende sigorta var sadece

• kaza bu şekilde ise haklısın. ancak tam tersi bir karar verilebilir mümkündür, seni suçlu bulurlarsa çıkan karara itiraz et, bölgede güvenlik kamerası, MOBESE var ise kayıtlardan görebilirsin. büyük geçmiş olsun, var öyle karakteri yoksun insanlar. hayırlı günler dilerim
  • Kazanın hemen ardından 155 aradım..Elimize bir tutanak verdi siz yazacaksınız dedi benim ilk kazam ne yazılır ne denir bilmiyorum.Polis tutanağı kendi yazmıyor mu dedim.2010 yılında bir kanunun çıktığını maddi hasarlı kazalarda tarafların kendilerinin tutanak tuttuğunu söyledi kaza anının krokisinide çizin dedi. ben nasıl çizeyim dedim. örneğini gösterdi.diğer sürücüye de gösterdi sonra polis gitti Ancak her ikimizde anlaşmaya varmadık ben onun bana vurduğunu yazdım.haklı olarak...o da benim ona vurduğumu yazmış...sonuç ne olur bilmiyorum...

Orijinalden alıntı: Kaptân-ı Cihan

kaza bu şekilde ise haklısın. ancak tam tersi bir karar verilebilir mümkündür, seni suçlu bulurlarsa çıkan karara itiraz et, bölgede güvenlik kamerası, MOBESE var ise kayıtlardan görebilirsin. büyük geçmiş olsun, var öyle karakteri yoksun insanlar. hayırlı günler dilerim

Teşekkür ederim.Haklıyken haksız duruma düşmek can acıtıcı umarım başıma gelmez..kamera benimde aklıma geldi petrol ofisi vardı olayın olduğu tarafta olmadı onlara başvururum..
  • coltes kullanıcısına yanıt
    Kendi başıma gelmiş gibi sinirlendim arkadaş. Tamam kaza olur, geçmiş olsunda.. Bu ne karaktersizlik suçu başkasına atma..
    Kaza yaptım, mahkemelik oldum.
    11 yıl önce açıldı
    Kaza yaptım. tamponu kırdım.
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: kulilka azadi

Kendi başıma gelmiş gibi sinirlendim arkadaş. Tamam kaza olur, geçmiş olsunda.. Bu ne karaktersizlik suçu başkasına atma..

teşekkür ederim geçmiş olsun dilekleriniz için kaskosu da var adamın hasarı da az buna rağmen bana suç attı bende sinirliydim olay anında hala öyleyim ama sonucu beklemekten başka çarem yok..

Orijinalden alıntı: coltes

quote:

Orijinalden alıntı: Kaptân-ı Cihan

kaza bu şekilde ise haklısın. ancak tam tersi bir karar verilebilir mümkündür, seni suçlu bulurlarsa çıkan karara itiraz et, bölgede güvenlik kamerası, MOBESE var ise kayıtlardan görebilirsin. büyük geçmiş olsun, var öyle karakteri yoksun insanlar. hayırlı günler dilerim

Teşekkür ederim.Haklıyken haksız duruma düşmek can acıtıcı umarım başıma gelmez..kamera benimde aklıma geldi petrol ofisi vardı olayın olduğu tarafta olmadı onlara başvururum..

Haklıyken haksız duruma düşersin sonrasında derdini de anlatamazsın olan sana olur, kendini üzdüğünle kalırsın

• madem araç sürüyorsunuz ,kaza yaptığınızda ne yapmanız gerektiğini araştırmalıydınız sadece araç sürmekle şöför olunmuyor malesef.

Orijinalden alıntı: arabasevdası

madem araç sürüyorsunuz ,kaza yaptığınızda ne yapmanız gerektiğini araştırmalıydınız sadece araç sürmekle şöför olunmuyor malesef.

insan başına gelmeyince bilemiyor..ben elimden geleni yaptım 155 aradım karşı taraftan gerekli evrakları aldım ve sigortaya başvurdum..bugün kaza yaptığım yerde durdum iki tane petrol ofisi var civarda onlara kamera açılarını sordum.Kaza yaptığım yer iki petrol ofisinin arasında olmuş kamera açılarının dışında.İtiraz durumunda elimde görüntü olamayacak :(
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.