Giriş | |
|
|
|
28 Aralık 2007; 20:50:57
|
|
|
ben de telefonu flashlarken, son aşamada rsd lite, manuel olarak telefonu açın diye bi uyarı çıktı, yani status complete yazısı çıkmadı ben de rsd lite ı kapattım ama artık telefon açımıyor, çok acil yardım istiyorum, çoook aciiiill!!!
|
|
3 Ocak 2008; 0:37:41
|
|
|
merhabalar... ben mp'yi rsd lite 4.0.1 ile yüklemeye çalışıyorum ama şöyle bir hata alıyorum. Failed flashing process. Failed flashing process. Error procsessing flash file. (0x700F); phone connected Bi yardımcı olurmusunuz... Not: işletim sistemim vista olduğundan sadece 4.0.1 yükleyebildim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hemre_ -- 3 Ocak 2008; 0:38:03 >
1. Dünyadaki ilk N82 ekranı patlatan benim 2. Vista ile N82 güncellemesi yapan yine benim 3. Telefonu kayıt dışı olan yine benim 4. Sinirlendiğimde hırçınlaşan işte o benim 5. Çalışmadığı halde cebinde iki telefon taşıyan kişide benim 6. Yüksek özellikli bilgisayarı olmasına karşın oyun oynamayan yine benim 7. N82 cihazını v30.0.0.019 sürümü kullanan ilk Türk'te benim. Dünyada sayılıyız zaten. Çünkü nokia N82 için v30 sürümünü geri çekti...
|
|
|
|
|
4 Ocak 2008; 23:59:00
|
|
|
kardeş mrb.flashlamayı flash backup,moto PST içindeki multiflashflex programları ile yapabilirsin.hiç bunları denedin mi.flashbackup programının 3.0.7 versiyonu olacak
|
|
|
10 Ocak 2008; 19:04:16
|
|
|
arkadaşlar bende V3i sahibiyim artık . yıllardır symbian işletim sistemli telefonlar kullandım ama bu telefonda dikkatimi çekiyordu cevamlı ama bu telefonu sadece telefonla konuşmak için alırım falan diyordum ama kullanınca anladım ki bu telefonun çok süper bi telefonmuş. yani sadece konuşmak için yada tipi için alınacak bir telefon zannediyordum ama çok kaliteli özellikleride varmış.bence tek kelimeyle harika bir telefon V3i artı PLANLAMACI arkadaşa ve diğer yardımcı olan arkadaşlara teşekkürler flash attım ve skin yükledim ki telefona daha da güzel oldu.. ben vista kullanıyorum ve vistada RSD Lite ın eski sürümleri problem çıkardı daha dogrusu yüklenmedi ama 4.1 sürümünü buldum bi yerde o çalışıyor gerçi karspersky bi iki uyarı verdi ama trojan filan diye ama belkide programı trojan olarak görüyordur.karantinaya al diyorum alıyor bi problem çıkmıyor.. işte isteyen arkadaşlar için RSDLite 4.1 gerçi daha önce kimse verdimi bilmiyorum ama hep download yapmayim dedim bide upload yapim dedim http://rapid-share.com/files/82744476/RSDLite_4.1.rar.html
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CROSSHAIR-X -- 10 Ocak 2008; 19:05:25 >
|
|
|
|
|
12 Ocak 2008; 1:00:54
|
|
|
ya arkadaşlar bu MP güzel ama bi problemi var. rehbere isim ekleyeceğim zaman yada mesaj yazmak dışında bi yere bişey yazacagım zaman direk olarak t9 klavyeye geçiyor ve çıkaramıyorum t9 dan(nokia telefonlarda t9 deniyordu belkide adı başkadır). ben mi yapamaıyorum arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim.. ve bide bu MP nin son sürümünü paylaşırsanız sevinirim.. 2. olarak da bişey soracam . bu v3i de rehberde hem sim karta hemde telefon hafızasına isimleri kaydedip daha sonra istediğim rehberi kullanamıyormuyum.nokilarda vardı mesela istersen sim kartın rehberini istersen telefonun rehberini kullanıyordun.ama bunda olmuyor .hem sim karta hemde telefona kaydedince aynı isimden 2 tane çıkıyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CROSSHAIR-X -- 12 Ocak 2008; 1:05:10 >
