Kardeş Youtube de öylesine arama yaparken çıktı link. Bu araba seninse şeyet kusura kalma ama senden hemen sonra yakl. 15-20 dk. sonra 600 km/sa. üzerinde hız yapan Lamborghini gördüm. ama linkini kaydetmedim.Sanırım forumda vardı. Yoksa o kişi de senmisin? Ben genelde oyunu bitirmek için oynuyorum ama sanırım sizin yaptığınız gibi rekorları kırmak daha zevkli galiba. Bu arada birşey soracağım Most Wanted'da Helikopter indirdin mi?
Kardeş Youtube de öylesine arama yaparken çıktı link. Bu araba seninse şeyet kusura kalma ama senden hemen sonra yakl. 15-20 dk. sonra 600 km/sa. üzerinde hız yapan Lamborghini gördüm. ama linkini kaydetmedim.Sanırım forumda vardı. Yoksa o kişi de senmisin? Ben genelde oyunu bitirmek için oynuyorum ama sanırım sizin yaptığınız gibi rekorları kırmak daha zevkli galiba. Bu arada birşey soracağım Most Wanted'da Helikopter indirdin mi?
yok kardeş ne kusura bakması birinci sayfaya biraz göz at 603, 554 gibi skorların videosunu göreceksin yalnız helikopter indirme olayını anlamadım
Walla bu forumda o kadar çok video gördüm ki. arabayı dikenli telin üzerinden diğer tarafa atma falan. Belkide havada uçan helikopteri arabanla uçarak belki yere düşürmüşsündür. Neyse bu oyunu tekrar yükleyip daha sonra rekor tarafını zorlayacağım. Oyunu bitirdim ama bu sefer hız rekoru gibi şeyler yapacağım.tır devirmeye çalışacağım.
http:/****.com/files/13289881/m134_434km.rar.html
Bi ara Niki nin gönlünü edebilirsem şu 600km işini de deneyeceğim bakalım
Arkadaşlar NFS Carbon'un manuel vitese sunduğu nimetleri de inceleyin derim.6 ileri vites için tuş tanımlamış.Bu fırsat kaçmaz dedim ben de.Şimdi tamamiyle manuel vites oynuyorum.Artık hızdan ziyade yolda eğlence peşindeyim .Örneğin bir köşe mi gördüm hem de 90 derece viraj,hemmen 2 vites düşürüp güzel bir yanlama.Gerçekten denemenizi tavsiye ederim.