en iyisi ben tekrar flashlıyım.. onceden indirdiğim dosyayı mı kullanayaım yoksa guncelledin mi yine? bi de skinleri silemiyorum cok yer kaplamasna ragmen cunnku ben p2ktoolsu at mode da calıstırabiliyorum yalnızca.. bi önerin var mı
Silmek istediğin skinleri yaz.. Ben silip tekrar bi yedek vericem sana Kameranın açılmaması video kayıt süresi uzunluğunu çok yüksek ayarlamamdan kaynaklanıyor.. Bu vereceğim yedekle sorunların çözülecek
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi planlamacı -- 3 Aralık 2006; 12:59:27 >
Telefon kilidi (kilit açma kodu): 1234 Güvenlik kodu: 123456
Versiyonu yükledikten sonra bu kodları, kendi belirleyeceğiniz yeni kodlarla değiştirmeyi unutmayın..
Bu verdiğim sürümde, kapak açıkken dış ekranda görülen resmi istediğiniz zaman kendiniz belirleyebileceksiniz artık.. Hafıza kartı resimler klasörüne gif formatında, 96x 80, veya daha küçük veya biraz daha büyük boyutlarda resimler atın.. Bunlardan dış ekranda görünmesini istediğinizin adını c yapın.. Resmin adını c olarak değiştirdikten sonra telefonu kapatıp açın.. Bu resimlerin 96x80, veya daha küçük veya biraz daha büyük boyutlarda olmasına dikkat edin...
Güle güle kullanın
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi planlamacı -- 5 Mayıs 2007; 23:13:58 >
planlamacı bugun yükleyemedim ama yarın bu yeni versiyonu flashlıyacam. eger senin için cok zor olmazsa ben yalnızca moto skinini kullanıyorum. onun dısındakileri ve oyunları silip bi de minyatür yedek yollayabilirsen hayat bayram olacak. zil sesi yapmak istediğim mp3leri yükleyemiyorum cunku telefon hafızasına. eger ben p2ktoolsu calıstırabilsem kendim deniycem ama olmuyor bir türlü.
Az önce yükledim. Ancak TR dil paketini yüklememe gerek kalmadı. Cihaz doğrudan Türkçe açıldı. Şimdi biraz deneme yapmalıyım. İlk izlenimim: Tel oldukça farklı geldi.
Eveeet. Üstat çok iyi olmuş. Eline sağlık. Hele kapağı açmadan arama imkanı falan bir harika. Tabi youonlyliveonce ın hakkını da vermek lazım. Buraya ulaşmamızda onun katkısı çok büyük. Hepinize sonusuz teşekkürler çocuklar. V3i yeniden doğdu. Artık değiştirmem ben bu teli.
planlamacı bugun yükleyemedim ama yarın bu yeni versiyonu flashlıyacam. eger senin için cok zor olmazsa ben yalnızca moto skinini kullanıyorum. onun dısındakileri ve oyunları silip bi de minyatür yedek yollayabilirsen hayat bayram olacak. zil sesi yapmak istediğim mp3leri yükleyemiyorum cunku telefon hafızasına. eger ben p2ktoolsu calıstırabilsem kendim deniycem ama olmuyor bir türlü.
eline saglık son versiyonda video mp4e döndürülmüs tekrardan bu haber güzel
Eyvallah kardeşim, sağol mp4 dışında başka yenilikler de var.. Örneğin cl.gif resmini hafıza kartına yüklediğin resimler arasından istediğin zaman değiştirebilmek çok iyi oldu..
Bu arada, o konuştuğumuz işi yapmaya fırsat bulamadım bir türlü. Sana havale edebilir miyim bu topic işini Bence sen daha iyi yaparsın kesinlikle
son dosyanızı yükledikten sonra telefon hafızam 9.5 mb gözüküyo toplamda.acaba bu nden olmuş olabilir???12 mb deilmi aslında hafızası???
