Şimdi Ara

Mobil POS sistemi Square artık Türk Lirası destekliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
335
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Mobil POS sistemi Square artık Türk Lirası destekliyor

     


    Yaklaşık 3 yıl önce mobil cihazları POS makinesine çevirme amacı ile yola çıkan ve bugüne kadar milyarlarca dolarlık para aktarımına ev sahipliği yapan Square, global olarak da kullanıma sunuluyor.




    Popüler sosyal ağ Twitter'ın kurucusu olan Jack Dorsey aynı zamanda Square'in de kurucusu ve patronu konumunda. Square küçük bir POS cihazının 3.5mm kulaklık girişinden mobil cihaza takılması ile çalışmaya başlıyor. Register uygulaması ile mobil cihazınızı bir POS makinesi gibi kullanabiliyorsunuz.




    Platformun yönetim uygulaması Register, iOS ve Android cihazları için geliştirildi ve an itibariyle evrensel içerik olarak indirmeye sunuldu. Uygulama Türk Lirasına da destek sunuyor. Uygulama sayesinde tüm POS etkinliklerinizi takip edebilir, ekrandan müşterilerin şifre girmesini veya imza atmasını sağlayabilir, hatta bahşiş bile toplayabilirsiniz. Faturalar ise email olarak gönderiliyor. iPad modeline özgü olarak kablosuz yazıcılardan fatura çıktısı alabiliyorsunuz.




    Register uygulamasını kullanabilmek için POS eklentisini edinmek gerekiyor. Ancak şu an için ülkemizde Square ürünleri satılmıyor. Bu bakımdan Türk lirası desteği şimdilik bir anlam ifade etmiyor. Bununla birlikte firmadan bir hamle gelebilir.




    Square büyük ilgi görse de bankalardan daha düşük bir komisyon aldığı için Visa/Mastercard bedellerini ve kendi masraflarını ödeyememeye başlamıştı. Hatta Dorsey'in firmayı satmak istediği de dile getirilmişti. Global açılım hamlesi ile Square'nin mali tablolarının nasıl değişeceği merak konusu.




    Android






     

     



    Mobil POS sistemi Square artık Türk Lirası destekliyor





     



  • yurtdışında yanımda para yok diyerek harcamaları bana yaptırmaya çalışan arkadaşlar için kullanmıştım:)

  • iyi güzel de şu pos cihazları hızlı çalışsa bi artık, telefonların yüksek işlem gücüne sahip olup bir günü tamamlayamaması gibi bi şey bu da

  • Uygulamaya erişmek kolay ama şu aksesuarı nasıl temin edebiliriz?
  • teşekkürler
  • güzel aparat

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.