avea mı kullanıyorsun... Hattın avea ise şebeke sorunu yaşaman normal..Turkcell hat ile denedin mi hiç?? Dosyaları rapidden alamıyorsan msn'den görüşelim... adresini pmden gönder..Paylaşım klasörüne atıcam dosyaları..
arkadaşlar ya benim bu telefonla sorunum hiç bitmiyo daha çözemedim ilk defa motorola kullanıyorum bunun acemiliği var biraz şimdide bluetooth yoluyla bi telefona video yolladım şimdi o video bende yok yollarken başka biyere mi kaydetti acaba? bide benim müzik olayını hala yapamadım müzikler tam olarak nereye atılıyo ben mi yanlış yapıyorum acaba?
Merhaba arkadaşlar, @planlamacı arkdaşa bir mail attım, çözümü kısa yoldan halletmek için ama diğer arkadaşlara saygısızlık etmek istemem belki benim gibi sorunu olan kişiler vardır...
Durumu buraya aksettiriyorum, @planlamacı arkadaşa da izah ettim...
Saygılar; yazdığım PM i direk yapıştırıyorum...
" Merhaba;
Kusura bakma direk size pm atıyorum ama forumlarda da durumu izah edebilirdim ama kısa yolu seçim... (Ben forumlara da yazayım şimdi benim gibi sorun yaşayanlara faydalı olabilir...)
Ben tüm forumu ve V3i hakkında yazan tüm forumları okumaya çalışıyorum bir çok bilgiye ulaştım ama pek zamanım olmadığı için üzerine düşemedim...
Şimdi benim sorunum en başından telefonumun yedeğini alamamak, bir türlü yedeğini alamadığım için diğer hiçbir uygulamayı yapamıyorum, çok sinir bozucunu bir olay...
Bu makineyi sırf mod olayı var diye aldım ama böyle bir sorun biraz garip oluyor, tüm yabancı sitelere baktım ve edinebileceğim programları aldım ama yapamadım...
YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM... Saygılar...
Size fotoğrafları göstereyim, yardımcı olur inşallah...
Bu backup programlarından bir tanesi:
Burada yazıldığı sorunu halledemedim bu programdan başka hiçbir uygulama çalışmıyor, dediği sorun olmaması gerek yani...
Diğer bir program:
Burada ise programı istenildiği gibi kapak açık durumda açıyorum ama nafile bir türlü backup almıyor...
Backup alabileceğim bir uygulama var mı yada bana başak bir yöntem söyleyebilir misiniz? "
Saygılar yardım edecek kişilere ve şimdiden teşekkürler...
merhaba uzun zamandır v3i kullanıyorum bu gün son flexteki batak oyununu oynarken garip bir şey oldu açtığım zaman telefon sürekli internete bağlanmaya çalışıyor, tuşlar basmıyor ve kullanamıyorum. tekrar flashladım ama problem çözülmedi bir fikriniz var mı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oozkan1907 -- 26 Nisan 2007; 0:54:48 >
@wazdew kardeş, telefonu tanıtmada sorun yaşıyorsun.. backup alırken, şarjın tam olmasına dikkat et.. Bir de ilk sayfadaki mesajımda verdiğim driverları yüklediysen telefon bilgisayara bağlı iken backup util programını ilk açtığında yeni donanım bulundu yazmalı ve donanım ekleme sihirbazı çıkmalı karşına.. Telefonu şarjı full veya fulle yakın iken data/fax ile bilgisayara bağla.. Tabii hepsinden önemlisi driverları önceden yüklemiş olman gerekli.. Maalesef tanıtma işlemi olmadan hiçbir backup veya modlama programı telini görmez..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi planlamacı -- 26 Nisan 2007; 9:04:44 >
@wazdew kardeş, telefonu tanıtmada sorun yaşıyorsun.. backup alırken, şarjın tam olmasına dikkat et.. Bir de ilk sayfadaki mesajımda verdiğim driverları yüklediysen telefon bilgisayara bağlı iken backup util programını ilk açtığında yeni donanım bulundu yazmalı ve donanım ekleme sihirbazı çıkmalı karşına.. Telefonu şarjı full veya fulle yakın iken data/fax ile bilgisayara bağla.. Tabii hepsinden önemlisi driverları önceden yüklemiş olman gerekli.. Maalesef tanıtma işlemi olmadan hiçbir backup veya modlama programı telini görmez..