|
|
|
|
|
12 Ocak 2008; 1:11:57
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: CROSSHAIR-X ya arkadaşlar bu MP güzel ama bi problemi var. rehbere isim ekleyeceğim zaman yada mesaj yazmak dışında bi yere bişey yazacagım zaman direk olarak t9 klavyeye geçiyor ve çıkaramıyorum t9 dan(nokia telefonlarda t9 deniyordu belkide adı başkadır). ben mi yapamaıyorum arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim.. ve bide bu MP nin son sürümünü paylaşırsanız sevinirim.. 2. olarak da bişey soracam . bu v3i de rehberde hem sim karta hemde telefon hafızasına isimleri kaydedip daha sonra istediğim rehberi kullanamıyormuyum.nokilarda vardı mesela istersen sim kartın rehberini istersen telefonun rehberini kullanıyordun.ama bunda olmuyor .hem sim karta hemde telefona kaydedince aynı isimden 2 tane çıkıyor t9 dan çıkmak içinönce mesaj ayarlarından itap türkçe yi seç sonra * tuşu ile t9 a geçiş yapa bilirsin yada normala geçiş yapabilirsin mp lin yeni sürümü yok telefondaki neyse o rehberdeki isimleri sim kart telefon diye ayrı ayrı göremessin hepsi aynı mekanda oluyo
|
|
12 Ocak 2008; 1:26:03
|
|
|
@gestapo saol hoca cevabın için ..dediğin gibi yaptım ama mesaj yazarken problem yoktu ama diğer rehber,bluetooth adımı yazarken falan problem oluyordu ama sen söleyince biraz kurcaladım da herbiri için ayrı ayrı ayarlama yapmak gerekiyormuş ve rehber kaydı girerkende iTAP english seçiliymiş o yüzden işkence çekiyormuşum ama şimdi düzelttim saol..
|
|
|
|
|
12 Ocak 2008; 2:30:09
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: CROSSHAIR-X @gestapo saol hoca cevabın için ..dediğin gibi yaptım ama mesaj yazarken problem yoktu ama diğer rehber,bluetooth adımı yazarken falan problem oluyordu ama sen söleyince biraz kurcaladım da herbiri için ayrı ayrı ayarlama yapmak gerekiyormuş ve rehber kaydı girerkende iTAP english seçiliymiş o yüzden işkence çekiyormuşum ama şimdi düzelttim saol.. önemli değil ya mp ne gibi bir problemi var merak ettim
|
|
12 Ocak 2008; 11:23:08
|
|
|
ya işte MP nin bi problemi sandım işte dediğim iTAP sorununu çünkü mesajlarda yapmadı diğer yerlerde yapınca.meğer ben bilmiyormuşum .hemen çamur attım MP ye
|
|
|
|
|
13 Ocak 2008; 19:17:32
|
|
|
selam arkadaşlar motorola v3im sahibi oldum bende yalnız...hiç bir şey apamıyorum pc bilgim var telefonda az çok var ama ..itunes ile daha hiç müzik atamadım ..hayır ipodnanom da var ama bunla daha nasip olmadı müzik dinlemek yardımcı olursanız sevinirim v3im olan birinin olmazssa oolmazı neler ..forumu bayağı bir okudum ama fransız kaldım..hayır görgüsüz diceksiniz ama fransızcamda vardır..
