Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: BAŞTAN SONA V3İ (İTUNES) GELİŞTİRME REHBERİ (1)

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Motorola >> Cevap: BAŞTAN SONA V3İ (İTUNES) GELİŞTİRME REHBERİ (1) Sayfa: <<   < önceki  3 4 [5] 6 7 8 9 10 11 12   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
husocan

2 Aralık 2006; 22:09:22 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

en iyisi ben tekrar flashlıyım.. onceden indirdiğim dosyayı mı kullanayaım yoksa guncelledin mi yine? bi de skinleri silemiyorum cok yer kaplamasna ragmen cunnku ben p2ktoolsu at mode da calıstırabiliyorum yalnızca.. bi önerin var mı

planlamacı

3 Aralık 2006; 10:38:54 

Silmek istediğin skinleri yaz.. Ben silip tekrar bi yedek vericem sana Kameranın açılmaması video kayıt süresi uzunluğunu çok yüksek ayarlamamdan kaynaklanıyor.. Bu vereceğim yedekle sorunların çözülecek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi planlamacı -- 3 Aralık 2006; 12:59:27 >

planlamacı

3 Aralık 2006; 16:48:43 

http://rapid-share.com/files/29650791/MY_LASTCUSTOMPACK_A1R_by_planlamaci.rar.html

Telefon kilidi (kilit açma kodu): 1234
Güvenlik kodu: 123456

Versiyonu yükledikten sonra bu kodları, kendi belirleyeceğiniz yeni kodlarla değiştirmeyi unutmayın..

Bu verdiğim sürümde, kapak açıkken dış ekranda görülen resmi istediğiniz zaman kendiniz belirleyebileceksiniz artık.. Hafıza kartı resimler klasörüne gif formatında, 96x 80, veya daha küçük veya biraz daha büyük boyutlarda resimler atın.. Bunlardan dış ekranda görünmesini istediğinizin adını c yapın.. Resmin adını c olarak değiştirdikten sonra telefonu kapatıp açın.. Bu resimlerin 96x80, veya daha küçük veya biraz daha büyük boyutlarda olmasına dikkat edin...

Güle güle kullanın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi planlamacı -- 5 Mayıs 2007; 23:13:58 >

husocan

3 Aralık 2006; 22:12:12 

planlamacı bugun yükleyemedim ama yarın bu yeni versiyonu flashlıyacam. eger senin için cok zor olmazsa ben yalnızca moto skinini kullanıyorum. onun dısındakileri ve oyunları silip bi de minyatür yedek yollayabilirsen hayat bayram olacak. zil sesi yapmak istediğim mp3leri yükleyemiyorum cunku telefon hafızasına. eger ben p2ktoolsu calıstırabilsem kendim deniycem ama olmuyor bir türlü.

prmtr

3 Aralık 2006; 22:29:37 

Husocan ne oldu yeni versiyonu yükledin mi ? Fark var mı bir öncekiyle, ben daha yeni oturabildim Pc başına. Az sonra yükleyeceğim bakalım ne olacak.

Asus A8Je
prmtr

4 Aralık 2006; 2:20:58 

Az önce yükledim. Ancak TR dil paketini yüklememe gerek kalmadı. Cihaz doğrudan Türkçe açıldı. Şimdi biraz deneme yapmalıyım. İlk izlenimim: Tel oldukça farklı geldi.

Eveeet. Üstat çok iyi olmuş. Eline sağlık. Hele kapağı açmadan arama imkanı falan bir harika. Tabi youonlyliveonce ın hakkını da vermek lazım. Buraya ulaşmamızda onun katkısı çok büyük. Hepinize sonusuz teşekkürler çocuklar. V3i yeniden doğdu. Artık değiştirmem ben bu teli.

Asus A8Je
planlamacı

4 Aralık 2006; 8:53:49 

quote:

Orjinalden alıntı: husocan

planlamacı bugun yükleyemedim ama yarın bu yeni versiyonu flashlıyacam. eger senin için cok zor olmazsa ben yalnızca moto skinini kullanıyorum. onun dısındakileri ve oyunları silip bi de minyatür yedek yollayabilirsen hayat bayram olacak. zil sesi yapmak istediğim mp3leri yükleyemiyorum cunku telefon hafızasına. eger ben p2ktoolsu calıstırabilsem kendim deniycem ama olmuyor bir türlü.

http://rapid-share.com/files/29650791/MY_LASTCUSTOMPACK_A1R_by_planlamaci.rar.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi planlamacı -- 5 Mayıs 2007; 23:15:47 >

Son Derece

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

5 Aralık 2006; 19:37:22 

v3i ye flashlamadan tema yüklemek mümkün mü?

planlamacı

5 Aralık 2006; 19:40:43 

quote:

Orjinalden alıntı: RespectCourage

Evet mümkün. p2ktools ile yükleyebilirsin.

Son Derece

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

5 Aralık 2006; 19:45:03 

quote:

Orjinalden alıntı: planlamacı

quote:

Orjinalden alıntı: RespectCourage

Evet mümkün. p2ktools ile yükleyebilirsin.

anlatabilirmisin nasıl olacağını

husocan

5 Aralık 2006; 22:49:11 

ellerine sağlık planlamacı. bu yeni halini indiriyorum hemen. flashlayınca en kısa sürede haber vericem. cok tesekkür ederim. saol.

visualize

Sisteme Gözat

7 Aralık 2006; 14:40:59 

@planlamacı bos durmuyorsun

eline saglık son versiyonda video mp4e döndürülmüs tekrardan bu haber güzel

Babasını kaybedip evsiz kalınca çalı çırpıdan bir yuva yaptı kendine...
Yarın, toprağını kaybeden halkına, çöken çınarın dallarından yepyeni bir yurt kuracaktı.
Atatürk'le Yeniden Tanışmaya Hazırlanın...
planlamacı

7 Aralık 2006; 18:35:03 

quote:

Orjinalden alıntı: visualize

@planlamacı bos durmuyorsun

eline saglık son versiyonda video mp4e döndürülmüs tekrardan bu haber güzel

Eyvallah kardeşim, sağol mp4 dışında başka yenilikler de var.. Örneğin cl.gif resmini hafıza kartına yüklediğin resimler arasından istediğin zaman değiştirebilmek çok iyi oldu..

Bu arada, o konuştuğumuz işi yapmaya fırsat bulamadım bir türlü. Sana havale edebilir miyim bu topic işini Bence sen daha iyi yaparsın kesinlikle

visualize

Sisteme Gözat

10 Aralık 2006; 18:36:28