Şimdi Ara

CSB DEĞİL ÖNEMLİ Bİ SORUNUM VAR ARKADAŞIM BİZİ DOLADNIRDI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Sevgili forumdaşlar olayı size şöyle anlatiyim:
    Biz 7 kişi 30ar lira koyup 210 lirayla tempobete girdik.Sözde bizi ikna eden arkadaşımız şuana dek binlrce lira para tutturmuş fakat hiçbirine oynamamştı.Bizde bu gazla paraları verip tempobete girdik. Bikaç kupon yaptıktan sonra arkadaş babam karakola gitti bizim yüzümüzden falan dedi. 18 yaşından küçük olduğumuz için hesap babasının üzerine kayıtlıydı.Ve biz tempobet üyeliğine bikaç farklı cihazdan sanırım aynı anda giriş yaptık.Arkadaş babasının çağrılmasının nedeni olarak farklı IPlerden girilmesini ve tempobetin yasal olmamasını gösteriyo.Tabi bizimde aklımıza arkadaşın bizi dolandırabilceği geldi. Farklı IP lerden girildi diyede polis gelmez heralde en fazla hesabı kapatırlar. Site eğer yasal değilse siteyi kapatırlar. Ve whatsapp grubunda arkadaşın kullanığı çelişkili ifadeler ve sonraki günde okula gelmemesi işin cabası. Bu konu hakkındaki tüm yorum soru görüş ve önerilerinizi bekliyorum.
    EDİT: Bizi tempobete sokan arkadaş babasının polis tarafından çağrıldığını söylüyor farklı IPlerden hesaba giriş yapıldığı için ve tempobet yasal olmadığı için ve arkadaş hesabın şifresini değiştirdi hesap yakında kapatılır dedi. Böyle toparliyim anlamayanlar için.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fabiorussendall -- 24 Kasım 2014; 21:54:17 >







  • valla çok karışık olmuş hiç bişey anlamadım
  • Olayı tam anlamadım ama giden 30 tl olsun adamın dolandırıcı olduğunu anlamışınız işte
  • Dolandırılmışsınız Karakoldaki polislerin bilgisayardan anladığı okey oynamaktan öte değildir muhtemelen.Bir de senin babanı çağırıp farklı IP lerden giriş yapmışsınız mı diyecekler.
  • 5-6 kişi varsınız işte bi güzel dövün ne kadar parası varsa alın
  • Yüzde 1de olsa arkadasin dogruyu söylüyo olma ihtimalide var yarin arkadasla konuscaz nasi konusalim boyle bi seyin olma ihtimali varmidir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dolandırmış güzelce siz de onu emin
  • fabiorussendall kullanıcısına yanıt
    kardeşim site yasal değil kaçak , bi kere o site polisin eline geçtiği an site sahibi hakkında soruşturma açılır , kaldıki farklı IP lerden girdiniz diye polis bakacak olaya olacak şu hesabınız banlanır paranız heba olur döve döve alın çocuktan paranızı yada almayıp durmadan yalanı yüzüne vurun üzerine gidin sıkışsın bi köşeye itiraf etsin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.