Şimdi Ara

Beats Music ileride iOS içerisine entegre edilebilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
189
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj




  • Beats Music ileride iOS içerisine entegre edilebilir





    Beats Audio firmasını bir süre önce resmi olarak satın alan Apple'ın Dr.Dre ile teknoloji dünyasına neler sunacağı merak edilirken, halen atılmış somut adımlar yok ancak bazı iddialar sık sık gündeme geliyor. 




    Daha önce firmanın çevrimiçi müzik hizmeti Beats Music'in iTunes Radio içerisine aboneleri ile birlikte dahil edileceği iddia edilmişti. Şimdi ise Beats Music olarak iOS 9 işletim sistemine entegre edileceği iddia ediliyor. Servis yine iTunes çatısı altında yer alacak. iTunes Radio ile ücretsiz olarak reklam destekli çevrimiçi müzik sunulacakken, Beats Music ile abonelik karşılığında müzik hizmeti verilmeye devam edilecek. 




    Apple böylece hem yeni satılan iOS cihazlarında hem de güncellemeler ile mevcut cihazlarda Beats Music kullanımını yaygınlaştırmak ve Spotify gibi devler ile arasındaki uçurumu kapatmak istiyor.  

     

     








  • apple işini biliyor
  • Paran varsa ya iphone ya note 4 alicaksin gerisi israf. Paran yoksada lumia alip telefondan stabilite ve akmasi dışında bisey beklemiyceksin

  • Tabi gene Türkiye de kullanılamayacak.
  • Apple itunesde eskisi gibi satıs yakalamamıyor, beats muzigi elden gecirip uygun fiyatlandirma ve tum platormlarda sunarak Spotify ile kapisabilir. Zaten baska bir sansıda yok itunes sarkı satısları bayagı bir dustu.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.