Kardeş sağ olasın ilgin için, şöyle izah edeyim tüm driverlar yüklü aklına gelebilecek v3i ile ilgili programlarda var elimde ve kusursuz çalışıyor... (P2KTools, RSDLite3.3, MPT, MDR...)
Yedek almak için kullanılan Skotty2 nikli arkadaşın yaptığı backup programı ve bu forumlardan aldığım bakcup programını bir türlü kullanamadım, çözüm olarak motorolanın sitesindan aldığım DEMO olan (İlacı olan verebilir..) Flash&Backup 3.0.0.4 programını kurarak backup aldım...
En son verdiğin modu kurdum tabi önce yapılması gerekenleri yaparak... İnanamadım yav, gerçekten manyak birşey oluyormuş telefon... Nazar değmez inşallah, masallah diyelim şimdiden...
Size birkaç ekran fotoğrafları göstermek isterim, belki değişikliği anlarsınız.
Bu skine bayıldım ama tabi kendi zevklerime göre düzelteceğim... Son olarak DRM ikonları ve Fontlar ile ilgili bir mod kurduk ama bunları telefondan nasıl değiştireceğiz?
Şimdiden emeği geçen herkese saygılar... @Planlamacı kardeş sana sonsuz teşekkürler...
Telefonu usb kablo ile bilgisayara bağla(Tabi önceden driverları yüklemiş olman gerekir.) sonra bu programı çalıştır. Yüklemek istediğin java uygulamasını seçeceğin klasörü "Install" butonu ile belirle (Sanırım .jad uzantısı daha tercih edilen.) sonra da tamam dedikten sonra uygulamayı telefona yükleyecek...
Öncelikle katkıların için teşekkürler.. Resimler çok güzel, harikasın.. backup util sadece flex yedeği alan bir program.. Senin yedekleme yaptığın program ise yanılmıyorsam monsterpacki yedekliyor ki bu çok çok iyi birşey.. Bununla yedek aldığında monsterpack+flex gibi 2 ayrı dosya vermeye de gerek kalmıyor.. Bu programla aldığın yedeği flashladığında hem monsterpacki hem de monsterpack üzerinde yapılan modlamaları flashlamış oluyorsun.. Bundan sonra yedek alırken ben de bu programı kullanırım artık..Bunun için de ayrıca teşekkürler..
drm ve font soruna gelince; bunlar telefondan değişmiyor.. drm ve font dosylarını da tıpkı versiyon flashlamada olduğu gibi rsd lite ile tele flashlıyoruz..
Bu konu ile ilgili olarak açtığım V3i'DE DRM İKONLARINI ve FONT (YAZI TİPİNİ DEĞİŞİTRME) !!! topiğinde değişik font ve drm dosyaları bulabilirsin..
Katkılarını bekliyorum, farklı ve ilginç modlama vb. şeyler bulursan bizimle de paylaş..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi planlamacı -- 26 Nisan 2007; 13:49:05 >
Öncelikle katkıların için teşekkürler.. Resimler çok güzel, harikasın.. backup util sadece flex yedeği alan bir program.. Senin yedekleme yaptığın program ise yanılmıyorsam monsterpacki yedekliyor ki bu çok çok iyi birşey.. Bununla yedek aldığında monsterpack+flex gibi 2 ayrı dosya vermeye de gerek kalmıyor.. Bu programla aldığın yedeği flashladığında hem monsterpacki hem de monsterpack üzerinde yapılan modlamaları flashlamış oluyorsun.. Bundan sonra yedek alırken ben de bu programı kullanırım artık..Bunun için de ayrıca teşekkürler..
drm ve font soruna gelince; bunlar telefondan değişmiyor.. drm ve font dosylarını da tıpkı versiyon flashlamada olduğu gibi rsd lite ile tele flashlıyoruz..
Bu konu ile ilgili olarak açtığım V3i'DE DRM İKONLARINI ve FONT (YAZI TİPİNİ DEĞİŞİTRME) !!! topiğinde değişik font ve drm dosyaları bulabilirsin..
Katkılarını bekliyorum, farklı ve ilginç modlama vb. şeyler bulursan bizimle de paylaş..
Teşekkürler @planlamacı elimden geleni yaparım, sağ olasın bu yolda ilk adımlarımı senin sayende yaptım diyebilirim ve tabi diğer forum üyelerini de unutmamak gerekir...
