'ın sağladığı altyapısı sayesinde, şu anda sitede bulunan 41862 kişiye ve her ay 13 milyon kişiye, ürün videolarını, haberleri ve forumları 7/24, ışık hızında ve kesintisiz olarak sunuyoruz.
Arkadaşlar,Youtube'den video kaydetmek için YouTube Video Downloader 1.1 indirdim.Daha sonra indirmek istediğim videonun URL'sini programın download bölümüne yazdım ve Get Video kısmına tıkladım ama video kaydedilmedi.Belki bu videoda sorun var dedim ama birkaç video URL'si daha denedim yine kaydetmedi.Videoları kaydedebilmem için ne yapmam gerekiyor?Sorun nerde?Yardımlarınız bekliyorum.
sağol super bısey yaa hıc program ıle ugrasma arkadasım bu sıteyı lınkı sık kullanımlara ekle sonra ındırmek ıstedıgın vıdeo nun url sını oraya yapıstır get download de bıttı super mıs gercekten....
1-temproary int. files'i temizleyin (kolaylık olsun diye isterseniz temizlemeyin) 2-youtube'den videonuzu izleyin 3-Temp.İnt files klasörüne gelin 4-sıralamayı boyutlara göre yapın 5-getvideo..... adlı dosyayı kopyalayın 6-masaüstüne veya istediğiniz herhangi bir yere atın
şimdi video elinizde.gelelim onu çalıştırmaya
bize lazım olan tüm codec'leri içeren bir mediaplayer.Örn;K-lite media player google'de aratın ve izlemeye başlayın.
http://javimoya.com/blog/youtube_en.php bu siteden toutube,google video falan bir sürü sitenin videolarını indirebiliyosun.Ben hep bunu kullanıyorum.Linki kopyalayıp yukardaki yere yapıştırıyosun.
İndirdiğin videoyu total video converter programıyla istediğin formata çevirebilirsin.Hatta 3gp ye çevirip cep telefonunda izleyebilirsin.Total video converter'i aşağıdaki linkten indirebilirsin: http://www.inndir.com/program.php?id=32275
firefoxu indirip video indirme eklentisini kurun en kolay yolu budur bence..
haklısın Kardeş. Firefox tarayıcısı yükle ve tarayıcını eklentilerle donatarak hayatını kolaylaştır. Downloader eklentisini kurunca yapman gerekn tek şey kalıcak düzgün bir converter programı ile formatını çevirmek. Bende şu an converter arıyorum o yüzden tavsiyede bulunamayacağım
Eğitimli insanlar topluma borçludurlar. Bir işin nasıl yapılabileceğini biliyorken bir başkasının yapamadığını görüp susmaları kendilerini yetiştiren o topluma ihanettir
beyler bende bunlara benzer bir program kullaniyorum.ise yariyor ama youtube de loggin yaptiktan sonra izledigimiz videolari indiremiyorum.Bu her programda boylemi yoksa sirf benimkindemi bu sorun var?
YAKLAŞIK 1 YILDIR TOTAL VİDEO CONVERTER KULLANIYORUM FAKAT YOUTUBE'DAN İNDİRDİĞİMİZ VİDEOLAR BİLİNMEYEN FORMAT OLARAK KAYDEDİLDİĞİ İÇİN TOTAL'DE DE ÇEVİREMİYORUM FORMATINI.BU KONUDA YARDIMCI OLABİLECEK ARKADAŞ VAR MI?
merehaba, bu yazdiklarinizi uygulamak icin youtube de adres linki olmalı degil mi? oncden vardı ama simdi goremiyorum 09.12.2007 tarihi itibari ile baktim ve link yok simdi nasil indirecez bilen var mi?
merehaba, bu yazdiklarinizi uygulamak icin youtube de adres linki olmalı degil mi? oncden vardı ama simdi goremiyorum 09.12.2007 tarihi itibari ile baktim ve link yok simdi nasil indirecez bilen var mi?
Arkadaşlar bende denedim vdownloader'ı ama indirme yapmıyor hatta diger bütün programlareda indirme yapmıyro acaba youtube bi değişiklik mi yaptı yani indirme açığını mı kapattı bilgisi olan varmı veya youtubeden video indirebilen varsa yardımcı olabilirmi..
YouTube hayatımıza girdiği günden beri izlediğimiz videoları bilgisayarımıza nasıl kaydederiz diye düşünüp durduk. Bir süre sonra YouTube Videoları için download siteleri, programları kuruldu. Lakin bu güne kadar kaydedilen videoların formatı “flv” idi. Bu flv dosyalarını çalıştırmak için flv player programı gerekiyordu.
Ve sadece bilgisayarımızda izleyebiliyorduk yani bir cep telefonumuza, multimedya göstericilerimize atamıyorduk. İndirdiğimiz flv dosyalarını daha sonra mpg gibi her yerde kullanabileceğimiz bir formata dönüştürüp, iki işlem arasında uzun süre bekliyorduk. Tabi bunları yapmaya yetecek bilgisayar bilgisine sahip olmayan insanlarda vardı. Ve ya en azından izlediğimiz sadece video olabilirdi ama ben sadece mp3 formatında müziğini istiyordum. Bunun için 3 işlemden geçmesi gerekiyordu.
Ama bu sitede YouTube’da izlediğini videonun URL’sini yazıyorsunuz ve mpg formatında anında bilgisayarınıza kaydediyorsunuz. Mac kullanıcıları inin mov seçeneği bile var. Cep telefonları için yeni bir format olan 3gp’ye dönüştürme işlemi ise programı baştacı yapan özelliklerden biri. iPod, iPhone ve PSP için ise mp4′e bile çevirebiliyorsunuz. Ve işin en güzeli sadece videonun sesini mp3 olarak bilgisayarınıza kaydedebiliyorsunuz
Arkadaşlar yeni çıkmış olan programsız youtubenın yeni icatlarından birisi size tavsiye edeceğim program Youtube online indirme sitesi.Şiddetle tavsiye ederim. Haydi kolay gelsim
Anlatımlarımdaki resimlerimi yüklediğim, resim barındırma sitesindeki hesabımın, erişim limitini geçmesi nedeniyle, konularımdaki resimler görüntülenememektedir. Resimleri görüntülermek için resmin linkini direkt adres satırına yazmanız gerekiyor. Veyahut ilgili konudaki bölümü fareniz ile seçip microsoft world gibi bir programa yapıştırırsanız resimleri görebilirsiniz...