ya arkadaşlar bana v3i nin bacup dosyası lazım yani flashlamadan önceki telefonun orjinal sisemi bende wardı ama dosyanın uzantısı değişmiş shx değilde .bin olmuş elinde olan varsa verebilir mi. bide ben başka telefonun backup ını yüklesm sorun olmaz heralde. sonuçta aynı yani dimi. teşşür edrim şimiden.
ya arkadaşlar bana v3i nin bacup dosyası lazım yani flashlamadan önceki telefonun orjinal sisemi bende wardı ama dosyanın uzantısı değişmiş shx değilde .bin olmuş elinde olan varsa verebilir mi. bide ben başka telefonun backup ını yüklesm sorun olmaz heralde. sonuçta aynı yani dimi. teşşür edrim şimiden.
Akşam verebilirim.. Bu flaşladığımız versiyonda bazı sorunlar var arkadaşlar.. wap/gprs'te sorun çıkarıyor..İnternete bağlanamadım ve mig33 programını çalıştıramadım bir türlü.. Ayrıca, bilgi servisi mesajları alınamıyor.. Bundan önce çıkan bir versiyon daha var ve ben şu an o versiyona döndüm.. İsteyen arkadaşlar için akşam monsterpacki link olarak vereceğim..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi planlamacı -- 9 Kasım 2006; 14:25:38 >
MPT ile backup yapmıstım rehberi falan restore yapıyorum telefon hafızamdaki rehberim geri gelmiyo :( programa güvendim baska yedekte almadım
birde telefonla konusurken karsı tarafın sesi cok az gelmeye basladı :(
2 sorunuma cevap verebilcek arkadas varmı acabaa ?
İlk sorununa bir çözüm yok gibi.. Aldığın yedeği restore yaptığında yüklemesi gerek.. Bu konuda hiçbir sorun yaşamadım..
İkinci sorununun çözümü için çok sayıda modifiye programı var.. Bu versiyonda ahize sesi 10 olarak ayarlanmış... 11 yapmanı tavsiye ediyorum.. Akşam programın linkini verip, nasıl yapacağını da anlatırım..
Ya da yine akşam vereceğim versiyonu yüklersen, o versiyonda ahize sesinin tatmin edici düzeyde yüksek olduğunu göreceksin.. Zira, vereceğim versiyonda ahize sesi düzeyi 11 olarak ayarlanmış..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi planlamacı -- 9 Kasım 2006; 14:39:09 >
planlamacı kardeş walla sürekli imdadıma sen yetişiyon çok sağol ya walla sonusz teşekkür ederim. senin vereceğim sürümü yüklediğim zaman problem çıkmaz heralde dimi sağolasın.
planlamacı kardeş walla sürekli imdadıma sen yetişiyon çok sağol ya walla sonusz teşekkür ederim. senin vereceğim sürümü yüklediğim zaman problem çıkmaz heralde dimi sağolasın.
Vereceğim sürümde problem yok. Bu yüklediğimiz sürüm bazı iyi özelliklerine rağmen sorunlu çıktı ne yazık ki..
İstersen, bu sürümü şu an benim kullandığım haliyle yani bazı özellikleri modifiye edilmiş olarak da verebilirim.. Bu versiyonun Orijinalini ve benim yaptığım değişikliklerle modlanmış olarak iki ayrı .shx dosyası vereceğim akşam.. İstediğinizi yüklersiniz..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi planlamacı -- 9 Kasım 2006; 15:03:27 >
çok sağol ya artık bakarım gerçi benim ki boş uğraş telefon jayıt dışı çıktı sabahtan beri imei klonlama programı arıyorum ama bulamadım. en azından eki haline getireyim de cebi ondan sonra bakayım sağol...
bu telefona skin atılabiliyomu ?? hep soruyom ses kalitesi nasıl diye ama hiç kimse cvp vermiyo bu telin sesi mi iyi k750 nin mi cvp verirseniz sevinirim
bu telefona skin atılabiliyomu ?? hep soruyom ses kalitesi nasıl diye ama hiç kimse cvp vermiyo bu telin sesi mi iyi k750 nin mi cvp verirseniz sevinirim
İki telefonu da kullandım.. K750 sesleri daha ince ve tiz çıkarıyor V3i'ye göre.. V3i'de sesler daha doygun, tok ve daha kaliteli çıkıyor.. Ayrıca K750'ye göre dışarıya verdiği ses daha yüksek..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi planlamacı -- 9 Kasım 2006; 19:46:50 >
İki telefonu da kullandım.. K750 sesleri daha ince ve tiz çıkarıyor V3i'ye göre.. V3i'de sesler daha doygun, tok ve daha kaliteli çıkıyor.. Ayrıca K750'ye göre dışarıya verdiği ses daha yüksek..
Telefon kilidi (tel açma kodu): 1234 Güvenlik kodu: 123456
olacak.. Bunları yeni, kendi belirleyeceğiniz kodlarla değiştirin
Bu versiyonda mig33 chat programı ve internet sorunsuz bir şekilde çalışıyor.. Bilgi servisi mesajları alınabiliyor.. Ahize sesi, konuşurken karşıdan gelen ses tatmin edici düzeyde yüksek..
Bu verdiğim monsterpackte, kapak açıkken dış lcd ekranda görünen resmi istediğiniz zaman kendiniz belirleyebileceksiniz artık.. Hafıza kartı resimler klasörüne gif formatında, 96x 80 boyutunda veya daha küçük veya biraz daha büyük boyutlarda resimler atın.. Bunlardan dış ekranda görünmesini istediğinizin adını c yapın.. Resmin adını c olarak değiştirdikten sonra telefonu kapatıp açın.. Bu resimlerin 96x80 veya daha küçük veya biraz daha büyük boyutlarda olmasına dikkat edin...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi planlamacı -- 5 Mayıs 2007; 23:06:45 >