|
|
14 Ocak 2008; 10:41:26
|
|
|
valla arkadaşım sadece iTUNES dan müzik atmak için diyorsan onun için yanlış hatırlamıyorsam sadece bağlantı ayarlarından ,usb bağlantısına giriyorsun, ordan da varsayılan bağlantı olarak hafıza kartını seçiyorsun,daha sonra bilgisayarına telefonun yanında verilen i tunes cd sini takıp kuruyorsun. kurulum bittikten sonra cd yi çıkarmadan data kablosuyla telefonu bilgisayara bağlıyorsun işte yeni donanım bulundu falan diyor cd den driver yüklüyor sonrada telefonu ve iTUNES u bi kere aç kapa daha sonra ikisinide açınca zaten itunes un yan tarafında hafıza kartınıda göreceksin sonrada işte şarkıları itunes a atıp telefona gönder diyorsun biraz bekliyorsun yüklüyordu herhalde böleydi.. ama böyle telefonunu bilgisayar tanımazsa bu topiğin ilk sayfasında arkadaşlar çok güzel anlatmışlar orda verilen driver dosyalarını indir ve arkadaşların dediği gibi system32 içindeki driver klasörüne kopyala telefonun bağlantısını da usb bağlantısı bölümünden daha yeni hafıza kartı yaptıgımız yeri DATA,FAX bağlantısı olarak değiştir sonra da işte telefonunu tanıt bilgisayara orda arkadaşlar daha uzun ve daha açık anlatmışlar o şekilde tanıt.. hayırlı olsun....
|
|
|
|
|
14 Ocak 2008; 19:47:45
|
|
|
Arkadaşlar Selamlar; V3i (i-tunes'suz versiyon) için en son, en başarılı flash hangisi? Bu topiğin başında verilenden başka da flash lar çıkmış çünkü?? Ya da hangisini tavsiye edersiniz? R479_G_08.B5.3DR.shx R479_G_08.B5.10R.shx
|
|
15 Ocak 2008; 1:20:00
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: tonmayster Arkadaşlar Selamlar; V3i (i-tunes'suz versiyon) için en son, en başarılı flash hangisi? Bu topiğin başında verilenden başka da flash lar çıkmış çünkü?? Ya da hangisini tavsiye edersiniz? R479_G_08.B5.3DR.shx R479_G_08.B5.10R.shx arkadaşım bu senin verdiğin versiyonlar v3i itunes versiyonları değil bildiğim kadarıyla. bunlar sadece v3i olanların versiyonları .v3i itunes un versiyonları R47A ile başlıyor. ben bu R479 ile başlayana yüklemeye çalıştım yüklemedi.sonra sordum neden böle oldu diye başka bir sitede bulmuştum R479 ile başlayan versiyonu onlarda dediler R479 ile başlayanlar v3i versiyonu senin ki demek ki v3i iTUNES versiyonu. dediler ordan biliyorum yani..
|
|
|
|
|
16 Ocak 2008; 20:46:32
|
|
|
E zaten bende itune'suz versiyon diye yazdım ya???? quote:
Orjinalden alıntı: tonmayster Arkadaşlar Selamlar; V3i (i-tunes'suz versiyon) için en son, en başarılı flash hangisi? Bu topiğin başında verilenden başka da flash lar çıkmış çünkü?? Ya da hangisini tavsiye edersiniz? R479_G_08.B5.3DR.shx R479_G_08.B5.10R.shx
|
|
16 Ocak 2008; 22:34:44
|
|
|
pardon kardeş yanlış okumuşum kusura bakma..... acil yardım benim telefon uçtu...... flash atıyordum %100 oldu daha sonra telefonun ekranında: low battary cannot program yazdı ...ne oldu buna , sarj da edemiyorum flash atmadan önce telefonun sarjı full değildi ama 2 kareydi ve yani bayada sarjı vardı ... lütfen acil yardım ..tekrar flashlayacam ama sarj olmuyor telefon
|
|
|
|
|
16 Ocak 2008; 22:56:56
|
| | | |