Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
philips 588 kullanan warmı ?

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Diğer Markalar ve Konular >> philips 588 kullanan warmı ? Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
ddex

22 Ekim 2006; 3:09:18 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

arkadaş bu telefonu kullanan warmı küçük olması ve kapaklı olması bir telefonda benim aradığım özelliklerdir.. ayrıcı mp3 playerı ve sanırım 128mb dahili hafızası warmış bu da harika
benim sormak istediğim ses kalitesi nasıl kulaklık bağlanıyormu kulaklık ile kaliteli ses veriyormu?
pc ye usb ile bağlanabiliniormu?
çok mp3 atınca yavaşlama yada kilitlenme oluyormu?
ve kullanmaktan memnunmusunuz çünkü dış ekranı yok bu biraz kötü.. evt kullanan warsa ve beni bilgilendirirse ne kadar mutlu olurum anlatamam..

SONY Vaio BX196sp
COMPAQ PRESARIO

Orod-Dain

22 Ekim 2006; 3:34:45 

Kısa süre kullandım. Ses oldukça iyi. kulandığım sırada tamamen mp3 doluydu bir yavaşlama yoktu. Dizayn olarak çok güzel telefon ama hafızanın artmıyor olması çok büyük eksiklik bence. Hafıza sorun değilse tavsiye ederim. Tabi dış ekran olmamasıda sorun yaratıyor biraz :(

ddex

22 Ekim 2006; 3:40:50 

usb ile mi attın mp3leri? hızlı atılıyormu ? mp3çalma özellii bir mp3player gibimi yoksa mp3 çalan bir telefon gibimi bazı mp3 çalabilen telefonlarda insan mp3 m'ine bile katlanamaz hale gelebilio..

SONY Vaio BX196sp
COMPAQ PRESARIO

ddex

22 Ekim 2006; 15:20:09 

başka kullanan warmı ??

SONY Vaio BX196sp
COMPAQ PRESARIO

Orod-Dain

22 Ekim 2006; 17:24:16 

Usb ile atıldı mp3ler. Sesi telefondan dinler gibi geliyor ama 6600 gibi filan değil tabi. adam gibi mp3 çalan bir sürü telefon var. Nokia N91 kadar yüksek değil sesi ama yeterince iyi. Mp3 leri hızlı atıyor sayılır. Ama fiyat yüksek sayılır bence 350 den yüksek olmaması lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi subuti -- 22 Ekim 2006; 17:25:08 >

ddex

22 Ekim 2006; 19:03:12 

400milyon şu anda.. küçük olması çekiyor beni.. senin önerebileceğin o boyutlarda başka telefon warmı ?

SONY Vaio BX196sp
COMPAQ PRESARIO

erhaninho_cArsi

22 Ekim 2006; 19:17:25 

bence alınacak bi telefon değil arkadaşım. tek kriter küçük olması mı?

TodayTomorrowTOYOTA
ddex

22 Ekim 2006; 19:29:17 

küçük olması önemli evet tavsiye edebileceğim başka bir tane warsa sevinirim ucuz olsun küçük olsun cep telefonunda pek özellik arayan biri değilim war bi tane yüksek özellikli ondan bıktım artık küçük bi tane kullanmak istiorum diğeri yedek durcak ztn özellikleri pek sorun değil eksiği olabilir..

SONY Vaio BX196sp
COMPAQ PRESARIO

erhaninho_cArsi

22 Ekim 2006; 20:42:17 

eğer küçük olmasının dışında istediğin temel şeyleri de yazarsan birçok arkadaş yardımcı olacaktır sana. şimdi küçük diyince birçok küçük telefon var. ama sen ne istediğini tam olarak belirtmelisin. mesela küçük ve epey de bi özellik barındıran bir tel dersen benim aklıma hemen k300i gelir. hala piyasada sıfırı bulunuyor. fiyatı da ortalama 230 ytl. bence düşünebilirsin...

quote:

Orjinalden alıntı: ddex

küçük olması önemli evet tavsiye edebileceğim başka bir tane warsa sevinirim ucuz olsun küçük olsun cep telefonunda pek özellik arayan biri değilim war bi tane yüksek özellikli ondan bıktım artık küçük bi tane kullanmak istiorum diğeri yedek durcak ztn özellikleri pek sorun değil eksiği olabilir..

