Şimdi Ara

Erisim Engellendi Hata Mesaji! [Cozum]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
2
Favori
111.923
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herhangi bir klasore erismeye calistiginizda "Erisim Engellendi" diye bir mesaj aldiginizda asagidaki adimlari uygulamaniz o klasore erismeniz icin yeterlidir.

Baslat - denetim masasi - klasor secenekleri - gorunum - basit dosya paylasimini kullan devre disi birakin - Erisemediginiz klasoru sag tiklayin - ozellikler - Guvenlik sekmesi - Gelismis - Sahibi sekmesi - Listede, kullanici adinizi tiklayin. Sahibi degistir onay kutusunu isaretleyin. Tamam'i tiklayin. Evet tiklayin. Klasor icin istediginiz izinleri bastan uygulayin. Artik o klasore erisim hakkiniz var.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Erişim Engellendi Hata Mesajı Çözümü

İnternette gezinirken "Erişim Engellendi" hatasıyla karşılaşabilirsin. Bu hata, çeşitli nedenlerden kaynaklanabilir ve oldukça can sıkıcı olabilir. İşte bu sorunu çözmek için uygulayabileceğin adımlar:

• İnternet bağlantını kontrol et: Erişmeye çalıştığın web sitesine internet bağlantın olmayabilir. Bağlantını kontrol et ve gerekirse yeniden bağlanmayı dene.
    • Tarayıcını güncelle: Kullanmakta olduğun tarayıcı güncel değilse, erişim engellendi hatası alabilirsin. Tarayıcını en son sürüme güncellemeyi dene.
    • Bilgisayarına virüs taraması yap: Bazı virüsler, internet erişimini engelleyebilir. Bilgisayarına kapsamlı bir virüs taraması yap ve tespit edilen virüsleri temizle.
    • DNS önbelleğini temizle: DNS önbelleğinin bozulması, erişim engellendi hatasına neden olabilir. DNS önbelleğini temizledikten sonra sorunun çözülüp çözülmediğine bak.
    • Proxy ayarlarını kontrol et: Bilgisayarında bir proxy sunucusu ayarlanmışsa, bu sorunlara neden olabilir. Proxy ayarlarını kontrol et ve gerekirse devre dışı bırak.

"Knight Online Erişim Reddedildi" Hatası için Özel Çözümler:

• Oyun sunucularının durumunu kontrol et: Knight Online sunucuları bakımda olabilir. Sunucu durumunu kontrol et ve bakım tamamlanıncaya kadar bekle.
    • Oyun dosyalarını doğrula: Oyun dosyaların bozuk olabilir. Oyunu yeniden yükle veya oyun dosyalarını doğrulamayı dene.
    • Güvenlik duvarını devre dışı bırak: Güvenlik duvarın Knight Online'a erişimini engelleyebilir. Geçici olarak güvenlik duvarını devre dışı bırakmayı dene.

Diğer Erişim Engellendi Hataları:

• "Erişim engellendi yetkilendirme hatası": Bu hata, bir web sitesine veya kaynağa erişmek için gerekli yetkilere sahip olmadığını gösterir.
    • "Excel erişim engellendi yöneticinize başvurun hatası": Bu hata, Excel dosyasına erişmek için gerekli izinlere sahip olmadığını gösterir. Yöneticinle iletişime geçerek izinleri alman gerekebilir.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Ben çok faydasını gördüm.
  • teşekkür ederim arkadaşım ilaç gibi geldi bu çözüm
  • çok şükür dh
  • Windows 7 Ultimate işletim sisteminde bu seçeneklerin bir kısmına ulaşamıyor tam olarak nasıl yapabilirim yardım ltfn?
  • Win7-64 Bit de böle bi seçenek yok
  • paylaşım için teşekküler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • teşekkür ederim arkadaşım çok işime yaradı.
  • konuyu bnim gibi googleda bulup gelenler şu linkten de faydalanailirsiniz