Bunu 3. sayfada yazdım aslında. Skinlerden kaynaklanan bir durum. Rakamsal olarak kapasite yani toplam hafıza azalmış gibi görünüyor ama aslında değişen birşey yok. Skinleri sildiğinde hafıza toplam kapasite olarak tekrar normal boyutuna (12 mb. hatta bütün skinleri ve oyun, uygulamaları silersen telefon hafızasını 12 mb.'ın üstüne çıkarabilirsin) dönüyor
Niçin böyle gösteriyor? Skin dosyalarının sistem dosyası olmasından kaynaklanıyor. Sistem dosyaları dışında kalan hafızayı, kendi hafızası olarak kabul ediyor telefon Skin sayısını ne kadar artırırsan toplam hafıza kapasitesi de aynı oranda küçülmüş gibi görünüyor..
Kısaca şunu söylemem yeterli olacak sanırım: V3i'nin aslında 12 mb'ın da üstünde hafızası var ama telefonu aldığında yüklü olan skinlerden ve diğer sistem dosyalarından dolayı toplam hafıza 12 mb görünüyor.. Anladın sen onu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi planlamacı -- 3 Mayıs 2007; 8:40:06 >
Merhaba, Planlamacı en son eklediğin değişikliklerle telofonumu güncelledim, fakat kapak kapalı iken itunes'da şarkıyı durdırma tuşu ve şarkı atlatma tuşu senin eklediğin yeni tuş özellikleri ile kayboldu. Senden ricam, en son yüklediğin hali çok iyi fakat ben itunes u kapağı açmadan play pause next forward yapmak istiyorum, eğer bu hali ile değiştirirsen çok sevinirim. Kolay gelsin. Birde Itune ve DAP aynı anda çalışabiliyormuş, DAP ı da yeni ekliyeceğin haline ekliyebilirmisin.
Merhaba, Planlamacı en son eklediğin değişikliklerle telofonumu güncelledim, fakat kapak kapalı iken itunes'da şarkıyı durdırma tuşu ve şarkı atlatma tuşu senin eklediğin yeni tuş özellikleri ile kayboldu. Senden ricam, en son yüklediğin hali çok iyi fakat ben itunes u kapağı açmadan play pause next forward yapmak istiyorum, eğer bu hali ile değiştirirsen çok sevinirim. Kolay gelsin. Birde Itune ve DAP aynı anda çalışabiliyormuş, DAP ı da yeni ekliyeceğin haline ekliyebilirmisin.
I-Tunes kullanmadığım için bu yeni tuş kombinasyonu ile bahsettiğin özelliklerin kaybolduğunun farkında değilim, kusura bakma. Hangi tuşlarla şarkıları durdurup, şarkı atlatma yaptığını yazarsan bu tuşlara tekrar eski fonksiyonlarını kazandırıp, yeni bir yedek verebilirim
Benim verdiğim tuş kombinasyonunda sesler menüsünü kısayollara atarak, kapak kapalı iken bu menüye ulaşıp müzik dinlenebiliyor. Şarkı atlatma yapılamıyor ama şarkılar için playlistler oluşturursan playlistteki şarkıları sırayla veya shuffle açıksa rastgele çaldırabilirsin. Aslında bu tuş kombinasyonuna şarkı atlatmayı da ekleyebilirim ama bu durumda ses azaltma veya ses yükseltme özelliklerinden birini feda etmek gerekiyor ki bu da pek hoş bir durum olmuyor, karışıklığa yol açıyor.
