Giriş | |
|
|
|
28 Kasım 2006; 11:52:11
|
|
|
carbon hız rekorumuzda eklenmiştir...
|
|
|
28 Kasım 2006; 13:26:46
|
|
|
|
oo eyw saolasın :D
|
|
|
|
|
28 Kasım 2006; 15:11:46
|
|
|
bunları fx5200 ile yapmış olman güzel. tebrik etmek gerek.
|
|
28 Kasım 2006; 15:23:28
|
|
|
@combata dostum öncelikle carbon bilemicem ama nfs most wantedta en güçlü araba murcielago ve bütün partlar açık motor ağzına kadar yüklü şekilde en düz yolda 6.viteste bütün nosu harcayarak 399 kmh gördüm ve ordan zerre ileri gitmiyo bu kadar hız yapanı daha görmedim sen o 455 kmh yi normal şartlarda yapman imkansız buna bi açıklık getirirmisin şifre vs bişisimi var diyosanki normal olarak yaptım bi ara hakikaten görüşelim bende görmek isterim 455 kmhyi canlı olarak nfs most wantedta.
|
|
|
28 Kasım 2006; 15:31:52
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: ilko @combata dostum öncelikle carbon bilemicem ama nfs most wantedta en güçlü araba murcielago ve bütün partlar açık motor ağzına kadar yüklü şekilde en düz yolda 6.viteste bütün nosu harcayarak 399 kmh gördüm ve ordan zerre ileri gitmiyo bu kadar hız yapanı daha görmedim sen o 455 kmh yi normal şartlarda yapman imkansız buna bi açıklık getirirmisin şifre vs bişisimi var diyosanki normal olarak yaptım bi ara hakikaten görüşelim bende görmek isterim 455 kmhyi canlı olarak nfs most wantedta. Benim murcielago cook ozel parcalar taktim Bosslari yenince ? Performan bockroom lari bile murcielago taktim yinede 385 km/h yukari cikmiyor Bu arada carbonda bende arabayi ucura biliyorum birazdan video koyarim
|
|
28 Kasım 2006; 15:39:09
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: ilko @combata dostum öncelikle carbon bilemicem ama nfs most wantedta en güçlü araba murcielago ve bütün partlar açık motor ağzına kadar yüklü şekilde en düz yolda 6.viteste bütün nosu harcayarak 399 kmh gördüm ve ordan zerre ileri gitmiyo bu kadar hız yapanı daha görmedim sen o 455 kmh yi normal şartlarda yapman imkansız buna bi açıklık getirirmisin şifre vs bişisimi var diyosanki normal olarak yaptım bi ara hakikaten görüşelim bende görmek isterim 455 kmhyi canlı olarak nfs most wantedta. murci ile ben 446 yaptım bu forumdan erkanco ise 447 yapmıştı işte erkanco nun videosu http://www.youtube.com/watch?v=9sbVl0pLugs yazdıklarına göre senin daha çok bilmediğin şey var sen normal performans ayarlarıyla otomatik viteste otobanda 399 yapman çok normal. yakın da anlatacağım sende hemde carbonda hemde most wantedda bu hızlara ulaşabileceksin
|
|
|
28 Kasım 2006; 15:50:52
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: combata quote:
Orjinalden alıntı: ilko @combata dostum öncelikle carbon bilemicem ama nfs most wantedta en güçlü araba murcielago ve bütün partlar açık motor ağzına kadar yüklü şekilde en düz yolda 6.viteste bütün nosu harcayarak 399 kmh gördüm ve ordan zerre ileri gitmiyo bu kadar hız yapanı daha görmedim sen o 455 kmh yi normal şartlarda yapman imkansız buna bi açıklık getirirmisin şifre vs bişisimi var diyosanki normal olarak yaptım bi ara hakikaten görüşelim bende görmek isterim 455 kmhyi canlı olarak nfs most wantedta. murci ile ben 446 yaptım bu forumdan erkanco ise 447 yapmıştı işte erkanco nun videosu http://www.youtube.com/watch?v=9sbVl0pLugs yazdıklarına göre senin daha çok bilmediğin şey var sen normal performans ayarlarıyla otomatik viteste otobanda 399 yapman çok normal. yakın da anlatacağım sende hemde carbonda hemde most wantedda bu hızlara ulaşabileceksin dediğim gibi ağzına kadar yüklü murcielago ile en fazla gittiği o kadar manuel viteste denememi söylüyosan bunun içinde bi yol tavsiyesi yaparsan iyi olur bunun haricinde arabaya koyacak başka bi eklenti olduğunu sanmıyorum
|
|
|
28 Kasım 2006; 16:04:05
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: ilko quote:
Orjinalden alıntı: combata quote:
