Şimdi Ara

Karaca Grey Stone Bio Granit Tencere Tava

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
293
Cevap
19
Favori
103.174
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba. Öncelikle bu ana konu altında bir çok tencere tava başlığı görünce buraya açtım elektriksiz bir mutfak aletinin başlığını, hata varsa kusura bakmayın.

Reklamlarda Karaca markasının yeni Grey Stone Bio Granit ürünlerini gördüm. Bulaşık makinesinde yıkanabilir şeklinde bir kare de vardı ve çelik/metal çatal kaşık kıskaç vs ile de kullanılabilir diyordu.

Bu ürünlerden kullanan varsa ve yorumlarını paylaşırsa sevinirim.
    Evdeki Tefal marka teflon kaplama tencere ile tavaların değişim zamanı yaklaşıyor, araştırmalar başlasın dedim...

http://www.krcshop.com/urun/karaca-grey-stone-bio-granit-tava-26-cm
    http://www.krcshop.com/urun/karaca-grey-stone-bio-granit-wok-tava-28-cm#
    http://www.krcshop.com/urun/karaca-grey-stone-bio-granit-karniyarik-tencere-26-cm
    http://www.krcshop.com/urun/karaca-grey-stone-bio-granit-tencere-24-cm

• Boş bir tartışma içindesiniz. Karşınızda konuyu gayet iyi bilen ve iyi niyetle size bir şeyler anlatmaya çalışan biri var inat edip dinlemiyorsunuz. Kimya Mühendisiyim fazla söze gerek yok,bio-granit adı ile bilinen herhangi bir kimyasal ürün yoktur kaplama türü yoktur. Ticari bir isim. non-stick yani yapışamaz üreticileri zaten dünyada pazarlama üstadları. ABD yıllarca EPA üzerinden Dupont ile uğraştı. Bütün küçük firmaların alım yaptığı ana üretici Dupont zaten ptfe olmadan yapışmazlık olmayıcağını kabul eder.Ayrıca da doğaya verdikleri zarar yüzünden ABD hükümetine milyonlarca dolar tazminat ödediler.

Bu tür kaplarda pişirlen ymeklerde anında bir zehirlenme yada kusma vb reaksiyon oluşmadığı için yıllardır irili ufaklı bir çok firma bu kaplamaları kullanır.Büyük marketlerde bunları insanlara satar. Kimi taşta pişirir,kimi döküm sağlıklşı der kimi çelikten şaşamam der uzar gider. Ama bilimsel geröekleri göz ardı edemezsiniz. Kimyasallar kullanılarak üretilmiş bütün yapışmaz türlerinde sorunlar vardır.
    Bir firma ürettiği ürünün ne olduğunu neden gizler? Neden broşürlerinde ne kullandığını anlatmaz bunları sormalısınız.
    Bakın şöyle yazmışlar : diğer yanmaz yapışmaz tencere ve tavalara göre 3 kata kadar daha dayanıklıdır... Ne tür bir bilimsel izah yapalım buna? Neye göre? Hangi metodla ölçülmüş? Kim ölçmüş? Neden test açıklanmamış?.
    Bir başka açıklama : Yüksek granit takviyeli katmanlar aşınma direncini ve dayanıklılığı sağlar...Granit demiyor granit takviyeli diyor. Peki neye takviye olmuş granit? Ana malzeme nedir?

Lütfen biraz dikkat. Ayrıca size bir bilgi vermeye çalışan insanlara karşı üslubunuz hiç şık değil,nazik olmayı denemelisiniz.

Saygılarımı sunarım..
  • Takipteyim benim de almak istedigim bir ürün.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dedikleri gibi cizilmez mi acaba. Peki sağlıklı mi ayrica

• çizilmez zorla kazımaya çalışmadığın sürece bugün aldım canavar gibi 5 yıl garantili 7 kat kaplama pfoa içermiyo ayrıca tanabı çelik çeliğin üstüne kaplama dışı alüminyum gayet iyi bir ürün tavsiye ediyorum
  • n11.com dan kampanya-çek vs. denk gelirse uygun fiyata alınabilir.
    Ben Moneta Alluflon almıştım, gayet iyi.
  • şu an kendi mağazalrında indirimde n11 de daha pahalı ve hafta içi eski fiyatlarına dönecekmiş
  • 3 tencere 3 tavayı 434 tl ye aldık hayırlsı bakalım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Nerede uygun satılıyor? Benim hanım da sordu birkaç kez

• dostum karacanın kendi mağazalarında uygun fiyat şu an yarından itibaren eski fiyatlarına dönecekmiş yüzde 50 indirimli satılıyo şu an
  • Alan arkadaşlar, teflon tavaya kıyasla ağırlığının nasıl olduğu hakkında fikir verebilirler mi acaba?
  • Granit, seramik, emaye gibi doğada bulunan yani doğal bir madde olduğu için sağlık açısından zararlı olmaz, asıl zararlı olanlar kimyasal içerik ile üretilen teflon kaplamalı ürünler.

• dostum ağır bir ürün baya fark ediyor diğerlerinden ağırlığı
  • ah_1903 A kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim.
    N11'de çok uygun şu anda mağazasında pahalı bende almaı düşünüyorum nasıldır acaba döküm gibi çok ağırmıdır yoksa aynı ücretlere döküm almak dahamı mantıklı.
  • Dokumden daha iyi dokumlerin icide seramik kapli ayrica magazda daha ucuzdu n11 de ucuz degildi karacalar ben baktigimda

• Cok agir degil dun bi daha baktim gayet makul agirkiklari

o zaman granit almamız lazım dökümlerde de böyle sahtekarlıklar varsa dikkat etmek lazım teşekkürler
  • Arkadaslar urun bildiginiz teflondur. Granit diye bir kaplama turu yoktur. Yapismazligi da ptfe sayesinde elde ediyorlar. Kanmayin pazarlama hilelerine. Saglikli bir urun asla degildir...Aldanmayin. urun non-stick o.arak kendi sitwsinde anlatilmis bu italyan mali falan degil bildigimiz yerli uretimdir. Saygilar.

• andora1 A kullanıcısına yanıt
    nerede üretiyorlarmış bir de onu söyle hocam.
  • andora1 A kullanıcısına yanıt
    hangi ürünleri tavsiye edersiniz hangi marka daha iyidir.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.