|
|
22 Mart 2008; 22:57:19
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: turkerheryerde Kardeş sen bulamadın galiba ama ben buldum motorola digital audio player hiçbir yerde yok çünkü o da sistemle felan oynanıyormuş yabancı kaynaklara göre galiba ama jad dosyalı buldum onu kjava atınca zaten tel görüyor yükledim ve çok güzel audio player çalışıyor. Buraya da ekliyorum arkdaşalar telefonuza dap playeri yüklemek isterseniz buyurun Hem de Türkçe Download / İndir. böylece itunes sorunuz da bir güzel sona erer selamlar. http://cobe38cobe38cobe38.googlepages.com/DAP_P44_F_ENFRDEITESNLTRPTEL_VER_05_.rar Tıklayın quote:
Orjinalden alıntı: .:: NEJ@T ::. quote:
Orjinalden alıntı: turkerheryerde Dostlar bur da herşey çok güzel anlatıldı ama hata yaparsanız da elinizden hiçbirşey gelmiyor benden söylemesi telefonum daha yeni aldım servisten teknosa servis garantisi ile gönderdima ama ücret de ödemedim ama servis tamiri beklediğim günler beni öldürdü hiç de değmez bu kadar risk varken ben moonstar packi yükledim hiçbirşey de sorunum yoktu ama bir daha moonsatar yüklemeye kalkarsanız benim gibi bu kez cep telefonuz bilgisayardan gönderdiğiniz dosyayı da okumuyor ben hiç tavsiye etmiyom arkdaşalar bu kadar risk varken sisteme yazılımıyla oynamaya gerek yok Dostlar burda arkadaşlar çok yardımcı oldu ama benim son bir isteğim var bana motorala audio diğital palyer jar dosyası full olan varmı var sa size zahmet biri bana gönderirse ya da buraya link koyarsa çok sevinirim. yine jar dosyları mmc karta yüklenebiliyor. Sistemle alkalı dosylar değil. Birde bu yazıları okuyanlar bu yolları deneye bilirsiniz ama risk sizin eliniz de benim gibi de olabilirsiniz. Onun için iyi düşünün iyi karar verin teliniz sıfırsa yapmayı denemeyin öyle kullanın. not: motorola sizi zahmet bir audio diğital player jar dosyası. Teşekkürler Dostlar Selamalar. o audio dijital player değilde başka bir mp3 çalar vardı onu yarın veriyim şiimdi bulamadım http://cobe38cobe38cobe38.googlepages.com/DAP_P44_F_ENFRDEITESNLTRPTEL_VER_05_.rar[code][/code] aaa unutmuşum çok özür dilerim çeşke pm falan atsaydın neyseki bulmuşsun çok mahçup oldum valla başka oyun program ihtiyacın varsa söyle bu kez unutmucam