Şimdi Ara

T40 Mı Asus Zenfone4 Mü?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
467
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Beyler Giriş Segment Telefon Alacağım Sizce Hangisini Almalıyım Sadece 2 Si Arasında Seçim Yapacağım T40 Mı Asus Zenfone 4 Mü Genel Olarak Bakılınca T40 In İnternet Hızı 21 Mb/s Yani Maximum H Çekiyor Video Kaydı VGA. Ekran Çözünürlüğü Zenfoneden Birazcık Daha İyi. Kamerada Flaş Var.1600 M.amper Bataryalar Eşit

    Zenfone 4 te İse Full HD Kayıt Seceneği Var Flaş Yok İnternet Hızı 42.2 Mb/s Yani H+ Var. Dahili 8 Gb Hafıza Var 64 Gb arttırılabiliyor 1600 M.amper batarya var Sizce Hangisi

    Fiyatlar İse Zenfone 4 449 TL

    T40 İse 499 TL



  • Alabiliyorsan zenfone 5 al alamıyorsan 4 iyidir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • T40 dansa zenfone daha mantikli

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: texas160

    Beyler Giriş Segment Telefon Alacağım Sizce Hangisini Almalıyım Sadece 2 Si Arasında Seçim Yapacağım T40 Mı Asus Zenfone 4 Mü Genel Olarak Bakılınca T40 In İnternet Hızı 21 Mb/s Yani Maximum H Çekiyor Video Kaydı VGA. Ekran Çözünürlüğü Zenfoneden Birazcık Daha İyi. Kamerada Flaş Var.1600 M.amper Bataryalar Eşit

    Zenfone 4 te İse Full HD Kayıt Seceneği Var Flaş Yok İnternet Hızı 42.2 Mb/s Yani H+ Var. Dahili 8 Gb Hafıza Var 64 Gb arttırılabiliyor 1600 M.amper batarya var Sizce Hangisi

    Fiyatlar İse Zenfone 4 449 TL

    T40 İse 499 TL

    T40 öldü artik zenfone4 henuz komada sayilir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Asus zenfone al kardesım tabıkıde
  • T40 kadar malzeme kalitesi düşük, tasarımı kötü telefon görmedim.Türk malı diye kakaladılar herkese ama daha memnun olan görmedim.Kullandımda ve hiç hoşuma gitmedi.Zf4için bir fikrim yok abisi olan Zf5 i 3 aydır kullanjyorum yaklaşık olarak.Memnunum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zenfone daha iyi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • T40 aman ha.Az daha koyup S3 mini falan alin.Evet rehbere girerken falan 1 saniye suruyor ama bunlara göre cok daha iyi telefon.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zenfone 4 daha iyi bir cihaz.

    Üzerine ekleme şansınız varsa lumia 525, zenfone5 veya moto g gibi modellere bakmanızı öneririm.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • beyler 5 bayi gezdim aklımda zen 4 vardı ama hiç biyerde bulamadım GMD 2 Mini aldım Süper :D
  • Hayırlı Olsun aldığın telefon,

    Uzuuuuunnn zamandır foruma bakmıyordum. Sırf şu şirketimin verdiği T40'ım sadece 2 ay içinde canıma tak ettirdi, biz yandık siz yanmayın diye paylaşmak istedim.

    Telefonun önce artılarını söyliyeyim : Yok

    Şimdide eksiler :) :
    A. Yazılım berbat, androidin hangi sürümüyse artık aşağıdaki hataları yapıyor:
    1: Bazen ekran kararıp kapanmıyor, 20-30 dakika sonra salağı halen açık beklerken buluyorum.
    2: Ekran ışığı otomatik modda kullanılamıyor, saçma sapan azalıp artıyor, çok rahatsız edici.
    3: Hücresel veri hep açık olmasına rağmen bazen 2 gün mailleri indirmiyor. (ayarı normalde yarım saatte bir)
    4: Bazen kapanıp açınca ana ekrandaki saat çalışmıyor.
    5: Her seferinde tel kapanıp açılınca klavye giriş yöntemi, varsayılan ayarlar falan orjinaline dönüyor, her seferinde tekrar ayarlamak lazım. Standart klavyesi eski telefonlar gibi..
    6: Ana ekrandaki boş sayfalar silinemiyor. Şuan ana ekranım 6 sayfa ve 3 ü boş :)
    7: Bazen uygulama simgeleri kaybolup yerine androidin yeşil cin simgesi geliyor.
    8: Rehber resimleri diğer uygulamalardan alınamıyor. (mesela adamın rehberde hem whatsapp hemde normal numara kaydı var diyelim, whatsapp resmini rehbere getiremiyor)
    9 : Aynı bildirimleri tekrar tekrar gösteriyor, cevapsız çağrı bildirimi berbat.
    10: Mobil verisi bazen çalışmıyor, antende 3G yazıyor (H) olamadığından internete girmiyor. Telefonu kapatıp açıp yada uçak modunu açıp kapatarak düzeliyor.
    11: Bluetooth kulaklıktan uzaklaşıp kopunca (yada arabadan), tekrar kulaklığın tuşuna basıp aktif etmek gerekiyor. Menzile girince bağlanmıyor.
    12: ve şu an aklıma gelmeyen bi sürü saçmalı daha..