Elimden geldiğince yardım etmeye çalışacağım, uygulamaları ve modları deneyerek, fotoğraflarını da ekleyerek tanıtmak isterim...
Planlamacı, verdiğin yedeği attım a1r monsteri da yüklü. Ancak telefonu no'ya uzun basarak açtığım zaman internete bağlanmaya çalışıyor. no tuşu bile basmıyor ancak açarken her şey normal. yani noya basıp açıyorum açtıktan sonra herşey karışıyor.
Planlamacı, son yedeği yükledim artık hangi tuşa basarsam basayım internete bağlanıyor. Ayrıca bu yedekle beraber bağlantı türü değişti. PC telefonu bellek olarak görüyor dolayısıyla hiçbir işlem de yapamıyorum. ACİL YARDIM. Lütfen
Planlamacı, "http://www.gigasize.com/get.php/132609/dmattsv2.0mp.zip" abi a1r bu linkteki monsterpack değil mi?
Hayır bu değil, herşeyi birbirine karıştırmışsın..Aşağıdaki dosyayı flashla teline ve sonucu bana yaz..Bu dosya haricinde başka bi yerden dosya flashlama teline..
Planlamacı, "http://www.gigasize.com/get.php/132609/dmattsv2.0mp.zip" abi a1r bu linkteki monsterpack değil mi?
Hayır bu değil, herşeyi birbirine karıştırmışsın..Aşağıdaki dosyaları sırayla flashla teline ve sonucu bana yaz..Bu dosyalar haricinde başka bi yerden dosya flashlama teline..
abi telefonu bilgisayar flash kart olarak görüyor. Son yedekte böyleydi. Ben menüye de giremediğim için data'ya ayarlayamıyorum. Dolayısıyla flash da atamıyorum.
geçen hafta ben de bir v3i sahibi oldum. yanlız kafamda bir soru işareti oluştu formu okuyunca,bunlara cevap verebilirseniz çok sevineceğim
- benim makinanın üzerinde kimi v3i lerde olan itunes tuşunun yerinde mesaj tuşu var. bu bendeki modelinde itunes yüklü olmadığını mı gösteriyor. - eğer yüklü değilse yüklemenin bir imkanı yok mu? - bu modlama işlemleri itunes yüklü olmayan v3i ler için de uygulanabiliyor mu? formun başında *#9999# tuşlayıp versiyona bakın diyor ama benim makinada bir şey çıkmıyor. - itunes yükleyemiyorsam gidip ituneslusundan mi alayim.
data recovery ve snap programları yoktu bende.. Çok güzel programlar, teşekkürler
@planlamacı Elimde program çok ufak ve işlevsel programlar aslında bazı programlar birbirlerinin işlerini yapabiliyor ama her birinin farklı bir özelliği var...
Kardeş paylaşıma açığım ben, öğrendiğim ve bildiğim(anladığım) sürece... Senin emeklerinin yanında hiç birşey aslında, sen de sağ olasın...
@manevra Bilgilerimin elverdiği kadarıyla sana izah etmeye çalışayım:
2. Yüklemenin bir imkanının da olduğunu düşünmüyorum, çünki modlama olayında "iTunes"li ve "NoniTunes"li diye iki kısma ayrılıyor. Sürümlerinin bile başlangıçları farklı... (R47A- iTunes / R479 - NoniTunes ; Modlama konusu olarak farklı iki modele Flash ve Flex atılamıyor. DRM ikonları ve Fontları modlayabilirsiniz.)
3. Bu moadlama işi diğer modellere de uygulanabiliyor. Vermiş olduğun bu komutu tekrar dene bazen işlemeyebiliyor.
4. Senin makinan eğer kesinlikle V3i ise yani V3 değilse iTunes özelliğinin olabileceğini düşünüyorum. Değiştirip değiştirmemek sana kalmış...
oozkan1907 telefonu bootloder konumda başlat ve flashlamayı o şekilde dene, bazı sitelerde menu kullanım dışı iken bu işlemi bootloder konumda yaptıklarını okudum ama risk teşkil edermi bilmiyorum.(Mesul değilim.) Zaten flash atarken telefon bootloder konuma geliyor, bence olabilir... (İNŞALLAH...)
Saygılar arkadaşlar... Sizler de yardımlarınızı esirgemeyin...
