Giriş | |
|
|
|
8 Aralık 2006; 2:16:27
|
|
|
kardeş kusura bakma yaw ilk cümlende inanmıyorum demişsinde o yüzden yazdım ama valla iyice bıktım bana inanmayanlardan.Emin ol benim yerimde sen olsan sende benim gibi düşünürdün millete video gösteriyoruz tek tek anlatıyoruz hala inanmıyorla yaa o yüzden tepki göstermiştim. neyse skorlarını bekliyoruz
|
|
|
8 Aralık 2006; 13:24:55
|
|
|
Uçma hareketini bende yapabiliyorum ama senin kadar profesyonelce değil hll olsun. Biz kuzenle Mw oynarken gerçekten azımız açık kalıyo bazen öyle şaşırtıcı pozisyonlara giriyoki arabalar hani videosu olsa elimde sizinde kesin azınız açık kalırdı. Biliyorum şimdi inanmayacaklar bana hiç aranızda Mw de arabayı helikopter seviyesine kadar uçurmayı başarabildinizmi hemde otobanda sadece karşı şeritten kendini 100 km öteden piskopata bağlamış polis jeepleri geliyodu bendede Cayman var burun buruna bir girdik nerdeyse araba helikopteri geçiyo yükseklik olarak ahhhhhhh o videosu veya resimi olsaydı ah bi olsaydı süper bişiydi yaa
|
|
8 Aralık 2006; 14:18:19
|
|
|
Süper hızlar yapmışsınız arkadaşlar gerçekten de tebrikler. Merak ediyorum bu kadar hıza nasıl ulaşıyorsunuz diye. Her ne kadar denedi isem de ben Mercedes SLR Mclaren'i 370 KM/Hıza kadar ancak çıkarabildim, sanırım yoldan dolayı öyle oldu ama oyunda fena sayılmam.
|
|
|
8 Aralık 2006; 14:43:22
|
|
|
araba cok yakin yaw nasil uzaklastirsacam ben bir sadece 3araba var araba kazanmak icin veya tamir icin missionmu yapmam gerekiyo
|