Donaným Haber Forum
Ana Sayfa | Kayýt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hýz Aþýrtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarým | Fotoðraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Þikayet listesi | Uyarý listesi | Nick iþlemleri
Cevap: BAŞTAN SONA V3İ (İTUNES) GELİŞTİRME REHBERİ (1)

Ýlgili konularý bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanýcýlar: hiç
  Basýlabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarlarý >> Motorola >> Cevap: BAÅžTAN SONA V3İ (İTUNES) GELİŞTİRME REHBERİ (1) Sayfa: <<   < önceki  7 8 9 10 11 12 13 14 15 [16]
Giriþ
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
.:: NEJ@T ::.

28 Aðustos 2008; 21:02:20 
Bu mesajla ilgili þikayetinizi bu icon a týklayarak yapabilirsiniz.

quote:

Orjinalden alýntý: doktor_21

arkadaþlar ben telefona flash attým ama þarjý 24 saate bitiyo benmi bi yanlýþlýk yaptým yoksa herkestemi böyle yardýmlarýnýzý bekliyorum

daha kimsede böyle bir þikayet olmadý telefonu çokmu kullanýyosun yada bataryanda sorun olabilir

N93-O Sadece Bir Telefon Deðil
Bazen Video Camera,Bazen Mini Laptop,Bazende Oyun Konsolu
-Nokia N93 MultiMédia Phoné
===>N93 ANA KONUSU(DESTEK-PAYLAÞIM) <===
NSeries - N93 - Akýllý Phone
Motorola v3i
bennay

28 Aðustos 2008; 21:20:36 

Arkadaþlar biþeyler sorcam,ben v3i aldým yený 3 gun once. itunessuz ama soradan farkettým hiç biþeyde yukleme yapmadým daha çünkü forumdaký o butun yukleme lýnklerý i tunnes lu telefonlar için :( :(

Yalnýz þunu sorcam size kapak kapalýyken yan sol yukardaký metal 2 tuþ sizin telefonunuzda ne iþe yarýyor? ilk ayarlarýnda yaný,eger o ayarlarý deðiþtirmediysenýz;?
Sanký kapak kapakalýyken zil sesi ayarý yapmaya yarar diye hatýrlýyorum ben ilk aldýgýmda öyleydi, sanký basýnca o yan tuþlara kapak kapalýyken,dýrýdýt sesý çýkarýyodu ve sil sesi seviyesini belirliyodu gibi hatýrlýyorumda..Sonra ne oldu ne yaptým anlamadým.Sonradan o iki tuþa týklayýnca kapak kapalýyken sadece zil tipini gösteriyor.acaba hep böylemiydi yoksa ben ayarýmý bozdum size sorucaktým acil :(

Ikinci olarak temayla skin farký ne acaba? skimanle tema yuklenmýyor illede skin mi olmasý lazým?
Eger oyleyse bildiginiz skin sitesi varmý v3i için _
Ben zedge yi kullanýodum daha onceký telefonlarýmý için v3i ler içinde yuzlerce tema war ama yuklemyemýyorum skin olmadýgý için anlam veremedim :) yada v3i ye nasýl tema yuklenýr býlenýnýz varmý skin degil ama tema

Üçüncü olarak neden v3ilere bluetoothla tema aktarýmý yapýlamýyor? aktarýyorum ama dosya tipi tanýmlanamadý diyor,neden bukadar zor anlamadým.

Bide son olarak neden bilmiyorum daima gprs ikonu yanýyor ekranda.telefonun çekme içaretýnýn hemen yanýnda ekranda sol üstte.Baya bir kurcaladým wap ayarý felan olsun ama bulamadým gprs i ve kapayamadým hep çýkýyor bu iþaret.allah aþkýna nasýl kapatýlýr bu iþaret bilenýnýz var mý? 3 günden beri yanýyor napcam bilemedim :(
tek tek cevaplayabilirsenýz çok makbul geçer ýnanýn arkadaþlar :( :( çok teþekkürler simdiden

bennay

29 Aðustos 2008; 21:53:28 

arkadaþlar kýmse yokmu cevaplayacak :(

29 Aðustos 2008; 22:32:34 

metal iki tuþ kapak kapalýyken zil sesi ayarýný gösteriyo ses açýp kapatmýyo dýrt diye ses çýkarmýyo kapak açýk iken ses açýp kapatýyo dýrt diye ses çýkarýyo

tema telefonun sesini duvarkaðýdýný vs ufak tefek þeylerini deðiþtiriyo ama skin telefonun menü ikonlarýný vs her þeyini deðiþtiriyo fark bu tema pek iþe yaramaz sen skin yükle uzun süredir bu iþle uðraþmadýðým için siteleri unuttum malesef

hayýr bt ile tema skin yollayamassýn usb kablosu ve pc aracýlýðý ile skin yüklersin

bu bahsettiðin gprs ikonu nasýl biþey sol tarafta sinyal gücünün yanýndaki acayip þekilmi eðer o ise sorun yok herkesin v3i isinde var o ikon ve daha kimseye zararý dokunmadý

Motorola v3i
bennay

30 Aðustos 2008; 12:40:21 

çoooooooook teþekkür ederiiiim

doktor_21

30 Aðustos 2008; 19:10:58 

quote:

Orjinalden alýntý: .:: NEJ@T ::.