    B:Donamım: Berbat.
    1: evet işlemci fena değil ama bazen uygulamaları açmak için 1 saat bekliyor. (bu arada telefona sadece whatsapp twitter, face ve 1, 2 uygulama yükledim. Hepsi bu)
    2: Kamera berbat. 2014 üretimi 400-500 tl lik bir telefon en azından iyi resim çekebilmeli.
    3: Radyo yok.
    4: müzik çalar iyi değil.
    5: Batarya 1 gün gidiyor. ( bazen %14 falanken kapanabiliyor.
    6: Telefon sesi berbat ses çok az ve kirli. (bide utanmadan görüşmeyi sonlandırırken 1 Hd ses aktif" gibi bir saçmalık yazıyor :) , handsfree daha iyi.
    7: Mikrofonun yeri yanlış, kulağımda düzgün tutup ağzımı mikrofona doğru getirmezsem karşımdaki hayatta sesimi duyamıyor.
    8: Ekran dokunmatiği kötü, yazı yazamıyorum.
    9: Kulaklığı çok kalitesiz, eski nokia kulaklıkların kurbanı olayım.
    10: hatırlayamadım bişeyler mutlaka vardı......

    Bu arada tam 4 yıldır emektar iPhone4 kullanıyorum. ve halen 2011 model iPhone4 2014 (sonu) model T40'a 10 basar yeminle. -ki iphonun içinde 117 tane uygulama yüklü...

    Aman diyim T10 muş, T40 mış T50 imiş uzak durun, Asus alın, HTC alın, Lg, Sony, Samsung, Nokia alın turkcellin telefonlarından uzak durun. Uyarmadı demeyin.....




  • Hocam bir kere T serisinin hiçbir telefonu beş para etmez (lütfen sahip olanlar alınmasın.).ZTE nin yaptığı her alet mi sorunlu çıkar yoksa bende mi sorun var anlamıyorum.Bir kere cihazların servis desteği çamurdan,işlendikleri malzemeyi ve içerisinde gelen yazılımı söylemiyorum bile.Benim tanıdık factory reset atmış smart tab 10 tabletine,mübarek tablet içindeki os ve aboot dosyasını silmiş.Hadi sıkıyorsa uğraş dosyayı bul,hiç mi zerre kadar destek olmaz?Hani diyorum Türkiye kazansın ama o para Türkiye de kalmıyorki.Ekranı bozulur,kamerası buğulanır,işlemci hasar görür daha neler neler.
    Asus a gelirsek,adamlar nasıl bu düzeni tutturmuş diyor insan.150 tl ye tabletini aldım K017,adamlar 2 mplik kameraya ne yazılım yapmış aklınız şaşar.Çift çekirdekli işlemcisi var ama yapamadığı işlem yok.Asus un kendi sonic master yazılımı ve donanımı bile var,ekran 1024x600 fakat o kadar güzel 720p video açıyorki...Tek eksiği ekranı parlıyor,zaten o fiyata alınacak en iyi tablet o.Yani demek istediğim asus un ürünleri her türlü kaliteli.Zenphone 4 ün tek eksiği ekranı ama buna rağmen t40 la karşılaştırılmaz bence.Biraz para biriktirip 5.yi yada 6. zenphone u almanızı öneririm.5 le 6 nın arasında işlemci,ekran büyüklüğü,pil,kamera,depolama alanı,kısaca 100 tl ile daha premium bir telefon almış olursunuz."T40 mı Zenphone 4 mü?" sorusunun cevabı kesinlikle zenphone 4 ama o da eski artık.O yüzden 5 ve 6 ya yönelmenizi öneririm.799 tlye alınacak en iyi telefonlardan fakat daha ucuza bulursunuz.Kolay gelsin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Selamun aleyküm kardeşim. Biraz uzun olabilir ama oku. T40 kullandık başımız çok ağrıdı. ;


    Annem T40'ı 24 ay anlaşmalı ayda 500 dakika ile 30TL'ye almıştı sanırsam. Aldığı gün dahi başladı sorunlar. Ekran birbirine giriyor, telefonu açınca rehber çıkıyor, kamera çıkıyor, kamera açılmıyor, rehbere girmiyor gibi bir çok hatayla karşılaştık. KVK hemen dibimizde olduğu için gidip elden teslim ediyorduk. Turkcelle gidiyoruz annemle değişim talebinde bulunuyoruz ama halen ne para iadesi ne de değişim yapıyorlar. 7 kez gitti garantiye. En sonunda yeter lan dedik. Gittik kvkye. 7. kez verdik telefonu anakartını değişmişler geri yollamışlar. Dahada olmaz demişler anneme. Eve geldik açtığımız dakika ekran birbirine giriyor. Şimdi bu sorunlar benim telefonda olsa önemserdim çünkü para kolay kazanılmıyor. Ama annem vurdum duymaz davranıyor olmaz birşey gibisinden. Bugün bu hatayı veren yarın başka hata verir. Başkalarını arar, virüs girer, başın yanar. turkcell t40 elimizde patladı. Bide kvkde temizlikçi ablamız oldugu için telefonu verdiğimizin ertesi günü alıyoruz telefonu. Fakat 3 kere 20 gün bekledik. Etti 2 ay. 2 ay 2 ay 4 ay eder. 4 ay kısıldı telefonun garantisinden. Bide sen bak KVK'ya 20 gün doldu 22. günü doldurduk gittik mahkemeye vereceğiz diye hemen telefonu teslim ettiler bize. Gitmesek telefonla arayacakları bile yok. İnsanı üzmekten başka birşey yapmıyorlar. Turkcell T40'ın ne kamerasi, ne görüntüsü e tipi, ne performansı ne başka birşeyi iyi değil. Samsung Grand Neo Kullandığım için klavyede F harfinin en altına bile bassam f harfi olarak yazıyor. Turkcellde bassam bi altındki harfi tıklıyor. Saçmalık yahu.

    Turkcell alma aldırtma canın yanmasın. Gir bak şikayetvar.com'a.

    Zenfone 4 al daha iyi.




  • T40 çöp bir telefon alınmaz bu saatten sonra.Telefonun hayırlı olsun

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • T40 alma

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İkisi arasından zenfone 4 ama o fiyattaki lumilar daha çok memnun eder.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.