Hayırlı Cuma'lar...
Not: @planlamacı kardeş ben mod olayına girdim ama çok riskli bir durummuş bu valla, güzelim telefonu heba etmeyelim sonra... Bir çok farklı mod olayı var süpar oluyor telefon ama risk adamı öldürür yav... Sağlıcakla kal...
Hayır bu değil, herşeyi birbirine karıştırmışsın..Aşağıdaki dosyaları sırayla flashla teline ve sonucu bana yaz..Bu dosyalar haricinde başka bi yerden dosya flashlama teline..
abi telefonu bilgisayar flash kart olarak görüyor. Son yedekte böyleydi. Ben menüye de giremediğim için data'ya ayarlayamıyorum. Dolayısıyla flash da atamıyorum.
Özkan kardeş,
Telefonu kapat.. * # ve açma (no tuşu) tuşlarının üçünü birden basılı tutarak boot ekranına gir..boota girdiğinde rsd telini görecek ve flash atabileceksin.. Sonucu yaz bana..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi planlamacı -- 27 Nisan 2007; 13:15:47 >
geçen hafta ben de bir v3i sahibi oldum. yanlız kafamda bir soru işareti oluştu formu okuyunca,bunlara cevap verebilirseniz çok sevineceğim
- benim makinanın üzerinde kimi v3i lerde olan itunes tuşunun yerinde mesaj tuşu var. bu bendeki modelinde itunes yüklü olmadığını mı gösteriyor. - eğer yüklü değilse yüklemenin bir imkanı yok mu? - bu modlama işlemleri itunes yüklü olmayan v3i ler için de uygulanabiliyor mu? formun başında *#9999# tuşlayıp versiyona bakın diyor ama benim makinada bir şey çıkmıyor. - itunes yükleyemiyorsam gidip ituneslusundan mi alayim.
çok teşekkürler...
Mesaj tuşu varsa i-tunes yok muhtemelen telinde.. i-tunes olup olmadığını anlamak için telefon menüsünde ayarlar-telefon durumu-diğer-versiyon bilgisine bak..Versiyonun r479 ile başlıyorsa i-tunes yok telinde..
Yüklemenin yolu yok.
Evet uygulanabiliyor ama telin i-tunes'lu değilse sakın ama sakın bu topicten hiçbirşey yükleme teline..Bu topicte verilen bütün flashlar i-tunes'lu V3i'ler için.. Eğer bu topicteki bir flashı teline yüklersen telin bir daha açılmaz ve servislik olur..i-tunessuz V3i'ler de monsterpackler var.. İstersen sana i-tunes'suz V3i flashı verebilirim..Bu flashı bu topicte anlatıldğı şekilde teline flashlayabilirsin..
Tercih senin ama i-tunes için yeni tel, hele de tekrar V3i almaya değmez bence..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi planlamacı -- 3 Mayıs 2007; 9:10:47 >
Özkan kardeş,
Telefonu kapat.. * # ve açma (no tuşu) tuşlarının üçünü birden basılı tutarak boot ekranına gir..boota girdiğinde rsd telini görecek ve flash atabileceksin.. Sonucu yaz bana..
Planlamacı, söylediklerini aynen yaptım. Önce sorun devam etti daha sonra telefonu işlerim olduğu için kapattım. 4 saat sonra açtığımda düzelmişti. Şu an bir sorun yok ama bir defa kendi kendine bağlandı bir daha yapmadı şu an bşr sorun yok. Yardımların için teşekkür ederim. Problem olursa yazarım(Çünkü servis dahil yardım edebilecek sizlerden başka kimse yok.) Bir de bana internet tuşunun işlevsiz yani boş olduğu bir yedek verebilir misin? Çok teşekkür ederim.
Özkan kardeş,
Planlamacı, söylediklerini aynen yaptım. Önce sorun devam etti daha sonra telefonu işlerim olduğu için kapattım. 4 saat sonra açtığımda düzelmişti. Şu an bir sorun yok ama bir defa kendi kendine bağlandı bir daha yapmadı şu an bşr sorun yok. Yardımların için teşekkür ederim. Problem olursa yazarım(Çünkü servis dahil yardım edebilecek sizlerden başka kimse yok.) Bir de bana internet tuşunun işlevsiz yani boş olduğu bir yedek verebilir misin? Çok teşekkür ederim.
