Şimdi Ara

Tilgin modem upnp

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
650
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar. 50 mbt fiber internet bağlantım var ve bugün modem değişimi yapıldı. Fakat torrent indirme hızım 100 kb seviyelerinde. Modem tilgin hg-1522. Müşteri hizmetlerini geçmiş tarihlerde böyle bir şikayet için aradığımda ayar yaptık demişlerdi ve hız üst seviyelere çıkmıştı. Şimdi aradığımda ise bir desteğimiz yok diyip geçiyorlar. Bi ton para ödüyorum internete torrent problemini nasıl aşabilirim ?



  • quote:

    Orijinalden alıntı: bugra_brr

    Merhabalar. 50 mbt fiber internet bağlantım var ve bugün modem değişimi yapıldı. Fakat torrent indirme hızım 100 kb seviyelerinde. Modem tilgin hg-1522. Müşteri hizmetlerini geçmiş tarihlerde böyle bir şikayet için aradığımda ayar yaptık demişlerdi ve hız üst seviyelere çıkmıştı. Şimdi aradığımda ise bir desteğimiz yok diyip geçiyorlar. Bi ton para ödüyorum internete torrent problemini nasıl aşabilirim ?

    50 mbps kullanıyorum modemim N destekli değil de, Huawei ile değiştiriyorlar :)
  • Hocam bizim altyapi dersteklemiyormus huaweiyi. 50 mbit geceli 1 ay oldu. 25 mbit kullanirken torrent problemi yasamamistim. Olay nedir anlamis degilim. iptalde edemiyorum 2 yil tahhut verdik. Rezil olduk paramizla resmen. urunu sattilar kactilar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.