I- tunes'da bunları yapmak mümkünse ben de i-tunes kullanırım o zaman. Sen, hangi tuşlar olduğunu yaz, o tuşları tekrar eski haline döndürücem. Aslında tahmin edebiliyorum tuşları ama bu tuşları eski haline döndürdüğümüzde kapak kapalı iken meşgule düşürme özelliği de kaybolacak sanırım. Yine de bir bakalım, belki bu özelliği bir şekilde ekleyebilirim
Sağ yanda bir tuş daha olsaydı keşke
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi planlamacı -- 17 Aralık 2006; 19:32:50 >
Planlamacı; sen ne kullanıyorsun mp3 dinlemek için DAP mı? Dap bana biraz basit gibi geldi java olduğu için, tabi fazla kullanamadım hemen karalamakta iyi değil. Ses olayını söylediğin iyi oldu, ses kısıp açmak iyi, meşgule düşürmekte kalsın, ama kısayollları açan tuş play pause olabilir. Bide son eklediğinde farkettiysen araçlar bölümünde biyerlerde Turkcell veya Aria veya Telsimin kendi menüsü olacaktı bu menü kaybolmuş, günceli öğrenmek için falan gerekli oluyordu. Görüşme esnasında Hoporle den sesi açtığımızda bulanık çıkıyor ses, farkındayım öneriler biraz fazla oldu :) kusura bakma fakat batak ve okey oyunlarının java versiyonu v3i için vardı, bi ara oynuyordum sonra silindi bidaha bulamadım, bence bu oyunlar mutlaka eklenmeli. Kolay gelsin.
Planlamacı; sen ne kullanıyorsun mp3 dinlemek için DAP mı? Dap bana biraz basit gibi geldi java olduğu için, tabi fazla kullanamadım hemen karalamakta iyi değil. Ses olayını söylediğin iyi oldu, ses kısıp açmak iyi, meşgule düşürmekte kalsın, ama kısayollları açan tuş play pause olabilir. Bide son eklediğinde farkettiysen araçlar bölümünde biyerlerde Turkcell veya Aria veya Telsimin kendi menüsü olacaktı bu menü kaybolmuş, günceli öğrenmek için falan gerekli oluyordu. Görüşme esnasında Hoporle den sesi açtığımızda bulanık çıkıyor ses, farkındayım öneriler biraz fazla oldu :) kusura bakma fakat batak ve okey oyunlarının java versiyonu v3i için vardı, bi ara oynuyordum sonra silindi bidaha bulamadım, bence bu oyunlar mutlaka eklenmeli. Kolay gelsin.
Ben mp3'leri yukarıdaki mesajımda anlattığım şekilde dinliyorum. Audio(sesler) menüsünü kısayollara atıp kapak kapalı iken bu menüye ulaşıp mp3 dinleyebiliyorum. Play/pause tuşu olarak benim verdiğim versiyonu yüklemeden önce hangi tuşu kullanıyordun? Değiştirmem için bunu bilmem şart.. Bunu söylersen değiştirp hemen yeni bir yedek verebilirim.
Planlamacı, sanırım ses arttırıp azaltma olarak ayarladığın tuşların kapak açıkken üstünde olan tuş, play pause yapıyordu. Ama şimdi bu tuş meşgule bırakmak için kullanılıyor. Sanırım meşgule bırakma özelliği daha iyi, kısa yolları açan özelliği hibe edip onu play pause yapabilirmiyiz.?
İnan belki 10 tane java okey, batak oyunu buldum ama V3i'ye uymadı hiçbiri. Korkarım bu oyunları bulmak çok zor olacak. Hatta bulamama durumu söz konusu olabilir V3i için ücretsiz oyun indirilebilecek Türkçe site yok gibi birşey. Forumlardan çok sayıda java okey, batak buldum ama V3i hiçbirini çalıştırmadı. Pek çok yabancı oyun sitesi var ama bunlarda da okey, batak gibi bize özgü oyunlar yok haliyle..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi planlamacı -- 3 Mayıs 2007; 8:42:49 >
planlamacı, araştırman için teşekkürler, seni çok yordum. Oyunlar kalsın zaten oyun oynamaya zamanım olmuyor. Sana isteklerimi tam olarak ileteyim. Sesi kısıp açmaya yarayan tuşlar varya onları itunus da parçayı ileri ve geri şeklinde atlatma tuşu olarak ayarlasak, ses açıp kısmaktan daha iyi, yine sesi azaltıp çoğalttığımız tuşun hemen üstündeki tuşda play pause olsun, öteki taraftaki yalnız kalan tuşda meşgule bırakma tuşu olsun. Birde msj yazarken herseferinde itab Türkçe yi değiştirip tab türkçe yapmaktan buktum, bende hiç itab olmasın :) sadece türkçe tab olsun böylelikle daha rahat yazabilirim, itab'ı birincil ayar olarak tab seçsemde kapatamıyorum herseferinde geri geliyor, özellikle beni yoranlardan birisi bu, birde itunes a theme veya renk eklenebiliyormuş bir araştırmamda gördüm itunes color patch diye birşey var ama itunes un java dosyasını patch liyor, ben beceremedim :) sen yapabilirsen şu itunes u da güzel reklere büründürürsen sevinirim. Uzun bir istek listesi oldu farkındayım, özellikle tuşların yeri ileri geri, play pause, meşgul olarak daha iyi benim için, tabi en önemliside şu itab meselesi, bir türlü beceremedim, itab ı içerden tamamen kaldırabilirsek kaldıralım hiç istemiyorum. Zahmet vereceğimin farkındayım, şimdiden teşekkür ederim. Umarım kısa zamanda yedeği alabilirim. Kolay gelsin.