Sorun devam ederse ayarlar-başlangıç ayarında tümünü sıfırla seçeneğini kullanarak format at telefona..
ayıplı olmadığından ve sim kart takıldığı için (imei numarası sisteme kaydediliyomuş) değişim yapılamıyormuş. elemanların da itunes'lu itunessuz ayrımından bihaberlerdi ne yazık ki. başka bir v3i'ye baktık o ituneslu idi :(
şimdi kanunu inceleyip tüketici derneklerine ve hakem heyetine başvurmaya niyetliyim. benim bildiğim 7 gün içinde hiç bir mazeret veya sebep bildirmeden alınan ürün geri verilebiliyor. ama teknosa yetkilileri o 7 günün kapıdan ve internetten satışlarda geçerli olduğunu söylüyor. acaba bu konu ile ilgili bilgisi olan var mi?
acele edip fazla forumları okumadan bu alışverişi yaptığım için kendimi asla affetmeyeceğim. normalde 1-1,5 aylık araştırmadan sonra alırdım boyle seyleri...
@manevra Bence eğer değiştirmek istiyorsan ki sanırım istiyorsun sonuna kadar hakkın var. Satan kişi yada kurum sattığı malın her detayını müşteriye anlatma zorunluğu sebebiyle çok sorun yaşıyor. Buna rağmen yine dikkatsizler ve tecrübesiz elemanları çalıştırmakta ve yetiştirmemekte diretiyorlar...
Ne kadar da müsterilerin arkasındayız deseler de sattıktan sonra ürünün bir daha pek arkasında durmuyorlar. Kanunen bir çok hakkımız var bizlerin müşteri olarak, ama pek bilgimiz yok yada kabullenmek daha kolay geliyor...
Açıkcası bildiğim kadarını sizlerle paylaşmak isterim ama öncelikle bir tüketici hakları heyetine durumu izah edin. Satın aldığınız ürünün kusurdan ziyade istenildiği özelliklerde olmadığını ve satan kişinin ise de bu özelliklerden bi haber olduğunu anlatabilirsiniz.
İnternet satışlarında yada diğer satışlarda müşteri hakları değişmiyor hepsi aynı, sadece madde madde kurallar ile teferruata giriliyor. İsterseniz eğer hakkınızı aramakta özgürsünüz. Satan kişinin sattığı malı bilme yükümlülüğü vardır. Bu da hep benim başıma geliyor, bende bilgimi internetten ediniyorum ve ona göre hareket ediyorum ama birçok satış elemanından çok fazla bilgimin olduğunu idda ederim. Çok uzatmadan sizlere kolay gelsin diyorum... Üzüldüm açıkcası ve ister istemez sinirleniyorum bu gibi durumlarda...
50 şarkı limiti kalkıyor evet ama en fazla 100 şarkıya çıkarılabiliyor.. Denemedim ama http://www.hackthev3i.com/modifications_page3_motorola_v3i.html sitesinde ayrıntılı olarak anlatılmış.. Önce RSA korumasını kaldırman gerekiyor.. Bunun için de flash&backup programının tam sürümüne ihtiyacın var.. Program ücretli, keyi veya crack'ı bulunailiyor mu bilmiyorum..Bu kadarı benden olsun, ama dikkat et riskli bir işlem olabilir.. Ben de denemeyi düşündüm bunu ama sitede yapılan işlemlerin uzunluğunu görünce acayiip tırstım
Edit: FLASH&BACKUP 3.0.053 full sürüm keyini buldum..Akşam denicem bakalım, bi sorun çıkmadan halledebiliriz umarım..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi planlamacı -- 30 Nisan 2007; 10:42:00 >
Bu arada bu forumu gecen cuma gunu okur okumaz V3i aldim bugun geldi ve ingilizce sitelerdeki linklerden programlari indirip Flas'a yazdim, makina super hakkaten .
Yazdigim soru icin bana yardimci olabilirseniz cok sevinicem
Bu arada bu forumu gecen cuma gunu okur okumaz V3i aldim bugun geldi ve ingilizce sitelerdeki linklerden programlari indirip Flas'a yazdim, makina super hakkaten .