quote:

arkadaþlar ben telefona flash attým ama þarjý 24 saate bitiyo benmi bi yanlýþlýk yaptým yoksa herkestemi böyle yardýmlarýnýzý bekliyorum

daha kimsede böyle bir þikayet olmadý telefonu çokmu kullanýyosun yada bataryanda sorun olabilir

yok ben öyle günde üç beþ tel görüþmesi yaparým oda 20 dakikayý geçmez orjinal sürüm yüklediðimde þarj sorunu ortadan kalkýyo yani 3 gün gidiyor

doktor_21

21 Eylül 2008; 23:46:58 

quote:

quote:

Orjinalden alýntý: .:: NEJ@T ::.

quote:

yok ben öyle günde üç beþ tel görüþmesi yaparým oda 20 dakikayý geçmez orjinal sürüm yüklediðimde þarj sorunu ortadan kalkýyo yani 3 gün gidiyor

yokmu bu soruna çare bulacak biri dostlar

mmnmslmn

1 Kasým 2008; 3:36:24 

MERHABA, r444 ler sandisk marka 2gb hafiza kartini destekliyor diye yazi gordum internetten.Karti aldim. Telefonum R3443H3_G_0E.C4.10R_A

R444 E BU TELEFON CEVIRILEBILIR MI? (R4441D 03.05R.shx BUNU BULDUM) OLUR MU BI ARIZA OLMADAN?

LUTFEN YARDIMMMM

1 Kasým 2008; 17:57:38 

quote:

Orjinalden alýntý: mmnmslmn

MERHABA, r444 ler sandisk marka 2gb hafiza kartini destekliyor diye yazi gordum internetten.Karti aldim. Telefonum R3443H3_G_0E.C4.10R_A

R444 E BU TELEFON CEVIRILEBILIR MI? (R4441D 03.05R.shx BUNU BULDUM) OLUR MU BI ARIZA OLMADAN?

LUTFEN YARDIMMMM

olurmu öyle þey tabikide telefonun bozulur v3i ye flash atarken her seferde söylendi itunesli v3i ile itunussiz v3i ayrý flashlara sahip sakýn bilmeden atmayýn diye yani çevrilmez hiç demedim ama tahmini olarak bozulacaðýný düþünüyorum bence deneme ayrýca 2 gb kart desteklemiyo en fazla 512 mb ama 1gb kullananlarda oldu

Motorola v3i
mmnmslmn

2 Kasým 2008; 14:44:17 

ama itunesýzlara itune yuklendigini soyleyenler oldu sanki, bir kac gecis flashi yukleyip onu yukledikten sonra yuklenmez mi?
Peki 1 gb kullanmak icin ne yapabilirim?
cevap verdiginiz icin cok tesekkurler,

2 Kasým 2008; 21:08:18 

evet galiba itunes yükleniyodu bende hatýrladým öyle biþey ama sonuçta o bir mp3 çalar programý yüklemek kolay ayný msn yüklemek gibi ama sen telefonun yazýlýmýný çevirmek istiyorsun hiç denemedim deneyenide görmedim ama tavsiye etmiyorum yinede çok istiyosan dene ama ben olsam denemem iþin ucunda v3i den olmak var her marka 1 gb kart çalýþmýyo hafýza kartýný alýrken telefona tak dene eðer telefon kartý görürse bilki çalýyo yani özellikle çalýþtýrman için program vs yüklemen gerekmiyo

Motorola v3i
mmnmslmn

3 Kasým 2008; 0:22:52 

yine bir keresinde kendimi zaptedemeyip hic ihtiyacim yokken overclock yaptim ve yaktim anakarti, ve yine ayni duyguyu yasiyorum ama dogru diyosun galiba, sagol tekrar gercekten

3 Kasým 2008; 14:20:32 

rica ederim bende çok sabýrsýzýmdýr v3i yi ilk aldýðýmda flash atmaya korkuyodum bozulursa vs diye sonra bir gün içimdeki o duyguya karþý koyamayarak flash denemelerime baþladým ama beceremedim ama telefonda bozulmadý sonra yoðun uðraþdan sonra baþardým ha seni teþvik etmeye çalýþmýyorum yanlýþ anlama o duyguyu iyi bilirim yani sen hafýza kartý yüzündenmi yazýlým çevirmek istiyosun

Motorola v3i
mmnmslmn

3 Kasým 2008; 18:44:07 

evet onun disinda skinler menuler cok onemli degil,en azindan riske girmeye degmez ama kart onemli, kesin olacagini bilsem temalar icin de atardim. Peki r344 icin skin tema yazanlar ý mý sadece kullanabilirim. Yani baska bisey uymaz mi. Ben diyodum belki hatta windows bile kurarim. Acrobat reader falan. Acrobat in imkaný yok di mi?
Baska ne icin flash atýlýr ki? ise yarayacak bi fark olusturuyor mu daha hizli calisma falan. Bir de turkce T9 yok telefonda,Arabistandan geldi benimki, onu bulsam cok iyi olur. tskr

4 Kasým 2008; 19:39:21 

o flash mevzularýný ben pek bilmiyorum ama l7 v3 gibi telefonlara uyumlu skinleri yüklüyorum bir sorun olmuyo çalýþýyo ama sende çalýþýrmý bilmem widows kurarsan bu bir devrim niteliði taþýr acrobat kuruluyomu bilmiyorum ben telefonun þekil kýsmýyla ilgileniyorum yani JAVA olduðu için telefon öyle oyundu programdý vs ilgilenmiyorum skin vs yükledim o kadar ben flashý kapak kapalýyken müzik çalabilmesi için ve skin yüklemek için atmýþtým bence bunlar önemli þeyler göz zevki için onun dýþýnda hýzlanma göremedim ayný gibi

Motorola v3i
bumink

5 Kasým 2008; 0:36:19