http://www.patronforum.com/forum/showthread.php?tid=19390
  • işte budur. heryeri aradım kesin çözüm. hatta aşağıya birkaç arama cümlesi yazayım ki nette arayanlar direk burayı bulsun :) Allah razı olsun :)

usb disk erişim engellendi
    usb disk klasör erişim yetkisi
    yetki yok uyarısı
    bilgisayardan sökülen diske erişim yetkisi
  • win 7 de nasıl çözebiliriz bu sorunu?
  • Sahipliğini almak istediğiniz klasörü sağ tıklatın, ardından Özellikler’i tıklatın.

Güvenlik sekmesini, Gelişmiş'i, ardından da Sahip'i tıklatın.

Düzenle'yi tıklatın. Yönetici parolası veya onay istenirse, parolayı yazın veya onay verin.

Sahipliği vermek istediğiniz kişinin adını tıklatın.

İlgili kişinin bu klasördeki dosya ve alt klasörlerin sahibi olmasını istiyorsanız, Nesnelerin ve alt kapsayıcıların sahipliğini değiştir onay kutusunu işaretleyin.

Tamam'ı tıklatın.
  • Uyguladığınız yolları denediğim halde sorun hayla çözülmüş değil ilk olarak gelen hata bu
    daha sonra devam dediğimde aldığım ahta mesajıda bu
    günlerdir uğraşıyorum hala çözebilmiş değilim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *caner* -- 13 Mayıs 2014; 17:09:59 >

• Yardımcı olabilecek biri yokmu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: serji

Herhangi bir klasore erismeye calistiginizda "Erisim Engellendi" diye bir mesaj aldiginizda asagidaki adimlari uygulamaniz o klasore erismeniz icin yeterlidir.

Baslat - denetim masasi - klasor secenekleri - gorunum - basit dosya paylasimini kullan devre disi birakin - Erisemediginiz klasoru sag tiklayin - ozellikler - Guvenlik sekmesi - Gelismis - Sahibi sekmesi - Listede, kullanici adinizi tiklayin. Sahibi degistir onay kutusunu isaretleyin. Tamam'i tiklayin. Evet tiklayin. Klasor icin istediginiz izinleri bastan uygulayin. Artik o klasore erisim hakkiniz var.

bu değilde hocam benim farkli bir sorunum var mesela 16 gb usb kingston flash belleğim var pc den yaklasık 5-6 gb veya 10 gb kusurlerden dosya atmak istediğimde dosya boyutu cok büyük diyor ama usb bellegi bicimlendirip sistem sitilini ntfs yapıyorum oyle atabiliyorum yuksek boyuttaki dosyaları bi çözüm öneriniz varmı acaba ?

Edit : flash belleğim boş iken denedim yer vardı sorun yerden kaynaklı değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sericatil18 -- 22 Mayıs 2014; 0:16:20 >

• sericatil18 kullanıcısına yanıt
    biçimlendir deyin biçimlendirirken ayırma birimi boyutunu en fazla olanı seçin düzelecektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yalnizkimse

biçimlendir deyin biçimlendirirken ayırma birimi boyutunu en fazla olanı seçin düzelecektir.

hocam ben o konuyu açalı 10 ay oldu
  • konu açılalı 9 yıl olmuş :) ama ben bulamadım bi yardım eder misiniz..
    Win8.1 Single Launcher de öyle bi seçenek bulamadım başlat-denetim masası-klasör seçenekleri-görünüm buraya kadar tamam gerisi yok :)
  • herseye rağmen cozemeyen varsa guvenlik yerine Users ve Authenticated Users eklesin bunlarin da yetkilerini versin uc gundur ugrastim bu yolla cozdum
    hortladi belki ama neyin hayat kurtarcagi belli olmuyo
    anlamayan herkez pm atabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3 kere başka makinalarda hep bu yöntemle çözdüm
    geçmiş olsun başka yöntemler işe yarar inş
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.