Yazdigim soru icin bana yardimci olabilirseniz cok sevinicem
i-tunes'da şarkı kapasitesini 100 yapabilmek için bootloader versiyonunuzun 0A.52 olmaması gerekiyor.. Dün akşam denedim, sitede anlatılan herşeyi yaptım.. rsa'sız modifiye edilmiş cg1'li flashı flashladım ama boot versiyonum 0A.52 olduğu için çalışmadı ne yazık ki.. Şimdi 0A.52 dışında yeni bir boot versiyonu flashlamaya çalışıyorum..Bunu yapabilirsem, i-tunes'da 50 şarkıyı 100'e de çıkarabileceğim..
Yalnız, bunu yaptığımız zaman gerek versiyon flashında, gerekse drm ve font flashlarken artık flash dosyasını eskisi gibi direkt olarak alıp flashlama yapamayacağız. Yeni flashlayacağımız shx dosyalarında da aynı şekilde rsa korumasını kaldırmamız gerekecek.. Bu da zahmetli ve uzun bir işlem olduğundan yapıp yapmama konusunda hala tereddütteyim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi planlamacı -- 1 Mayıs 2007; 9:55:50 >
1- Vista skin'i kullaniyorum ve super olmus ellerine saglik oncelikle, kapak kapali iken soldaki buton grubundan zil durumunu degistirebiliyordum fakat bu skinde sanirim aktif degil, zil tip diye bir ibare var fakat o anki zil tipi goruntulenmiyor bir altinda, ve dogal olarakta alttaki tek butonla zil tipini degistiremiyorum.
2- Ayarlar bolumunde Muhendislik isimli bir alt menu var menudeki ayrintilari nasil ogrenebiliriz.
Cevaplarin icin simdiden tesekkurler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MotoMan_V3i -- 1 Mayıs 2007; 14:38:41 >
1- Vista skin'i kullaniyorum ve super olmus ellerine saglik oncelikle, kapak kapali iken soldaki buton grubundan zil durumunu degistirebiliyordum fakat bu skinde sanirim aktif degil, zil tip diye bir ibare var fakat o anki zil tipi goruntulenmiyor bir altinda, ve dogal olarakta alttaki tek butonla zil tipini degistiremiyorum.
2- Ayarlar bolumunde Muhendislik isimli bir alt menu var menudeki ayrintilari nasil ogrenebiliriz.
Cevaplarin icin simdiden tesekkurler.
1. Vista skini maalesef öyle.. Skinden kaynaklanan bir durum..Vista dışındaki skinlerde değiştirebilirsin.. 2. O menüyü öylesine koydum ama ne işe yaradığını açıkçası tam olarak ben de bilmiyorum...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi planlamacı -- 1 Mayıs 2007; 15:25:07 >
MotoMan geçmiş olsun.. Aşağıdaki monsterpacki flashla
Arkadaşlar, daha önce monsterpack+flex yedeği+dil paketi+drm ikon seti olarak ayrı ayrı flash dosyaları biçiminde verdiğim yedeği aşağıdaki linkten tek bir flash dosyası (monsterpack) olarak indirebilirsiniz...
Teliniz i-tunes'lu ise (versiyonu R47A ile başlıyorsa) bu flashı direkt olarak V3'inize flashlayın, işlem tamamdır
İşte bu da i-tunes'lu V3i'nizde ilk aldığınızda yüklü olan orijinal versiyonun monsterpacki.. Sorun çıkarsa veya garantiyi gerektiren bir durum ortaya çıkarsa bu monsterpacki flashlayarak tekrar orijinal versiyonunuza dönebilirsiniz..
İyi uğraşmak ne kelime saatlerini almıştır, nasıl olduğunu anlayabiliyorum skinleri ayrı ayrı ve farklı kombinasyonlarda deneyerek ekran görüntüsünü almak ve bunları düzenlemek sonra upload etmek... ÇOK UZUN İŞ ASLINDA...Valla helal olsun...
Ellerine kollarına sağlık...
Benim en beğendiğim ise : iFULL (İlk resimlerden ikincisi; kulaklığın olduğu...)
Ben de musait bir zamanda iTunes'in 100 sarkı kapasitesini halledeceğim. Bu sırayla yapılacak çok şey var...
Saygılar...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wazdew -- 6 Mayıs 2007; 0:01:37 >
Bizzat hazırladığım bu yedekte dil Türkçe.. Hiçbir sorun yok.. Kilitlenme, donma vs.. yok.. Bu dosyayı flashladığında, resimlerde gördüğün V3i elinde olacak..