planlamacı, araştırman için teşekkürler, seni çok yordum. Oyunlar kalsın zaten oyun oynamaya zamanım olmuyor. Sana isteklerimi tam olarak ileteyim. Sesi kısıp açmaya yarayan tuşlar varya onları itunus da parçayı ileri ve geri şeklinde atlatma tuşu olarak ayarlasak, ses açıp kısmaktan daha iyi, yine sesi azaltıp çoğalttığımız tuşun hemen üstündeki tuşda play pause olsun, öteki taraftaki yalnız kalan tuşda meşgule bırakma tuşu olsun. Birde msj yazarken herseferinde itab Türkçe yi değiştirip tab türkçe yapmaktan buktum, bende hiç itab olmasın :) sadece türkçe tab olsun böylelikle daha rahat yazabilirim, itab'ı birincil ayar olarak tab seçsemde kapatamıyorum herseferinde geri geliyor, özellikle beni yoranlardan birisi bu, birde itunes a theme veya renk eklenebiliyormuş bir araştırmamda gördüm itunes color patch diye birşey var ama itunes un java dosyasını patch liyor, ben beceremedim :) sen yapabilirsen şu itunes u da güzel reklere büründürürsen sevinirim. Uzun bir istek listesi oldu farkındayım, özellikle tuşların yeri ileri geri, play pause, meşgul olarak daha iyi benim için, tabi en önemliside şu itab meselesi, bir türlü beceremedim, itab ı içerden tamamen kaldırabilirsek kaldıralım hiç istemiyorum. Zahmet vereceğimin farkındayım, şimdiden teşekkür ederim. Umarım kısa zamanda yedeği alabilirim. Kolay gelsin.
İ-TUNES'da parçayı ileri-geri atlatma derken sardırmaktan mı bahsediyorsun, yoksa başka parçaya geçmekten mi? Bahsettiğin her neyse, bunu yapmak için hangi tuşu kullandığını da yaz. Ben i-tunes kullanmadığım için bilemiyorum..
Kardeş kusura bakma..İşlerim bu ara biraz yoğunlaştığı için istediğin yedeği vermem gecikti.. Pazar, en geç pazartesi akşamı hazır olur.. Beklettiysem özür
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi planlamacı -- 22 Aralık 2006; 9:35:42 >
bu en son flash ı yukledim telefon 10 saniyede bir reset atıyor nerde hata yaptım anlamadım bundan onceki yuklemelerde sorun yoktu simdi eski bi flash a geri donucem umarım duzelir.
bu en son flash ı yukledim telefon 10 saniyede bir reset atıyor nerde hata yaptım anlamadım bundan onceki yuklemelerde sorun yoktu simdi eski bi flash a geri donucem umarım duzelir.
Yukarıda verdiğim yedekten bahsediyorsan, dün akşam bu verdiğim yedekle telefonumu deneme amaçlı tekrar flashladım, hiçbir sorun çıkmadı. Bence tekrar bir flashlamayı dene..