Orjinalden alıntı: ilko @combata dostum öncelikle carbon bilemicem ama nfs most wantedta en güçlü araba murcielago ve bütün partlar açık motor ağzına kadar yüklü şekilde en düz yolda 6.viteste bütün nosu harcayarak 399 kmh gördüm ve ordan zerre ileri gitmiyo bu kadar hız yapanı daha görmedim sen o 455 kmh yi normal şartlarda yapman imkansız buna bi açıklık getirirmisin şifre vs bişisimi var diyosanki normal olarak yaptım bi ara hakikaten görüşelim bende görmek isterim 455 kmhyi canlı olarak nfs most wantedta. murci ile ben 446 yaptım bu forumdan erkanco ise 447 yapmıştı işte erkanco nun videosu http://www.youtube.com/watch?v=9sbVl0pLugs yazdıklarına göre senin daha çok bilmediğin şey var sen normal performans ayarlarıyla otomatik viteste otobanda 399 yapman çok normal. yakın da anlatacağım sende hemde carbonda hemde most wantedda bu hızlara ulaşabileceksin dediğim gibi ağzına kadar yüklü murcielago ile en fazla gittiği o kadar manuel viteste denememi söylüyosan bunun içinde bi yol tavsiyesi yaparsan iyi olur bunun haricinde arabaya koyacak başka bi eklenti olduğunu sanmıyorum hız yapabilmek için benim kullandığım yolu kullanman lazım nerde olduğunu göstermek için resim koymak isterdim ama şu anda most wanted yüklü olmadığı için resmini koyamıyorum.Hatırladığım kadar tarif etmeye çalışayım.Drag yarışlarını bi gezin haritanın alt tarafında sağdaki bölge ile soldaki bölgeyi birbirine bağlayan köprü gibi bi yol göreceksin orası.Yalnız yanlış tarif edebilirim sen yinede gezin bulursun.
|
|
|
29 Kasım 2006; 11:29:49
|
|
|
vay bee biz dünya rekoru kırıyoruz adamlar geliyo videomuza tek yıldız veriyor.Yabancı biri yapsa desem daha hiçbir yabancı foruma eklemdi ki.Eklesem bile sizin yaptığınızı yapmazlardı sanırım böylece Türkün Türk'ten başka dostu yoktur lafıda tarihe karıştı artık Türkün dostu yoktur demek daha doğru olur
|
|
|
29 Kasım 2006; 11:56:18
|
|
|
helal be combata yürü beaa kim tutar seni[D] videolar süper... 5 yıldız
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ByMeto -- 29 Kasım 2006; 11:56:58 >
Acizane Sistemim : İntel Core 2 Duo E6750 3.16 GHz 1333MHz 4MB , Asus P5K SE P35 , 2x1 Gb DDR2 800 Mhz Kingston , 500 Gb + 320 Gb + 160 Gb Samsung Sata2 Hdd , Sapphire ATI RADEON X1800XT , Asus LightScribe Sata Double Layer DVD-RW , INCA DVB-S , 19" PHILIPS 109B7 , Feэl Hurricane 450 Watt , Logitech X540 , Microsoft MM Klavye , A4Tech Optical Wireles Mause , Casper 5.2 Mp WebCam
|
|
|
|
|
29 Kasım 2006; 13:31:16
|
|
|
Bende simdi oyuna daliyom biraz hiz yapicam umarim 500 gecerim
|
|
30 Kasım 2006; 18:58:19
|
|
|
burak ve lugano hacom ben oyunda 6 adet kopma noktası buldum aşağıya sıraladım ve her noktada değişik bir püf noktası devreye giriyor ben şu ana kadar 5 tanesini çözdüm ama altıncıda tıkandım zaten oyunu 3-4 gündür açmıyorum bile iki üç gün sonra 6 barajıda kırdıkmı işimiz bitiyor zaten işte hız barajları 1.430 (nikisiz yapılabilen en son hız) 2.453 (niki ile yapılan hız lugano burda tıkandı) 3.523 (burak burda tıkandı) 4.526 5.537 (ben burda tıkandım) 6.538 in üstü belkide 537 nin üstü yoktur böyle birşeyin olma ihtimalide var.Mesela most wantedda da 454 barajı var tüm dünyada herkez 454 de tıkandı sadece ben geçebildim zaten videoda da görüyosunuz 455 bir saniye bile kalmıyor ekranda anlık gelip gidiyor ama o anlık gelip gitmesini ayarlamak için bile bir çok şey yapmak lazım dı ben onları yaptım.Umarım carbonda da 537 bir baraj değildir üstünü görürüz. size kolay gelsin daha fazla kalamayacam ii akşamlar ....
|
|
|
1 Aralık 2006; 4:27:49
|
|
|
helal olsun most wantedde 2.video harika bence
[EP35-DS3R Rev. 2.1] [c2d E8400 3.0 Ghz] [P888+ 8800Gt 512 MB] [2x1gb 1066 Mhz Dominator] [BlueStorm 2 500W] [TT M9 MidTower] [Logitech Mx3200 Laser] [Skystar 2.6D] [Logitech X-530] [Nec 3510A] [Airties RT211]
|
|
|
|