Şimdi Ara

Satılık General Mobile Discovery 4 gb(siyah) + 16 gb class10 sd card + 5600mah harici şarj cihazı 425 tl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Bursa İlan Türü #Satılık Tablet Marka #OnePlus
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bir senedir kullandığım telefonumu değiştirmek için satıyorum. Aldığım dönemde inanılmaz fiyatıyla türkiyede akıllı telefon deneyimini uygun fiyata veren ilk telefon özelliğini taşımaktadır. Zaten 1 milyondan fazla sattı, arkadaşlarınızda vardır.

    Ürün 2. Seri discoverylerden. O zamanlar 16 gb versiyonu yoktu. Zaten çok bi manası da yok. 16 gb lık hafıza orijinal hafızadan sayılmadığı için hafıza kartına göre bir avantajı yok. İlk çıktığında hemen bittiği için hızlıal.com dan ön siparişle almıştım telefonu. Telefonda ilk aldığımda herhangi bir sıkıntı yoktu ve hiç garantiye gitmedi. Hafıza kartını bimeksten aldım. Daha yeni aldım, bi iki ay oldu. Harici şarj cihazını da çinden aldım.

    Bunları geçersek gelelim zurnanın zırt dediği yere... Telefonu hiç kılıf falan kullanmadan kullandım. Arka tarafında anahtardan dolayı çizikler var. (arka kapak değiştirilebiliyor, çin sitelerinde 2-3 dolar bi şeye satıyorlar) Sağ üst köşesinde parlak piano black kaplamada ufak bir çatlak var. Ama gözü rahatsız etmiyor telefon siyah olduğu için. Ekranda çizik yok. Ekranda muhtemelen düşürmeden kaynaklı fazla ışık veren üç nokta var ama sadece beyaz sayfalarda fark edilebiliyor. Söylemesem zaten fark etmezdiniz ama ben söylüyorum. Yani telefonda kullanımdan dolayıhasarlar var ama kullanımı etkileyecek hiçbir durum yok. Kafanızda soru işareti kalmaması için her şeyi belirtiyorum. Ayrıca telefon anlatıldığı kadar dayanıksız değil, aynı noktaya 300 kere düşürdüm söz konusu görünmeyen çatlaktan başka bir şey olmadı.

    Telefon, alacak kişiye format atılıp yeni bir discoverynin kulaklığı ve şarj aletiyle verilecek(benimkiler çok eskidiği için kuzeniminkini yollayacağım). Şu anda elimde kamera falan olmadığı için fotoğraf çekemiyorum ama yakın zamanda çekip koyacağım. Kutusu elimde faturası yok sanırım ama 10 ay daha garantisi var. Garanti Belgesi kutunun içinde.

    Fiyat 425 tl. Hafıza kartı ve harici batarya istemem derseniz 400 tl.

    Merak ettiğiniz ne varsa sorabilirsiniz. Ayrıca kargo karşı tarafa ait olup para peşin alınmaktadır. Referansım olmayabilir ama 2010dan beri foruma üyeyim ve aktif bir kullanıcıyım. Daha önce ikinci el olarak iki ürün satmaya kalktım ama fiyat pahalı geldiği için satılmadı. Alacak arkadaşa nüfus cüzdanı, tc kimlik no ve ev adresimi verebilirim. Gerekirse get falan da açarım ama farkı siz ödersiniz. Lütfen telefona karşı toka, av tüfeği, playstation 2, japon balığı, salatalık falan teklif etmeyiniz. Fotoğrafları ekledikten sonra sahibinden e de ekleyeceğim ilanı o yüzden fotoğrafları beklemenizi önermiyorum. Zaten ne varsa yazdım yukarıya.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asterisk* -- 24 Kasım 2014; 7:19:02 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



    ______________________________


    Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 10 ürün





  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.