Şimdi Ara

Galatasaray Hakkında..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
134
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Galatasaray'ı yazıyorum.. Okumak isteyen buyursun ..3. köşe yazım '' TEK GERÇEK'' Beğenileriniz ve yorumlarınız için şimdiden Teşekkür ederim..


    TEK GERÇEK



  • Yabancı sınırlamasına karşı çıkıyorsun ama yabancılarının 2 si kulübede , 2 si evinde izliyor maçı, Galatasaray’ın böyle bir lüksü varmı siz değerlendirin..

    Yedek kulübesinin toplamı oynayanlardan daha pahalı 60 milyon Euro..

    Sanırım ki bu teknik kadro ve futbolcular ile sezon sonuna kadar gidilecek .. Takımın maddi durumu bunu gerektiriyor.


    2 sene başarılarla geçti, bunda gönderilen yabancı futbolcularla takımın yerlilerinin uyumu söz konusuydu. Yerine getirilen çilekler, seni yukarıya taşıyan yerlilerin iki katı para alınca kıyamet koptu. Bunu dengelemek için yerlilerle fahiş sözleşmeler yapıldı, yapılmalı da! Semih defansın bel kemiği iken aldığı ücret çok komik diye konusu açıldı, daha fazla verilmesi lazım, hak ediyor çocuk dediniz. İnter de yedek Sniejder, takımın omurgası olan Selçuk ve Buraktan 2 kat fazla para alınca, bu futbolcularda isyan etti, biz GS yi 2 sene şampiyon yaptık, senin getirdiğin adamlar bizden nasıl fazla para alırlar diye veryansın ettiler.

    Şimdi görünen köy klavuz istemez, ya Snjder in ücretinde indirime gideceksin ( İnter den zaten bu yüzden ayrıldı, indirime gidemezsin) ya da sorun çıkaran diğer futbolcuların da sözleşmelerini yenileyeceksin! Sniejder in nabzı bi yoklandı adam direk menejerimle muhattap olun dedi, sonuç alınamadı.

    Yapman gereken tek şey, ya yerlilere istediği parayı vereceksin ya da o yerlilerle sözleşme yenilemeceksin. Aysal burda tecrübesizliğin kurbanı oldu ve mali açıdan şirket gibi yönetirim dediği GS de pek insancıl olmayan yollarla durumu geçici olarak netliğe kavuşturdu.

    Bi takımın dengeleri ile bu kadar oynayamazsın! Kaptanlık pazubandını bi hafta birisi bi hafta birisinin koluna takamazsın! Şirket yönetilir gibi futbolculara mal gözüyle bakamazsın afedersin!

    Sonunda arkanda yedek klübesni 60 milyon olarak bırakır gidersen, yeni gelen yönetimde onlardan kurtulmanın yollarını arar.

    GS nin bu oyunculara 3er 5şer milyon avro verecek parası yok, hatta ne yazıktır ki maç parası almasın diye bile oynatılmayanlar var. Burda sorun Sniejder in ya da bizim çocukların hakedip haketmemesi değil, klübün bu futbolculara olan alacaklarını veremeyeceğini göremiyor musunuz?

    Arma için oynayan GS li futbolcu yok, TS maçında izlediğim Sabri dahil buna. Biz eskiden alacaklarını erteleyip de UEFA yı kazanan bi takım gördüğümüz için şuan bu kadar isyan ediyoruz.

    GS klübü arap şehlerin takımı değil, planını programını mali bütçene göre ayarlayamazsan, sonunda bu durumlara düşersin.

    Sonuç: O saydığın adamların hepsinden kurtulmaya çalışan bi GS yönetimi var, futbolcuda bunun farkında o yüzden koşmuyor, sallamıyor, elini taşın altına koymuyor.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.