Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: CARBON DA NASIL HIZ YAPILIR&CARBON ve MOST WANTED HIZ REKORLARI

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Oyun] >> Pc Oyunları >> Yarış Oyunları >> Cevap: CARBON DA NASIL HIZ YAPILIR&CARBON ve MOST WANTED HIZ REKORLARI Sayfa: <<   < önceki  1 2 3 4 5 [6] 7 8 9   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
BerGJoHn

1 Ocak 2007; 19:32:32 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

quote:

Orjinalden alıntı: combata

quote:

Orjinalden alıntı: BerGJoHn

beyler basta verdiginiz tüm ayarları yaptım fakat benim araba (nikki ile beraber) 455 de kalıyo daha fazla cıkmıyo sizin 1. sayfada verdiğiniz tüm ayarların aynısını yaptım geçemiyorum ford gt ile denedim 455 murcielego denedim 455 en son bi araba ile denedim iste arabanin resmi
http://img293.imageshack.us/img293/9837/nfscarabamdj5.jpg
ama hepsinde 1. sayfada verdiğiniz ayarları yaptım yine 455 de kaldı bi çözüm biliyosanız paylaşmaktan kaçınmayın ltfn

edit : yazım hatası

manuel vitesde oynuyorsun değilmi?

otomatik viteste ondan mıdır ?

Yapım Aşamasında Olup Hep De Öyle Kalabilir.. :)
combata

1 Ocak 2007; 19:34:58 

quote:

quote:

quote:

beyler basta verdiginiz tüm ayarları yaptım fakat benim araba (nikki ile beraber) 455 de kalıyo daha fazla cıkmıyo sizin 1. sayfada verdiğiniz tüm ayarların aynısını yaptım geçemiyorum ford gt ile denedim 455 murcielego denedim 455 en son bi araba ile denedim iste arabanin resmi
http://img293.imageshack.us/img293/9837/nfscarabamdj5.jpg
ama hepsinde 1. sayfada verdiğiniz ayarları yaptım yine 455 de kaldı bi çözüm biliyosanız paylaşmaktan kaçınmayın ltfn

edit : yazım hatası

manuel vitesde oynuyorsun değilmi?

otomatik viteste ondan mıdır ?

evet ondan manuelde oynaman gerekir

.
.
.
Birgün bütün isteklerin yerine gelecek...
BerGJoHn

1 Ocak 2007; 19:38:10 

tamam deniyeceğim şimdi saol inşallah geçerim şu 455 i

Yapım Aşamasında Olup Hep De Öyle Kalabilir.. :)
massacrer

1 Ocak 2007; 19:43:56 

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: massacrer

Beyler az önce 569'u vurdum aşağıda screenshot var ama video almıyordum... Video şart mı diosunuz illa???

569 KM/H

Bu arada sonradan aklıma geldi fraps ile summary kısmında oyundan video aldım ama yarış kısmı yok bi koyayım dedim...

Özetin Videosu

yaomışsındır valla bişey diyemem ama ah bi video koysaydın ben birinciliğe eklerimde diğer arkadaşlar ne der bilemem o yüzden videolu koyarsan süper olacak

liste başısın şu anda

aga ne desen haklısın şimdi dicek bi lafım yok çünkü video alamadım... böle yarışırken gözüm bi 56 gördü ibrede ama bi baktım fraps açık değil... bi ağlamaklı oldum yaw... şimdi ii skor yapmışsam bi dert yapmamışsam bi dert... 569 görünce sevinsem mi üzülsem mi bilemedim... ben yine de yollamak istedim ve 540 geçmek için güzel bi yöntem keşfettim... normalde koptuumuz yerden çok çok az daha (ikinci kopuşta nikki finish görmemiş olacak) önce bi yerde çok seri kop-gir-kop yaparsan 5-10 km/h daha kazanıosun 546 falan yaptım ama tutturması çok daha zor kaçırınca 524'ü falan imkansız geçemiosun...

bir şey daha sorucam kopma noktasında slow motion (adı aklıma gelmedi şimdi bişi breaker ama) kullanıp daha ii bi derece elde etmeyi deneyen oldu mu yoksa ona kasayım mı?

ASUS P5K-SE -- Intel E2160@3.6Ghz -- HIS 3850 IceQ3Turbo -- Creative Audigy Value 7.1 -- 2GB Kingston CL5 -- 330 (250+80) GB Raid0 HDD -- 17" Samsung 793MB -- Thermaltake XaserV -- 500W OCZ StealthXStream -- US Robotics WiFi Adaptör -- A4Tech X755FS-- A4Tech G700 X7 -- Canon PIXMA iP1800
combata

1 Ocak 2007; 19:52:48 

quote:

aga ne desen haklısın şimdi dicek bi lafım yok çünkü video alamadım... böle yarışırken gözüm bi 56 gördü ibrede ama bi baktım fraps açık değil... bi ağlamaklı oldum yaw... şimdi ii skor yapmışsam bi dert yapmamışsam bi dert... 569 görünce sevinsem mi üzülsem mi bilemedim... ben yine de yollamak istedim ve 540 geçmek için güzel bi yöntem keşfettim... normalde koptuumuz yerden çok çok az daha (ikinci kopuşta nikki finish görmemiş olacak) önce bi yerde çok seri kop-gir-kop yaparsan 5-10 km/h daha kazanıosun 546 falan yaptım ama tutturması çok daha zor kaçırınca 524'ü falan imkansız geçemiosun...