Reset atmasının nedeni yeni funlight.pat olabilir.. Ama benimkinde çalışıp seninkinde reset atması ilginç.. Funlight.pat'i değiştirip tekrar yedek verebilirim ama diğer yükleyen arkadaşlarda da aynı sorun olacak mı acaba? Bunu merak ediyorum..
orjinal yedegime geri dondum herşey normal ama hala reset atıyor telefon kapanıyor tekrar acılıp hat arıyor sanırım rom a zarar verdik gibi bi önerinizx varmı telefonudas dun almıstım ilk gunden bozduk iyimi
orjinal yedegime geri dondum herşey normal ama hala reset atıyor telefon kapanıyor tekrar acılıp hat arıyor sanırım rom a zarar verdik gibi bi önerinizx varmı telefonudas dun almıstım ilk gunden bozduk iyimi
i-tunes'lu değil mi senin tel? Yapmıştırsın muhtemelen ama bataryayı çıkarıp tekrar tak.. Böyle birşey hiç başıma gelmedi doğrusu..Ne kadar arayla resetliyor..2. sayfada olacak sanırım A1R'nin orijinali var, onu yüklemeyi bir dene..
telefon i tunes lu 20 saniyede bir ekran gidiyor tekrar geliyor hat arıyor ozellklede medsajlara girmeye calsdırtıgımda hemen kapanıyor telefon cok yavas calısıyor mumkunse msn den gorusebilirmiyiz armagan52@hotmail.com
telefon sıfır dun aldım daha yeni dostum su backup mp a1 2. sayfadaki versiyonu yukledim simdi duzeldi dil inglizce dil paketi yuklemeye korkuyorum bolemi kullansam tekrar bozulur felan
Türkçe dil paketini yüklemenin bir sorun çıkaracağını sanmıyorum.. Dil paketini yükledikten sonra benim verdiğim son yedeği tekrar yüklemeyi deneyebilirsin..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi planlamacı -- 26 Aralık 2006; 11:58:45 >
Planlamacı yeni verdiğin yedeği deneme fırsatım olmadı. Sana söylediğim okey batak ve pis 7 li oyunlarını v3i de sorunsuzca çalıştırdım. Oyunları midman la java adapterle yeni jad dosyası yaratırsan çalışıyorlar. Aslında nei yedekten beklentim sadece tuş takımıydı, eğer bir değişiklik olmadıysa boşuna yedeği yükleyip hali hazırda kurulu bilgilerimden olmıyayım dedim. Kendim de az çok programda değişiklik yapyayı çözdüm, 30 tane java oyunu 5 tane mükemmel transparanlıkta skin ve birçok yeni değişiklik yaptım. Ayrıca bahsetmiş olduğum turkcel avea veyahut da telsim menülerini araçlara dahil edebiliyorum. Senin yedekteki menü dosyasında değişiklik yaparak oluyor, fakat ozamanda çözemedim bir sorun ortaya çıkıyor oda menüm 9 seçeneğe düşüyor, 12 haneye çıkarma uğraşım sonuçsuz kalıyor sanki 12 haneliymiş gibi görünüyor ama 3 tane menü ikonu kayboluyor. Neyse çalışmaya devam ediyorum, isteyene sorunsuz çalışan 30 oyunlu ve gösterişli skinlere sahip 12 menülü yedeğimi verebilirim. Tabi hale Servis menüsünü dahil edemedim. :) Birde tuşların yerlerini bende değiştirdim ama sonuç alamadım, fakat yaptığım araştırmada öğrendimki v3i nin orjinal halinde olan kapak kapalı iken itunes da kapak üzeri tuşlarla şarkı değiştirme özelliği, tuş takımında yapılacak oynamayla kayboluyormuş ve geri gelmiyormuş. Bu konuda da haberiniz olsun, meşgule düşürmek için ayarlanmış olan tuş birçok özelliğinizin gitmesine neden oluyor. Ve giden özellikleri geri getirmenin tek yolu monster packet lerden flash atarak değil orjinal v3i rom unu flash etmekle düzeliyor. Ayrıca itunes u renklendirmenin yolunu buldum, v3i nin almış olduğun flash yedeğini açarak içinde bulunan itunes java dosyasında renk değişikliği yapılıp daha sonra bu yedeği flash larsan itunes istediğiniz renge bürünüyor. Şu anda bununla uğraşmaktayım. umarım kısa sürede inanılm az güzellikte bir yedek verebilirim. Kolay gelsin.