Tek yapman gereken bu monsterpacki teline flashlamak.. İşlem tamamdır
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi planlamacı -- 27 Mayıs 2007; 2:35:15 >
Yalnız telin i-tunes'lu ise yani versiyonun r47a ile başlıyorsa flashlayabilirsin bu dosyayı.. Telinde i-tunes yoksa sakın ama sakın flashlama, yoksa telin sakatlanır ve bir daha açılmaz.. Buna çok dikkat et dostum
Şu anki versiyonun ne??
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi planlamacı -- 7 Mayıs 2007; 23:10:19 >
Teşekkürler.+ Birşey diyeceğim.Bu resimlerde görülen V3i'deki arka planı dosya simgelerini falan kendi resimlerimle değiştirip kendi ayarlarımı da telefonuma uygulayabilir miyim öyle?
arka plan dosya simgeleri derken menü ikonlarından mı bahsediyorsun?? Menü ikonları skinlere bağlı olarak değişiyor.. Bunun için kendi skinini yapman gerekir.. Skin yükleme için V3i ADIM ADIM SKİN YÜKLEME KILAVUZU !!! topiğine bak.. Kendi ayarlarını tabii ki uygulayabilirsin..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi planlamacı -- 7 Mayıs 2007; 23:26:08 >
Abi şu ilk verdiğin sayfadaki muhteşem monster pack aramayın falan dediğin o resimdeki skinleri içeriyor di mi?Diğer sayfalarda kaldırdım mig33 şifrem kalmış demişin ama eski mesajların.Şuan onu yükleyeceğim degil mi?
FLASHLAMA İÇİN İHTİYACINIZ OLANLAR VE BİLMENİZ GEREKENLER !!!
DRIVERLAR
1- Flashlama işlemine başlamadan önce p2k tools ve diğer p2k programlarını telefona tanıtmamız, başka bir anlatımla bu programların telefonu görmesini sağlamamız gerekiyor.. Bunun için de bazı driverlara ihtiyacımız var.. Öncelikle aşağıdaki linkten indireceğiniz MOTOROLA USB DRIVER v2.9'u kurun bilgisayarınıza..
2- Bu driverı kurduktan sonra aşağıdaki linkten, içinde 6 adet driver dosyasının bulunduğu p2k driver paketini indirin.. Bu driverları klasöre çıkarın ve klasör içindeki dosyaların tümünü kes yaparak bilgisayarınızdaki C:\WINDOWS\system32\drivers klasörünün içine yapıştırın.. Bu işlem sırasında bu dosyalar zaten mevcut uyarısı alırsanız tümüne evet deyin..
rar dosyasını açıp içindekileri bir klasöre çıkarın.. p2ktools klasörüne girin... p2ktools.exe dosyasına tıklayarak programı çalıştırın..Telefonunuzda usb ayarlarından varsayılan bağlantıyı DATA/FAX BAĞLANTISI olarak seçin ve telefonu data kablosu ile bilgisayara bağlayın.. Sağ alt köşede saatin bulunduğu yerde yeni donanım bulundu yazması gerekiyor.. Bu uyarıdan sonra karşınıza donanım ekleme sihirbazı çıkacak.. Burada sırasıyla; hayır bu kez değil-listeden veya belirli bir konumdan seç seçeneklerini işaretleyip gözattan driverların bulunduğu C:\WINDOWS\system32\drivers klasörünü gösterin ve ileri diyerek driverı yükleyin.. Bu yüklemeden sonra çıkan her yeni donanım bulundu uyarısında aynı işlemi tekrarlayın.. Bu işlemlerle 3 adet motorola usb aygıtını bilgisayara tanıtmış oluyoruz..
Bu programı, telefonu flashlamadan önce telefon rehberimizin ve ajandamızın yedeğini almak için kullanıyoruz..
2- Olmaz ya, diyelim ki oldu ve yeni yazılım telefona yaramadı.. Telefon sapıttı; abuk sabuk şeyler yapmaya başladı.. Keşke yazılım yüklemeseydim veya tekrar eski sorunsuz çalışan yazılımıma dönebilseydim demeye başladınız.. İşte bu tür pişmanlıklar yaşamamak için aşağıdaki linkten ilk aldığınızda telinizde yüklü olan orijinal versiyonunuzun yedeğini indirin.. Bu yedek elinizde olduğu sürece, orijinal versiyonunuzun yedeğini almak için uğraşmanıza da gerek yok..
