Şimdi Ara

Abdürrahim Albayrak'ın Herkesin Arkasında Olması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
505
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • adam herkesin arkasında arkadaşlar.
    futbolcu prandelli taraftar...

    selçuk da zaten kaptanımız ve frikik golleri atmış zaten röportajı dinlediyseniz bilirsiniz.

    biz bitmişiz, bize emre belözoğlu gibi bir orta saha ve almeida, drogba, sow, ba, vs gibi forvet olmadıkçta GS ÖNÜMÜZDEKİ YILLARI DA KAYBETMİŞTİR.


    ABDÜRRAAHHİİİMMMM,,
    BEZZ GETİR SELÇUK ALTINA YAPTI.... OYUNUNU ETKİLİYOR.



  • Knk güzel diyorsun hatta bunları istemek senin en doğal hakkındır lakin Aysal ın hesapszıca çilek fantazileri, yerlilerle yaptığı sözleşmeler yeni yönetimin elini kolunu bağladı. O saydığın Selçuk a Burak a 1 ay geciktirmeli de olsa maaşını yatırırsın, bunlar sesini çıkarmaz ama elin oğlu anında sözleşmeyi gözüne sokar. Bunun için Adnan Öztürk ve Albayrak şuan yönetime geldi. Neyse devre arası gelsin anlayacaksın ne demek istediğimi.
  • Patos bazen cok sacmaliyorsun.adam sag duyulu olun berkesi savunuyorz diyor.sen ne anlamaya cekmissin konuyu.seni bide dikkate alip yorumlarini okjyanlar var bu forumda.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elinden geldiğince Abilik yapmaya çalışıyo yoksa bu işler a.albayrak yapacağı işler değil

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hsngencer

    Patos bazen cok sacmaliyorsun.adam sag duyulu olun berkesi savunuyorz diyor.sen ne anlamaya cekmissin konuyu.seni bide dikkate alip yorumlarini okjyanlar var bu forumda.

    he heeee...

    bu adamlar yüzünden bu haldeyiz. selçuk'a bişi olmasın burak'a olmasın... tipik amatör eski kafa türk yönetici, bunlara güvenen yeniçerilerin her zaman poposu sıcak ve kuru kalıyor.

    keşke dediğin gibi ciddiye alınsaydım.
  • Hala inanamıyorum Ünal Aysal çok çok başarılı paralar kazandı nasıl oldu da yatırımın çoğunu bu takima yatırdı çok garip valla. Sermaye arttırımı sampiyonlar ligi filan deli para gecti takıma ama simdi orta saha yarim, forvet yok defans yok .. Takim yok ve sermaye bunlara yatırıldı . Yeni yönetimin oyuncu alacak parası da belki yok ... Aysal gerçekten iyiydi ama cevresi futbolla ilgilenenler batırdı Aysal i .
    Açıkçası bence büyük ihtimalle Terim, Albayrak gibi adamlar kovulunca teknik heyette Aysal kötü olsun diye hainlik de oldu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 buçuk senedir aysal takım üzerinde bütün fantezilerini yaptı bir tane bir şey demedi
    AA geleli bir ay olmadı ne yapmasını bekliyorsa hemen eleştiri

    sizin ne amaçla bunları yaptığınız belli
    avrupai özentisi insanlarsınız
  • Bu futbolun savunulacak bir tarafı yok,kimse saçmalamasın.
  • Albayrak'ı savunan Unal Aysal'i elestiren Galatasaray hainidir.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Albayrak,Arda,Acun,Emre B,Volkan,Rıdvan,Tayyip,,Demirören,Reza ..... hepsi aynı pisliğin adamları bunları savunan bırak Galatasaraylı,insan bile değildir...
  • Albayrak taraftar gelsin destek versin diyor. Yahu arkadaş takım dökülüyor suçlu yine taraftar oluyor tepki gösterilmesin isteniyor. Gs ilk kez maç kaybetmedi bu son kaybettigi macta olmayacak taraftar kaybettigimize degil oynayan oyuncuya oynanan oyunu kiziyor boyle ruhsuz futbol olmaz mücadale sıfır taraftar cildiriyor ama abdullah bey hâla taraftara giydiriyor ayiptir ayıp...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Feint-TR

    Albayrak,Arda,Acun,Emre B,Volkan,Rıdvan,Tayyip,,Demirören,Reza ..... hepsi aynı pisliğin adamları bunları savunan bırak Galatasaraylı,insan bile değildir...

