Giriş | |
|
|
|
22 Aralık 2006; 21:36:39
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: SeLiM_50 combata işin gücün oyun hatalarını kullanmak.Most wanted da da 355 i drag harıcı goremezsın ZATEN. carbon da da bu kopma meselesı olmasa max 522 kalır.al bu da benım rekor ama daha kasmadım gelıstırecem. ayrıca su frabs olayı için de tesekur. most wanted da senın gosterdıgın yolla goz yanılması deılse 456 yı gordum ama frabs yoktu. ama 455 i yakalayabıldım .1 de onu bunu gec de onlıne reward card ları nasıl acıcas? benımkı de orjı deıl netten atamıom doğru diyon kardeş oyun hatalarını kullanıyorum adamlar aylarca uğraşıyor gerçeğe benzesin diye ben geliyom ufak bi hatasını buluyorum hız yapıyorum benim için önemli olan hata değil ama toplamda en çok kaç yapabilirim ona bakarım ama trainersiz ve hilesiz yalnız oyun açıklarınıda kullanırım bunları yaparken yoksa ben olmasam millet otobanda bi ora bu bura gidip duracaktı ve en fazla 430 yapacaktı most wantedda ise inan 455 i sl 500 ile ikinci deneyimşimde yaptım ve en yükseği yapınca bir daha hız yapmak istemedi canım 456 yaptım diyosun doğrudur valla birşey diyemem most wantedda hız nasıl yapılır onuda anlatacaktım ama onu soran olmayınca anlatmamıştım.Yalnız reward card derken hangi oyundan bahsettin anlayamadım biraz daha açarsan sevinirim uzun zamandır ikisinide unuttum valla reward card neydi onuda hatırlayamıyorum.Carbonu hızını listeye ekliyorum devamını bekliyoruz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi combata -- 22 Aralık 2006; 21:41:20 >
|
mon_ami
Uzaklaştırılmış ¥ gün kaldı.
|
 |
|
22 Aralık 2006; 22:20:06
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: mon_ami quote:
Orjinalden alıntı: combata quote:
Orjinalden alıntı: mon_ami [image]http://img357.imageshack.us/img357/4462/asdaszr3.jpg[ 525 hacım niki değil senin skoru görelim yaww srazon;birazdan ekleyeyim bende düzgün görünüyor ya resim anaaam yanlış almışım ss yi gerçi ben de şüphelenmiştim baktığımda 523 tü benimki istatistiklerde 525 yazıyordu ...neyse yaparız bi daha
|
|
|
|
|
22 Aralık 2006; 23:00:42
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: switel vay be baya gucluymus demek araba... helal olsun sana. asfalt kazır o arac
|
|
|
22 Aralık 2006; 23:19:13
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: SeLiM_50 combata işin gücün oyun hatalarını kullanmak.Most wanted da da 355 i drag harıcı goremezsın ZATEN. carbon da da bu kopma meselesı olmasa max 522 kalır.al bu da benım rekor ama daha kasmadım gelıstırecem. ayrıca su frabs olayı için de tesekur. most wanted da senın gosterdıgın yolla goz yanılması deılse 456 yı gordum ama frabs yoktu. ama 455 i yakalayabıldım . | | | |