Şimdi Ara

Prandelli istifa etmiyor tamam bunlar neden kovmuyor ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
709
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bu adam bilerek yapmıyorsa bende bir şey bilmiyorum. O kadar formsuz adamı kesmiyor Sneijder kesiliyor, o kadar kötü futbol oynatıyor herkes isyanda ama kovulmuyor.



  • Sözleşmesi var. Kovmak için para lazım. 10 kere söylendi forumda.
  • 4 m € yu cebinden vereceksen kovalım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Para yok ondan
  • Sözleşme fesh bedeli yok diye söylediler kaç kere yönetimden ?
  • sen bizim yönetimin herhangi bir vizyonu olduğuna inanıyor musun ?
  • Fenerbahçe'ye 4. yıldız hayırlı olsun diyorum ben.
  • Kendisinin sözleşme fesih bedeli yok. Yollarsak para almayacak kulüpten.
    Bilip bilmeden sallamayın lütfen.
  • Ünal Aysal yine yaptı yapacağını. Giderayak Prandelli'yi kitledi takıma
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Jackson Teller

    Sözleşme fesh bedeli yok diye söylediler kaç kere yönetimden ?

    tazminat ayrı bir şey adamı kovarsan sözleşmesinin sonuna kadar alacağı parayı vermen lazım
  • Prandelli istifa etmediği müddetçe GS yönetiminin hocayı kovacağını sanmıyorum. Ayrıca GS taraftarının bu kadar umutsuzluğa kapılmasına gerek yok bence. Evet, hem ligde hem de Avrupa'da kötü ve ağır yenilgiler aldı takım ama bu takımın Avrupa'da grubu 3. bitirme şansı var, keza ligde Bursa'yı yenersek aradaki fark sadece 3 puan olacak. Henüz 10.haftadayız, bu köprünün altından daha çok sular akar.
  • 3 büyükler ve lig o kadar garip ki yarın Bursa maçında kendimi ilk 11de görsem bile şaşırmam. Bütün takımlar birbirinden kötü.
  • dursun yarsuvat "prandelli tek sartla gider istifa ederse"diye aciklama yapmis 3-4 milyon tazminattan kacmak icin cl den gelecek 20-25 milyonu tamamen gozden cikarmislar.

    Ersun yanal bostaydi alsaydin belki yanalda sampiyon yapamayabilir takimi ama prandelliye gore sansi daha yuksek olurdu dun aksamki ts deki degisim ortada daha ilk mac gs yi evinde farkli yeniyorsun.
    Yeni yonetimi suclamakta yersiz adamlar sezon ortasi tam enkaz devraldi ama kaz gelebilecek yerden tavuk esirgemenin mantigi nedir anlamak guc.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dursun kim la

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çünkü prandelli yönetimin ve popüler tabirle "yeniçerilerin" oyuncağı. yönetim de yeniçeriler de suçlunun kendileri olduğunu biliyor ama umursamıyorlar, sonuçta bu işten para kazanıyorlar, niye vicdan sahibi olsunlar ki? şimdi yeni bir teknik direktör gelse onu da oyuncakları yapmaya çalışacaklar, yapamazlarsa mutsuz olacaklar, yaparlarsa gene aynı sonuçlar alınmaya devam edecek. en iyisi eldekiyle devam diye düşünüyorlar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Jen Ledger

    quote:

    Orijinalden alıntı: Jackson Teller

    Sözleşme fesh bedeli yok diye söylediler kaç kere yönetimden ?

    tazminat ayrı bir şey adamı kovarsan sözleşmesinin sonuna kadar alacağı parayı vermen lazım

    İşte anlaşılması gereken nokta bu.. Adam ile 2 sene anlaştıysan taamını ödemek zorundasın.. Yada uygun anlaşma yaptı isen 2 senen klüptebaşka bir pozisyonda çalışır yeni teknik direktör gelir 2 sene maaşını taksitle alır..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: OPM

    Fenerbahçe'ye 4. yıldız hayırlı olsun diyorum ben.

    Bence sen bu gidişle 5 .yıldız hayırlı olsun de..Korkarım biz 4 göremeden adamlar 5 i görecek
  • sezon sonu lucescu geliceği için sezon sonuna kadar bi hoca getirmek istemiyorlar herhalde ama bu sezon prandelliyle bitmez

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kovamazsın arkadaş.

    Adamlar geliyor Türkiye'ye ama neden geliyor, bunu düşünmek lazım.

    Bir geliyor 5 sene imzalıyoruz teknik direktörler ile 3 sene imzalıyoruz. Abi tamam da neden 3 sene 5 sene ? Zaten bu adamlar o kadar kalamıyor bizim takımlarımızın başında, belli bu yani. Artık ispatlanmış bir şey.

    Ki zaten bu adamlarda kovulacaklarını bile bile geliyorlar bence. Sözleşmeleri de uzun yapıyorlar, 1 ay takımla çalışıp 1 sene parası alıp uzuyorlar kulüplerden.

    Allah aşkına hangi yabancı büyük teknik direktör gelir ki Galatasaray'ın başına ? Ya da Fenerbahçe'nin ? Ya da Beşiktaş'ın ? Ya da diğer takımların...

    Adamlar şampiyonlar liginde bile şansa bala giden takımların başına neden gelsinler abi ? Bence tek amaçları para kazanmak ama kısa yoldan.




  • niye kovmuyorlar? çünkü yönetimin her istediğini yapıyor bu kişiliksiz karaktersiz annessi... neyse .. durun anlatıcam...

    ünal aysal yönetimi zamanında imzaladıktan sonra bazı oyuncuları kadro dışı bıraktı. Biz o zaman da söyledik bu herifle başarı olması mümkün değil. aha da linki.http://forum.donanimhaber.com/m_95038086/f_//tm.htm#95038086


    o zamanlar dedik ki, yönetim kuklası olan bir adam başarılı olamaz. sen yönetimin raporlarına göre oyuncuları kadro dışı bırak, sonra yeni yönetim gelsin.. onlar da desin ki "sabriyle hakan balta bizim canumuz ciğerumuz, onları oynatalım hemü uşağaaam" (kim söyledi biliyosunuzdur) hooop milyon dolarlar verilen tarık'la telles'i bu muhteşem ikili yedeğe atsın.

    selçuk beyfendi istemiyo diye sneijder yedek kalsın...

    bu adamı niye kovsunlar, adamların derdi Galatasaray değil ki, klup bunların elinde oyuncak olmuş..




  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.