TodayTomorrowTOYOTA
ddex

23 Ekim 2006; 0:29:14 

hayır ya bu telefonların görünüşleri pek hoşuma gitmior ''küçük kapaklı yada sürgülü'' telefonlar güzel..
x300 war o da güzel gibi sen/siz ne düşünüyorsun-uz..
söyledim ya özellik olmasın kamera bile olmasa olur renkli ekran olmasa bile ama olursada neden olmuş demem telefonun görüntüsü önce cekmeli beni (tabi küçük olucak) en fazla 8.5cm uzunlukta olsun
yardım ederseniz sevinirim benim buldukları samsung x300 ve philips 588

SONY Vaio BX196sp
COMPAQ PRESARIO

erhaninho_cArsi

23 Ekim 2006; 0:41:45 

hmm anlaşıldı arkadaşım. o zaman doğru tespit yapmışsın. samsung x serisi tam sana göre. çok para vermene gerek yok bence. zaten özellikli bir telefonun var.

170-200 ytl arasındaki samsung x150-x160-x200 onlara bakabilirsin.
hadi kolay gelsin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erhaninho_cArsi -- 23 Ekim 2006; 0:42:14 >

TodayTomorrowTOYOTA
telefonumabak

27 Ekim 2006; 8:07:48 

sürgülü
pantech pg3000: 1,3mp kaemra, 8mb hafıza: 280 ytl civarı
panetch pg1600: radyo, vga kamera, mp3çalar, 32mb hafıza: 300 ytl civarı
kapaklı:
pantech pg 3200: en üçük kapaklı tel diyebilirim. +sı kameralı 250 ytl civarı
arcelik ac840: 128mb hafızalı, samsung x640 ile hemen hemen aynı gorunum, 1,3mp kamrea vs: 350 ytl civarı
mototrola w220: razr tadında fakart radyo haricinde bir ozelliği bulunmayan güsel görünümlü bir telefon: 220 ytl civarı

3-4 YILLIK DONANIMHABER ÜYELİĞİMDEN anlayışı kıt, küfür etmeyi,sevenlerin yüzünden ayrılıyorum.
aderes vermeyeceğim. beni bilen nerde bulacağını biliyor
lespaul_84

28 Ekim 2006; 4:04:38 

arkadaşlar, philips 588 kullanan yok mu?
ben de çok merak ediyorum bu telefonu.

allaturcha

20 Kasım 2006; 16:42:02 

588in kutusundan çıkan kulaklık teknosada 71YTL. USB kabloda var.

Bence bu telefon fiyat/ prformans olarak oldukça başarılı bi telefon. Boyutlarıyla diğerlerinden hemen ayrılıyor; minicik. Elinize aldığınızda (bütün teknosalarda var) çok daha fazla hoşunuza gidiyor. Bu telefonun üzerinde nokia yazsaydı bu fiyata kapışılırdı ama philipste yeterince güvenilir bi marka. Kırmızı ve beyaz rengi hanımlar için ideal, beylerde unutulmamış tabiki birde siyah rengi var, oldukça karizmatik. (piyasaya çıkış: mayıs 2006) 390YTL

Ufaltılmış ön izleme resmi

Ekteki dosya (1)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi allaturcha -- 20 Kasım 2006; 16:50:31 >

smyns
orbital

5 Ocak 2007; 14:15:25 

arkadaslar telefonu daha bugün aldım fakat size bir sorum olacak. kulaklığı telefona geçirirken , ipini her seferinde tüm kulakluk aparatından mı geçirecem yoksa takılıp çıkarılabilen bi kısım var mı ? benim öle olduğunu düşündüğüm ir kısmı var fakan kulaklığı da kırmak istemiyorum hani :)

IMZANIZ KURAL DIŞIDIR | | Uymanız gereken imza kurallarını okumak icin tıklayınız.
oaltinsoy

18 Şubat 2007; 16:34:53 

philips 588 video kaydı varmı?

Sanal Alış-Veriş
www.teknomarketim.com
june84

19 Şubat 2007; 17:50:17