Şimdi Ara

amazon.com dan vergi uygulaması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
662
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bu aralar amazon da black friday nedeniyle baya bir üründe indirim var ve bazılarının fiyatları da nihayet 100 $ altına inmiş.Ben razer blackwidow ultimate ve mamba için ara ara bakıyordum görünce sipariş vereyim dedim.Blackwidow da mamba da 99 $ a inmiş durumda.Ancak sipariş verdiğim zaman ürünlerin herbiri için yaklaşık 70 tl lik vergi ücreti çıkıyor.Sadece bir ürün olsa da ikisi birden olsa da her ürün için vergi var..Farkli bir satıcı denedim onda da aynı şekilde.Bu vergi işini daha önce hiç görmemiştim.Yaklaşık 4 ay önce logitech g930 ve madcatz rat 7 istemiştim vergi falan yoktu.Bu durum yeni mi yoksa razer markasına özel bir uygulama mı,satıcıdan mı kaynaklanıyor anlayamadım.Bu konuda bilgisi olan birisi varsa paylaşırsa sevinirim.



  • Kargo ucreti ile beraber 100 usd ve uzeri siparislere vergi uygulaniyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yukardaki arkadaşın yazdığı bilgi yanlış. Kargo hariç 75 euro'yu geçmemesi gerekiyor aldığın şeyin. O da yaklaşık 94-95 dolar civarı yapıyyor değişen kurlarla birlikte. Aldığın ürün bu fiyattan fazlaysa vergi ödemek zorunda kalırsınız malesef.
  • evet malesef 75 euro imiş.100 dolar iyiydi 99.99 limit olunca baya güzel şeyler bulunabiliyordu.cevaplar için teşekkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.