    +1

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iki kez üst üste kendi sahasında 7 gol yemiş takımın neyini destekleyeceğiz. Sneijder Melo Muslera Chedjou haricinde takımın geri kalanı ÇÖP .. Ve bu çöp temizlenmediği sürece önümüzdeki yıllar hep hüsran.. Prandelli 'yi zaten adamdan saymıyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • patosum hakli. takimda ne defans, ne orta saha ne de forvet var. 2 sene tr ligi sampiyonlugu, sampiyonlar ligi ceyrek final ve grupdan cikma, yayin gelirleri vs. takimdan drogba ayrildi, yerine kimse alinmadi. selcugun zaten allah belasini vermis 2 senedir resmen taraftarla dalga geciyor yerine bir oyuncu gelmedi(adam gibi) 2 sene ligini domine etmissin, sampiyonlar ligi gelirleri vs var, hani nerde topcular? cemali kim? pandev kim?

    Hala Turk oyuncularin maaslarina zam yapiliyor, sabri kadroya geri aliniyor. Prandelli'nin bu takim uzerinde ne arti ne de eksi etkisi var. Albayrak geldi, sabri kadroya geri dondu. Ilk mac 11de, o gobekle. Ee? Sino neden yedek? Bruma nerde? Melo zaten instagramdan anca taraftara oynasin. Melo'nun da futbol oynadigi yok bakmayin. Defansimizda Semih, alt yapidan gelen superstar yeni Bulent Korkmaz. Resmen TNT, kac kere yakacak bu takimin basini? Sirf alt yapidan cikti diye bas taci yaptiniz yeteneksizi.

    Soylememe gerek var mi? Selcuk? Yekta? Olcan? Hakan Balta? Sabri? Emre Colak? Umut Bulut? Kadroya bak...

    <o>
    l
    /\ peki bu cocugu ne yapalim? Kafasi kesik tavuk gibi saga sola kosuyor. Kocum benim CR7. Tam bir Nixe, hatta kardesler kundura.

    Bu takim resmen yoneticiler tarafindan yonetiliyor. Teknik direktor yok, futbolcu yok. Senin o sahtekar tilki aglayip sizlamalarin, taraftarin gonlunu feth eden hareketlerin yok mu Albayrak... Sahtekarsin, sahtekar.

    Siz kimsiniz Sino'yu yedek birakiyorsunuz ya, siz kimsiniz Trabzon macina Bruma gibi sincap bir oyuncun varken sol kanatsiz cikiyorsun. Bu kadar gerizekali hareketi Prandelli yapiyor olamaz, kesinlikle inanmam.

    2 gram futbol iqsu olan insanlar hala yoneticilik yapiyor takimda. Baskan zaten mezardan onceki son duragi. Baslarim onlarin bireysel basarilarini, yok biri milyarder, yok biri cilginli avukat. Hani spor adami?

    Ayrica su liseli kokorecleride Allah nasil biliyorsa oyle yapsin. Sonradan gorme sahtekar fransiz ekolunuz batsin.




  • Albayrak ilk geldiği günde dedim bu adam kulüpten uzaklaştırılması gereken 1 numaralı adamlardandır, geldi yine takımın içine iyice etti. Biz istiyoruz ki bu formayı hak etmeyen adamlar kadro dışı kalsın Albayrak gelip asıl futbol oynayanları küstürüp ortalığı karıştırıp gruplaşmaya neden olan Trabzon tayfası yerlileri ve Galatasarayda 1 dakika dahi görev almaması gereken sözde alt yapı oyuncularını el üstünde tutarsa, senin kaptan dediğin adam tüm stadın ortasında hocasına kafa tutup o kutsal formayı yere fırlatan adamı hala savunursa olacağı budur. Rijkaard'ın başını yiyen Arda ve yandaşları bu gün yine herkesin kellesini alıyor ama gören yok ! Görmeyin zaten ve beter olun, daha öncede dedim bu adamlara prim verildiği sürece AA olduğu sürece umarım her maç 4 yeriz diye dua (beddua bile değil çünkü temennim ve dileğim bu) ettim ve gram üzülmüyorum. Kör olanlar göremeyenler utansın bu saatten sonra.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.