Evet arkadaşlar istiyene duyrulur, yeni özellikler;
V3i nin orjinal halindeki ses kaydetme tuşu geri geldi, 5 tane temiz ve gösterişli transparan özellikli tema ekli, meşgul tuşu ve ses açıp kısma tuşu aynı kaldı, Turkcell, Avea ve Telsim in servis menüsü anamenüye eklendi, ayrıca araçlar bölümüne IM geri eklendi, AIM dahil, mesaj chat özelliği eklendi, 30 dan fazla java oyunu eklendi ( BATAK OKEY ve Pis 7li dahil) Ayrıca Yeni mp3 zil sesi eklendi Unforgiven2, Şimdilik bukadar. Itunes da renklendirme çalışmalarım devam ediyor. Eğer bu yedeği istiyen olursa ekliyebilirim.
Çalışmaların için teşekkürler..Vereceğin yedeği bekliyorum.. Son verdiğim yedekte sağ yan tuşu (yani eski ses kayıt tuşunu) no tuşuna çevirdim. Kapak kapalı iken bu tuşa bir kez basarak meşgule düşürebiliyorsun. Diğer tuşların (ses artırma-azaltma ve smartkey) işlevlerini i-tunes kullanırken sorun çıkmaması için değiştirmedim. Ayrıca, tuş takımındaki wap tarayıcı tuşunu ses kayıt tuşu yaptım. Bu tuşu basılı tutarak ses kaydı yapabiliyorsun..
Servis menüsü dediğin sim uygulamalarını da ekledim ama sanırım benim sim kart desteklemediği için bende böyle bir seçenek çıkmıyor. Verdiğim yedeği bir de sen yüklersen çalışıp çalışmadığını anlarız. Menüler yine 12 ikon verdiğim yedekte. IM'i ben de tekrar koydum son yedekte.. IM, AIM benzer programlar olduğundan bu ikisini birarada vermek bana pek mantıklı gelmedi, bu yüzden AIM'i çıkardım.
Yine, çağrı geldiğinde dış kapaktaki ışıkların yanma şeklini belirleyen funlight.pat'i değiştirdim. Böyle çok daha renkli oldu telefon..
Bu oyunları nasıl yüklediğin konusunda biraz daha açıklama yapabilir misin? moto midlet manager'ı kullanıyorum ama java adapter ile nasıl yükleme yapıldığını bilmiyorum.
Merhaba, Öncelikle youonlyliveonce ve planlamacı arkadaşlara bu forumda v3i kullanıcılarına yardımcı olan herkese teşekkürler. Ben ilk flash olarak husocan için yapılanı yükledim gayet güzel çalışıyor ancak geri eski haline dönmek zorunda kaldım. Benim birkaç sorum olacaktı. Eğer yardımcı olursanız şimdiden teşekkürler. 1- Benim telefonda 2 hattım var ve Ana menu içinde turkcell menu olamadığı için 2 hat arasında geçişleri ve diğer yönlendirme ayarlarını yapamadım ve orj. yedeğime geri döndüm. 2- V3i lerde mail lere nasıl bakılıyor. Mesajlarda mail ayarlarını yaptım fakat anladığım kadarıyla ISS ayarlarını yapamıyorum. Yada bir program sayesinde maillere bakılabiliyormu. 3- Ben müzikleri dinlerken itunes kullanmıyorum. Bunu nasıl kaldırabilirim. Yerine genelde kullanılan Dap programını nasıl kurabilirim. 4- tux gibi sade skinleri kullanıyorum. Bunları nasıl yükleyebilirim. 5- ayrıca diğer 50 son arama, kapak kapalı iken müzik dinleme yan tuş ayarlamaları da çok güzel ama şu anda yararlanamıyorum. Sadece 50 son numara ayarının nasıl yapıdığını açıklayabilirmisiniz. Yada buna benzer bir flash kullanan arkadaşlar buradan yayınlayabilirlermi? Tekrar teşekkürler