Bu programı çalıştırdığınızda da yeni donanım bulundu uyarısı alacaksınız.. Driverlar 3. maddede anlatıldığı şekilde driverını yükleyip, donanımı tanıtıyoruz bilgisayara..
4- İşte telefonunuza R47A_G_08.D8.A1R yazılımını yüklemek için kullanacağınız flash dosyası (.SHX uzantılı dosyayı flashlayacaksınız), başka bir deyişle telefonunuza yükleyeceğiniz monsterpack..
İNDİRİN, FLASHLAYIN; MÜKEMMEL BİR V3i'NİZ OLSUN !!!
Yeni versiyonda;
Telefon kilidi : 1234 Güvenlik kodu : 123456
Bunları kendi belirleyeceğiniz yeni kodlarla değiştirin..
YENİ V3i'NİZDEN EKRAN GÖRÜNTÜLERİ
Notlar : Kapak açıkken dış lcd ekranda görünen resmi değiştirmek için hafıza kartında resimler klasörüne gif formatında,96x80 veya daha küçük veya biraz daha büyük boyutta resimler atın.. Bu resimlerden dış ekranda görünmesini istediğinizin adını c yapın.. Telefonu kapatıp açın..
Kapak kapalı iken çağrı geldiğinde sağ yan tuşa bir kez basarak meşgule düşürebilirsiniz..
Tuş takımındaki browser (wap tarayıcı) tuşunu basılı tutarak ses kaydı yapabilirsiniz.. Sağ yan tuş meşgule düşürme olduğu için bu tuşu ses kayıt tuşu yaptım.. Wap tarayıcıya menüden de ulaşabilmek mümkün zaten, internet varken wap'ı kullanan kim ayrıca..
Bilmeniz gereken değişiklikler bunlar arkadaşlar.. Diğerleri için kısaca mükemmel bir V3i'niz olacak diyorum, çünkü yazmakla bitmez.. Siz en iyisi flashlayın ve keşfedin
Orijinal versiyonunuzun yedeği de işte burda : Sorun çıkarsa veya garanti dışı kalma gibi kuşkularınız olursa tekrar bu yedeğe dönün..
v3imin video bölümünde soru işareti şeklinde bir dosya var açılmıyorda silinmiyorda nasıl açıcam veya nasıl silicem lütfen yardım edin
Kardeş tanıtma işlemini yapamadığın için telini flashlayamıyorsun biliyorum.. msn adresini pm'den gönder, sana yardım edicem.. Birlikte flashlayalım senin teli..
Herşey sorunsuz şekilde bitti herşey için sonsuz teşekkür ederim.Çok sağol.
Rica ederim ne demek Dün forumdaki karışıklıktan dolayı mesajlarını göremedim ve cevaplayamadım, kusura bakma.. Sorunsuz olarak halletmene sevindim.. Topicte o flashladığın monsterpack dışında daha önce verdiğim bütün linkleri kaldırdım, farklı dosyalar sorun çıkarıyordu bazı arkadaşlarda... Bu yüzden artık tek bir flash var zaten, doğru monsterpacki flashladın yani..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi planlamacı -- 9 Mayıs 2007; 8:50:52 >
bende yaptım hakkaten güzel oldu çok teşekkürler arkadaşlar yalnııız; kapak kapalıyken camera çalıştıramıyoruz di mi çalıştırmanın yolu var mıdır??
Yolu var evet.. Kamerayı kısayollara atıp, kısayol menüsünü de ana menüde 5. sıraya çıkararıp yan tuşların işlevlerini değiştirerek kapak kapalıyken kamera vs.. fonksiyonlara ulaşabiliyorsun.. ama şahsen pek tavsiye etmiyorum, tuşları değiştirdiğin için müzik dinlemede i-tunes'da sorun yaratıyor ve pek fonksiyonel olmuyor..Kamera da istediğin performansta çalışmıyor..Video kamera zaten çalışmaz, resimleri de çok kötü çekiyor.. Donma, vs oluyor.. Tek iyi tarafı, dış ekrandan ayna gibi kendine bakabilmen diyebilirim.. Daha önce bu tür bir yedek vermiştim ama daha sonra kaldırdım..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi planlamacı -- 9 Mayıs 2007; 8:52:26 >