bir şey daha sorucam kopma noktasında slow motion (adı aklıma gelmedi şimdi bişi breaker ama) kullanıp daha ii bi derece elde etmeyi deneyen oldu mu yoksa ona kasayım mı?

ben inanıyom ya listeye de ekledim zaten boşver gerisini dediğin yöntemi diğer arkadaşlarda bi uygulasın ne kadar çıkıyolar sonuçları görelim

.
.
.
massacrer

1 Ocak 2007; 22:23:07 

Slow motion'a girip kopulacak noktayı daha net yakalayabiliyorsun ama Nikki önünden çekiliyor yarışı sen kazanasın diye... 529'da takıldım ben sanırsam slo-mo işe yaramicak zaten arkasında kalamıyorum ne yaparsam yapayım...
FaTaL.P

Sisteme Gözat

2 Ocak 2007; 2:40:53 

slo-motion'da bence hızlanma olmaz aksine yavaşlar diyorum ben.

Katılım zamanı: 16 Mart 2005...

...
...
massacrer

2 Ocak 2007; 2:46:56 

quote:

Orjinalden alıntı: FaTaL.P

otoban çıkışından sonra zaten drafting etkisiyle hiç yön tuşuna basmadan araç kendi kendine ufak sağ sollar ile yolda kalıyor böylece bahsettiğin yavaşlama olmuyor (combata'nın mw hız rekoru videosunda da slo-mo'da yavaşlama olmuyor) ama slo-mo'ya girince nikki önünden çekiliyor tek sorun orda yine düzgün yerde koparsan 530 civarı geliyor ama önünden çekilmemesi lazım... en azından benim için çekilmemesi lazım...
combata

2 Ocak 2007; 2:54:44 

quote:

quote:

otoban çıkışından sonra zaten drafting etkisiyle hiç yön tuşuna basmadan araç kendi kendine ufak sağ sollar ile yolda kalıyor böylece bahsettiğin yavaşlama olmuyor (combata'nın mw hız rekoru videosunda da slo-mo'da yavaşlama olmuyor) ama slo-mo'ya girince nikki önünden çekiliyor tek sorun orda yine düzgün yerde koparsan 530 civarı geliyor ama önünden çekilmemesi lazım... en azından benim için çekilmemesi lazım...

sm de iş yok carbonda most wantedda kullanma nedenim ise motorun yanmasını engellemek için aksi taktirde 430larda motor uçuyor carbonda ise nasıl motor yanmıyor hala anlamadım

.
.
.
massacrer

2 Ocak 2007; 3:28:02 

quote:

quote:

quote:

sm de iş yok carbonda most wantedda kullanma nedenim ise motorun yanmasını engellemek için aksi taktirde 430larda motor uçuyor carbonda ise nasıl motor yanmıyor hala anlamadım

hadi motor yanmasın o kadar yüksek hızda hava alıklarından yeterince türbülanslı hava girip motoru soğuttuğunu varsayalım... nikki nasıl kabak gibi önü açık giderken 550 barajını aşabiliyor esas ben buna mantıklı bir açıklama istiyorum... ayrıca öndeki aracın rüzgarı kesmesi sadece aerodinamik direnci keser...ne BCD'yi ne de yanal yükü değiştirir... hem bize hem nikkiye inanılmaz bir stabiliteyi kim veriyor... saçma olmuş...
combata

2 Ocak 2007; 3:31:35 

quote:

quote:

quote:

quote:

hadi motor yanmasın o kadar yüksek hızda hava alıklarından yeterince türbülanslı hava girip motoru soğuttuğunu varsayalım... nikki nasıl kabak gibi önü açık giderken 550 barajını aşabiliyor esas ben buna mantıklı bir açıklama istiyorum... ayrıca öndeki aracın rüzgarı kesmesi sadece aerodinamik direnci keser...ne BCD'yi ne de yanal yükü değiştirir... hem bize hem nikkiye inanılmaz bir stabiliteyi kim veriyor... saçma olmuş...

başlarda bende düşünmüştümde hatta ilk sayfayada yazmıştım bu saçmalığı
saçma maçma taktir-i ilahi deyip geçmekten başka şansımız yok
ben carbonu kaldıralı uzun zaman oldu zaten most wanteddan online olarak devam ediyom

.
.
.
massacrer

2 Ocak 2007; 3:36:26 

Mesaj içeriğinde çok fazla alıntı bulundu ve gösterimi engellendi
KARACANNN

3 Ocak 2007; 17:47:33 

Ya arkadaslar forumda arattırdım ama bir türlü bulamadım. Bu mph yi nasıl kmh ye cevirecez bi yardım ederseniz cok sevinirim.

massacrer

3 Ocak 2007; 19:37:16 

quote:

Orjinalden alıntı: KARACANNN

Ya arkadaslar forumda arattırdım ama bir türlü bulamadım. Bu mph yi nasıl kmh ye cevirecez bi yardım ederseniz cok sevinirim.

aga bi önceki sayfanın sonlarında var bakarsan görüceksin...
KARACANNN

5 Ocak 2007; 3:00:19 

Eyvallah sagol kardes. Yaptım.

massacrer

8 Ocak 2007; 20:31:16