Merhaba, Öncelikle youonlyliveonce ve planlamacı arkadaşlara bu forumda v3i kullanıcılarına yardımcı olan herkese teşekkürler. Ben ilk flash olarak husocan için yapılanı yükledim gayet güzel çalışıyor ancak geri eski haline dönmek zorunda kaldım. Benim birkaç sorum olacaktı. Eğer yardımcı olursanız şimdiden teşekkürler. 1- Benim telefonda 2 hattım var ve Ana menu içinde turkcell menu olamadığı için 2 hat arasında geçişleri ve diğer yönlendirme ayarlarını yapamadım ve orj. yedeğime geri döndüm. 2- V3i lerde mail lere nasıl bakılıyor. Mesajlarda mail ayarlarını yaptım fakat anladığım kadarıyla ISS ayarlarını yapamıyorum. Yada bir program sayesinde maillere bakılabiliyormu. 3- Ben müzikleri dinlerken itunes kullanmıyorum. Bunu nasıl kaldırabilirim. Yerine genelde kullanılan Dap programını nasıl kurabilirim. 4- tux gibi sade skinleri kullanıyorum. Bunları nasıl yükleyebilirim. 5- ayrıca diğer 50 son arama, kapak kapalı iken müzik dinleme yan tuş ayarlamaları da çok güzel ama şu anda yararlanamıyorum. Sadece 50 son numara ayarının nasıl yapıdığını açıklayabilirmisiniz. Yada buna benzer bir flash kullanan arkadaşlar buradan yayınlayabilirlermi? Tekrar teşekkürler
Ok. İstediğin özellikte bir flashı vermeye çalışıcam. Çift hat özelliği eklenebiliyor telefona. Ama genelde tek hat kullanıldığı için buna gerek olmadığını düşündüm. Maillere bakmak için program verebilirim. DAP java uyg. olduğu için şarj düşmanı. Onun yerine müzikleri audiodan(sesler menüsünden) dinlemeni tavsiye ediyorum. Verdiğim yedeklerde kapak kapanınca da sesler menüsünden müzik dinlenebiliyor. tux gibi sade skinleri de eklerim merak etme..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi planlamacı -- 31 Aralık 2006; 14:46:48 >
Maillerine bakmak için uygulamalardaki flurry programın kullanıyorsun. Bu programı kullanabilmek için www.flurry.com sitesinde kendine hesap açman (sign up) ve üyelik hesabına giriş yaparak mail hesaplarını tanımlaman gerekiyor. Üyelik ücretsiz merak etme. Buradan alacağın flurry pin ile telefonundan programa giriş yapıp, maillerine bakabiliyorsun..
Telefon kilit kodu :1234 Güvenlik kodu: 123456
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi planlamacı -- 5 Mayıs 2007; 23:18:18 >
Planlamacı hazırladığın flaşı yükledim çok güzel eline sağlık ancak 1-2 küçük sorunum var - Ana ekrandaki şebeke göstergesi ve pil göstergesi arasında telefon ahizesi çıkıyor ve önünde 1 yazıyo önceden böyle bir işaret yoktu ve 2. hattıma geçtiğimdede 1 yazıyor. - Tuş takımındaki müzik (iTunes kısayol) tuşunu basılı tutarak ses kaydı yapabilirsin.. demiştin o tuşa bastığımda "telefon rehberinde sesli isim yok" diyor. Bu tuşa bütün müziklerin olduğu yer olan "sesler" i atayabilirmisin. - Bu kapak açıkken çıkan cl.gif resmi çıkmıyordu ben yeni bir resim söylediğin şekilde upload ettim fakat gene boş çıkıyor. - Ana ekranda ana tuşları ayarlamada "akıllı tuş" ta ajanda diyor fakat akıllı tuşta ajanda yok yada ben akıllı tuşu bulamıyorum. - Son olarak 1. hattan 2. hatta geçerken "1. hattı yönlendir" diye bir yazı çıkıyor belki sende 2 hat olmadığından test edemiyorsun aslında keyfe keder o kadar önemli değil çıkıp kayboluyor bilgi açısından söyledim.
