selam arkadaşlar ben v3i upgrade etmeye karar verdim bu akşam.. driverleri programları yükledim ve başladım flashlamaya program yamaladı telefona siyah ekran çıktı.. ama sonra program Lütfen Manuel olarak açın telefonu dedi.. bende açmayı denedim ama açılmıyor.. ne yapabilirim? acil yardım Lütfen...
planlamacı bey veya abi öncelikle cok tesekkür ederim telefonumu flashlamayı basardım.ama bir sorunum ekranda sol üstte hep gprs isareti var neden anlamadım herseyi denedim yok edemedim.yükledigim flashdaki mig33 adlı msn programınıda sildim ama gitmio.yardımcı olursanız sevinirim.veya içinde ne garip programlar ne msn olan sadece kapaktan mesgule düsrebildigim ve kulaklık sesinin yüksek oldugu (yani bu gprs isareti falan gözükmesin istiyom) bu mp varsa ona flashlayım
selam arkadaşlar ben v3i upgrade etmeye karar verdim bu akşam.. driverleri programları yükledim ve başladım flashlamaya program yamaladı telefona siyah ekran çıktı.. ama sonra program Lütfen Manuel olarak açın telefonu dedi.. bende açmayı denedim ama açılmıyor.. ne yapabilirim? acil yardım Lütfen...
Bu hafta yeni flash vericem arkadaşlar açılış kapanış drm ikonları orijinal yazılımla aynı olacak zira benim koyduklarımı kimi arkadaşlar beğenmiyor bu da sorun yaratıyor bu vereceğim son yedek olacak
Bu hafta yeni flash vericem arkadaşlar açılış kapanış drm ikonları orijinal yazılımla aynı olacak zira benim koyduklarımı kimi arkadaşlar beğenmiyor bu da sorun yaratıyor bu vereceğim son yedek olacak
ne sonmu bittimi yani ben sabırsızlıkla yeni yedeklerden beklerken nasıl olur bu zaten 4 aydır yeni yedek yapmamıştın rica etsem bir tane daha yepyeni skinlerden oluşan yedek yapamazmısın yada skin veremezmisin yada yeni özellikler ekleyemezmisin mesela çerçeveli foto çekimi gibi yada başka şeyler v3i macerası yarıda biticekmi mesela daha menüyü nasıl düzenliceğimizi öğretmedin ama tabi son karar senin benim ki sadece rica
bahsettiğin bu flash'i kullanacağım.Çünkü hali hazırda yüklediğim flash biraz sorunlu.
Merhaba arkadaşlar samsung 250 ile motorola v3i arasında kaldım.Hangisini alacağıma karar veremedim bana yardımcı olabilir misiniz?
ciddi söylüyorum babam e250 kullanıyo ben v3i kullanıyorum yani 2 telefonuda tam olarak biliyorum bence v3i almalısın şidi ufak bir kıyaslama yapıyım
karizma v3i (DAHA PAHALI DURUYO ) kamera v3i kolay kullanım e250 (daha pratik kızağını açıyon hemen şak diye) dışa çıkan ses aynı ikiside kulaklık v3i daha iyi gibi ekran kalitesi v3i tel animasyonları e250
bence ya v3i al yada almışken d900 al e250 gibi karizmatik ama daha çok özellikli bir tel