evet bu yeni yedekteki skinler mükemmel çok teşekkür planamacı abi yanlız bu yazı tipini ve drmyi pek beyenmedim neyse artık kendi imkanlarımla değiştiricem çok teşekkürler
Skinleri beğenmene sevindim Yazı tipi ve drm'yi değiştirebiliyorsun nasıl olsa, sanırım yaş farkı gereği zevk ve beğenilerimiz farklı biraz..
bu yeni yedekte LE skini yok o hoşuma gitmişti onu gönderebilirmisin ben yükleyim telefonuma drm güzelde yazı tipi sağ yamuk hoşuma gitmedi çok teşekkürler en çok motoxp skinini beğendim
planlamacı abi bu itunesin telefon tuş takımında kısayolu varya o tuşu ses dosyasına girme yada hani oyunlar ve uygulamalarda motorolanın mp3 çaları varya onu kısayol tuşuna atasan olurmu çünkü ben itunes kullanmıyorum o tuş işe yarasın diye düşündüm yapabilirmisin yada nasıl yapıldığını anlatabilirmisin ben yapmayı deneyim yardım edermisin gerçi flash atmama yardım ettiğinden beri başına bela oldum isteğim hiç bitmiyor ve bu gidişte bitmeyeceğe benziyor kusura bakma bu konudada yardım edermisin lütfen
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sedat9-b -- 27 Mayıs 2007; 22:30:50 >
ok. sedat akşam msn'de hallederiz 5 dakikada.. Sesler menüsünü atarız bu tuşa.. dap olmuyor..
ben bu akşam msn ye gelemem kusura bakma lütfen yarın 2 tane yazılım var şimdi 5 dakka oturdum bilgisayara lütfen kusura bakma yarın müsayit olurmusun daha kitapların kapağını açmadım şimdi biraz ders çalışmam lazım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sedat9-b -- 28 Mayıs 2007; 21:01:25 >
ok. sedat akşam msn'de hallederiz 5 dakikada.. Sesler menüsünü atarız bu tuşa.. dap olmuyor..
ben bu akşam msn ye gelemem kusura bakma lütfen yarın 2 tane yazılım var şimdi 5 dakka oturdum bilgisayara lütfen kusura bakma yarın müsayit olurmusun daha kitapların kapağını açmadım şimdi biraz ders çalışmam lazım
Ne zaman istersen kardeş
annayışın için teşekkür sen hangi gün müsayit olursan o zaman görüşelim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sedat9-b -- 29 Mayıs 2007; 19:18:28 >
planlamacı abi gene bir sorunum var yardım edermisin şimdi ilk flash attığımda menüde hesap makinesi vardı bana çok saçma geldi yani menüde hesap makinesi ne alaka sonraki yedeklerde ise kısayollar diye gıcık bişey vardı yani ana menüdeki simgeleri kendimiz belirliyemezmiyiz yardım edermisin
planlamacı abicim gene bir problemim bitmeden başka bir problem ortaya çıktı yeni çektiğim videoları izlerken video yemyeşil gözüküyor arkadan sesler geliyor ama görüntü yeşil bu sorun eski videolarda veya video çekerken olmuyor sadece yani çekilen videolar izlenirken oluyor nasıl düzeltecez önceden oluyodu telefonun ayarlarını sil deyince düzeliyodu onuda denedim olmadı lütfen çok acele yardım edermisin telefonu tekrarmı flaslasam yoksa hı nedersin lütfen çabucak yardım