Aslında seni baya yoruyoruz heralde senin gibi arkadaşların karşılıksız bu işleri yapmaları çok güzel..
Kolay gelsin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seter -- 2 Ocak 2007; 0:33:40 >
Planlamacı hazırladığın flaşı yükledim çok güzel eline sağlık ancak 1-2 küçük sorunum var - Ana ekrandaki şebeke göstergesi ve pil göstergesi arasında telefon ahizesi çıkıyor ve önünde 1 yazıyo önceden böyle bir işaret yoktu ve 2. hattıma geçtiğimdede 1 yazıyor. - Tuş takımındaki müzik (iTunes kısayol) tuşunu basılı tutarak ses kaydı yapabilirsin.. demiştin o tuşa bastığımda "telefon rehberinde sesli isim yok" diyor. Bu tuşa bütün müziklerin olduğu yer olan "sesler" i atayabilirmisin. - Bu kapak açıkken çıkan cl.gif resmi çıkmıyordu ben yeni bir resim söylediğin şekilde upload ettim fakat gene boş çıkıyor. - Ana ekranda ana tuşları ayarlamada "akıllı tuş" ta ajanda diyor fakat akıllı tuşta ajanda yok yada ben akıllı tuşu bulamıyorum. - Son olarak 1. hattan 2. hatta geçerken "1. hattı yönlendir" diye bir yazı çıkıyor belki sende 2 hat olmadığından test edemiyorsun aslında keyfe keder o kadar önemli değil çıkıp kayboluyor bilgi açısından söyledim.
Aslında seni baya yoruyoruz heralde senin gibi arkadaşların karşılıksız bu işleri yapmaları çok güzel..
Kolay gelsin
Tuş takımındaki wap tarayıcı (browser) tuşuna bir kez basıyorsun sanırım.. Bir kez basarsan sesli arama özelliği devreye girer. Yani tel rehberindeki bir kişiyi ismini söylerek sesli arıyorsun. Basılı tutarsan (ki bu telefonda ses kaydı yapabilmek için tuşu basılı tutman ve kayıt süresince bırakmaman gerekiyor..) ses kaydı yapar. Bu tuşu dediğin gibi seslere çevirebilirim ama bu durumda ses kaydı veya kapk kapalı iken meşgule düşürme fonksiyonlarından birini feda etmen gerekecek.. Ya da bir diğer alternatif olarak yine tuş takımındaki browser (wap tarayıcısı) tuşunu ses kayıt tuşu yapabilirim. İki özelliği de istiyorsan yağılabilecek tek şey bu..
cl.gif'i değiştirebilmek için dediğim özelliklerdeki gif formatındaki bir resme c ismini verip, bu resmi hafıza kartındaki mobile-picture klasörünün içine atıyorsun ve telefonu kapatıp açıyorsun..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi planlamacı -- 1 Mayıs 2007; 21:29:48 >
Planlamacı Ben kapak kapalıyken sadece müzik dinlemekle ilgileniyorum aslında diğer özellikler o kadar önemli değil yan tuşları müzikle ilgili tuşlar yapman yeterli (parça değiştirme ses açma kapama akıllı tuş ta meşkule düşürme olarak kalabilir)eğer kolaysa içerdeki itunes tuşunun "sesler olmasını tercih ederim. Sesli arama ve ses kaydı kullanmıyorum. Gerekirse menüden hallederim. Kapak açıkken resmi dediğin gibi hallettim. Bunu bir yerde yazmıştın unutmuşum. Dediğin gibi hat numarası hep 1 olarak duruyor 2. hatta geçtiğim halde düzeltmeye çalışma sadece kaldırman yeterli zaten turkcell yazısının altında hangi hatta olduğun yazıyor. Şu haliylede mükemmel kullanıyorum. Çok vaktini alacaksa yapmaya bilirsin.