Şimdi Ara

Birine hoşlandığımı nasıl söylerim ? Söylesem tepki ne olur ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
3.860
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Geçen ay bizim okuldaki bir kızla işte not ayağına tanıştım faceden. Sonra bikaç kere görüştük. Sevgilisi olmadığını biliyorum benle tanıştıktan ayrıldılar yada zamanlama manidar. Geçen hafta kahve içelim dedim naz yaptı filan ama haftaya söz verdi. Şimdi ben bu kıza sinemaya gidelim desem yanlış anlarmı tepkisi ne olur ? (sinema bowling lunapark go kart vs kızla güzel vakit geçirip eğlenebileceğim yerler olabilir). Arada whatsapptan yazıyorum sürekli gülücük koyuyor yazdıklarıma 1 2 dk içinde cevap veriyor ama nedense yazışmayı hiç o başlatmıyor. Hep ilk adımı ben atıyorum. Bu yüzden de kahveyi sonraya bırakıyorum ki arada tıkandığım zaman kız heralde çok çekingen olduğundan konu açmayabilir.
    Benim fikrim önce sinema vs biyere gidelim biraz rahatlayalım sonra kahve içip en son eve bırakırken hoşlanıyorum desem nasıl tepki verebilir ?

    Bi fikir verin a dostlar.







  • O sana hiç mesaj atmıyor ve ilk mesajı hep sen atıyorsan o kızın sana diyeceği şey "Seni arkadaş olarak görüyorum". umarım yanılmam. Seviyorsan git konuş bence derler ya.Zaten kızla normalde de konuşuyormuşsun.Gidip durumu anlat en kötü ihtimalle zaten seni arkadaş olarak görüyorum der.
  • Ben pazartesi günü okulda hoşlandığım kıza açıldım direk hemde hiçbir muhabbetimiz yokken gittim çağırdım ve anlattım. Arkadaş olarak kalabiliriz ama benim sevgilim var dedi. Araştırdım gerçekten uzun süredir beraber olduğu ciddi bir ilişkisi varmış.
  • İlk adımı sürekli sen atıyorsan o iş yaş.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hani direk durumu söyleyecek ortamım oluşmadıki daha. O yüzden işte beraber biyere gidip kahve filan içip en son söylemeyi düşünüyorum. Aslında bende arkadaş görüyor sanıyordum ama benle tanıştıktan sonra sevgilisinden ayrıldı. Acaba gerçekten ayrılacaklardı da benmi tanıştım yoksa benden sonramı ayrıldı bunu bilemiyorum. Geçenlerde de kahve dedim olur dedi.
  • Hocam tecrübe en iyi yol göstericidir.Şunu söyleyeyim sana kim ne derse desin denemeden sonucunu göremeyiz demem o ki bazı şeyler olması gereken zamanda olur gidin konuşun pek fazla şey kaybetmezsiniz...
  • Sizden hoşlanıyorum ulan hanımefendi.Siz de benden hoşlaşıyorsanız bir geri dönüş yapın yoksa ona göre çekip gideceğim derseniz tamamdır.Bu son partı kesinlikle unutma,aşırı tepki vermesini engellersin böylece insan gibi tepki verir.Hoşlaştım diye köpeğiniz olmadım hanımefendi mahiyetinde bir şey.Kesinlikle ertesi gün sinemaya gidersiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CSB yazmayan adam -- 23 Kasım 2014; 2:20:30 >
  • Kızla bişeyler istiyorsan sinemaya gitmezsin. Yanyana oturup bi perdeyi seyretmek birbirinizi tanımak adına hiç birşey kazandırmayacağı gibi, senin kızla ilerleme katetmene de engel olur. Git otur muhabbet et, oyun oyna, birşeyler için. Yani uzun lafın kısası bi bak bakalım kızla beraber vakit geçirmek gerçekten senin de hoşuna gidiyor mu ve kız seninle vakit geçirirken keyif alabilyor mu.

    Önce bu basamağı geç de sonra hoşlanma kısmı kolay. Gerçekten zor olan kısım bu.
  • hoslaniyorum dersen ezik gorunursun ipleri kizin eline verirsen vay haline . Baska yoldan hoslandigini belli etmelisin

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sakın o cümleyi söyleme.. sinema da işe yaramaz.. beğendii birşeyler bulmalısın ona davet etmelisin.. en kolay ve kalıcı çözüm kızın kız arkadaşlarının gönlünü kazanman olacaktır. onlardan ok i alırsan işin tamamdır..
  • Dostum aynı tipte bende var. Hiç konuşma başlatmazlar biz bırakınca da ara sıra hiç arayıp sormuyorsun tarzı şeylerle de karşılaşabilirsin. Büyük ihtimal arkadaş olarak goruyordur ama bir şansını denemeni isterim. Hislerini samimi bir şekilde söyle ona. En kötü sen benim arkadaşımsın gibi bir şey söyler. Başarılar
  • Bunu söylemeden bilemezsin biraz cesur ol.. sonunda ölüm yokya
  • bence sessizce hoşlanmaya devam et ve onun da hoşlanması için biraz zaman ver, bir şeyler yap. yavaş yavaş hoşlandığını belli et ve bitirici dokunuşu yap :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kıza çekingen diyerek kendini mi rahatlatıyosun :)

    sallamıyo seni, onun için bi önemin yok, onun da senin için bi önemi olmamalı bu durumda.
  • Arkadaşlık olayı devredeyse olma ihtimali düşük olur yine de bol şans diliyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.