Şimdi Ara

Note 4 Şebeke Sorunu (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
986
Cevap
24
Favori
176.236
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bizde vardı sorun lolipop la duzeldi donanımsal olsa duzelmezdi bence yazılımsal

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yani artık gönül rahatlığı ile Note 4 alabilir miyim? Sorun ortadan kalktı yani?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: V3nTon

    Yani artık gönül rahatlığı ile Note 4 alabilir miyim? Sorun ortadan kalktı yani?

    Lollipopta sorun yaşayan duymadım ben.Bir önceki sürümden lollipopa geçenlerin sorunuda ortadan kalktı diye biliyorum.
  • 2 gün evvel vatan bilgisayardan aldığım note 4 te yaptığım testler sonucunda hiç bir probleme rastlanılmamıştır... şebeke sorunu konusunda şunu demek isterim ki galaxy s4 ün bir seviye çeken yerde bile note 4, 3 seviye çekmekte... telefon GSM modunda kullanıldı. kullanıcılar nasıl bir çekmeme sorunu ile karşılaşıyorlar hayret ettim. neredeyse bu yorumlar yüzünden Note 4 almayacak idim... sorunu olanlar (ki zannetmiyorum) kararlı sürüm lolipop 5.1 sürümünü beklemelerini tavsiye ediyorum..
  • Sıkıntı gsm modunda degil sıkıntı wcdma 3g modunda gsm modunda fulden hiç düş müyor lolipop la o sorunda kalktı zaten

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yaklasık 3 hafta once note 4 aldım..dunyam degıstı resmen..ıslerımı daha duzenlı ve hızlı yapabılıyorum.şebeke çekmeme sorunu hıc yasamadım.mukemmel önerırırım..aldıgım fıyat ıse 2150 tl.saygılar
  • arkadaşlar şubat ayının 15 inde samsung bayiiden note 4 aldım beyazını talep ettiğim için sipariş üzerine 23 şubatta elime geçti telefon aldığım günden itibaren telefon görüşmesi yaptıgımda her konuşmada olmasada çogunda ses gidip gelmesi kısık ve cılız gitmesi sorunu yaşıyorum.artık cinnet geçirme durumuna geldim ve samsung müşteri hizmetlerini aradım bana yarın 1 aylık sürecin doldugunu ve iade ve değişim olmayacağını söylediler. normalde telefon elime geçtikten sonra faturanın kesilmesi gerekmiyormu ? ona göre pazartesi bayii'yi arayıp iade değişim talebinde bulunacağım.bilginiz varsa bilgilendirin lütfen ayrıca bu sorunu yaşayıp çare bulan varmı? iphone 'a dönmediğime pişmanım.
  • Eşime aldigim SM-N910CQ modeli note 4 telefonda iki kez şu sorunu yaşadım.Büyük bir AVM nin zemin katındaki bir mağazada kapsamadan çıkıyor sonrasında tekrar şebeke bulamıyor. Uçak moduna alıp tekrar bağlanmayı denedim uçak moduna geçmedi.Restart ile ancak düzeldi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kenfat10

    Eşime aldigim SM-N910CQ modeli note 4 telefonda iki kez şu sorunu yaşadım.Büyük bir AVM nin zemin katındaki bir mağazada kapsamadan çıkıyor sonrasında tekrar şebeke bulamıyor. Uçak moduna alıp tekrar bağlanmayı denedim uçak moduna geçmedi.Restart ile ancak düzeldi.

    Q modellerde sebeke sorunû var sanırım bendede vardı lolipop 5.01 odun yoluyla rom yükledim şebeke normale dondu hiç gitmiyor ya bekleyin güncelleme yayınlanmasını yada rom yükleyin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kapsama dışına çıkmazsan bir sorun yok. Araçla seyahat edenlerde büyük sorun bence.Tünele girip çıkarsan şebeke gelmez

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Muhammedu-veys

    2 gün evvel vatan bilgisayardan aldığım note 4 te yaptığım testler sonucunda hiç bir probleme rastlanılmamıştır... şebeke sorunu konusunda şunu demek isterim ki galaxy s4 ün bir seviye çeken yerde bile note 4, 3 seviye çekmekte... telefon GSM modunda kullanıldı. kullanıcılar nasıl bir çekmeme sorunu ile karşılaşıyorlar hayret ettim. neredeyse bu yorumlar yüzünden Note 4 almayacak idim... sorunu olanlar (ki zannetmiyorum) kararlı sürüm lolipop 5.1 sürümünü beklemelerini tavsiye ediyorum..

    Güzel kardeşim ;
    İnsanlar çuvalla para vermiş, kafayı yiyorlar 5 aydır. Siz çıkmışsınız parantez içinden cihazda yok sizde sorun var demeye getiriyorsunuz.
    Evet, sorunlu olmayan cihazlar çoğunlukta. Ama buraya yazmış olan muhtemelen 40-50 kişinin cihazında gerçekten sorun var ve sizin sorunsuz cihazla bunu anlamanız mümkün değil. Tok acın halinden anlamaz misali. Siz şanlı gruba girmiş ve sorunsuz cihaza denk gelmişsiniz, iyi günlerde kullanın. Rencide etmeyin insanları.
    Slm
  • Telefonu alalı yaklaşık 4 ay oldu 4 aydır çeşitli problemler vardı (internetin kopması ve yeniden başlatmadan geri gelmemesi, konuşurken sesin kesilmesi ve hoparlöre alıp geri ahizeye alınca düzelmesi, internet işareti olduğu halde internete girmemesi vs.) En sonunda bugün şebeke sorunumuz da oldu hayırlısıyla. Şebeke birden gitti ve bir türlü gelmedi. S4 ile yanyana koyduk S4 full çekerken bizim Note 4'de tık yok. S4 ten benim Note 4ü aradık ve ulşalılamadı. O sinirle çıkarıp sim kartı kırdım (telefonu kırmak isterdim ama malum eşşek yükü para verdik). Yeni sim kart çıkarttım 1-2 saat önce doğru düzgün çekmemeye başladı 1-2 diş arası gidip geliyordu son 10 15 dk full çekmeye başladı. Bildiğin adamla kafa buluyor. İnşallah 5.0 güncellemesi ile hallolur yoksa telefonu paramparça edip 2300 liradan olacağım. Ayrıca bu son olaydan sonra Samsung ve Android benim için bitmiştir desem yeri. Apple ile ciddi düşünmeye başlayacağım artık
  • Muhammedu-veys kullanıcısına yanıt
    Gsm modunda problem yok diyor insanlar zaten. Kesin s4 de 3g modundadır

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: GOXB

    Gsm modunda problem yok diyor insanlar zaten. Kesin s4 de 3g modundadır

    Önemli olan da 3G-4G değil mi zaten? Internet kullanmayınca ne işe yarar bu cihaz.
    3G-4G nin ayrı bir devresi var içeride sanırım. Yani GSM ayrı 3g-4g ayrı alıcı verici gibi. Çünkü mod değiştirirken şebeke kapanıp açılıyor.
    Sorun da bu bölümde sanırım.
    Bir tek iphone larda bu değişimde şebeke kapanmıyor nasıl oluyorsa, bu da benim gözlemim.
    Slm
  • Arkadaşlar aynı sorun bende de var. Anca birini aradığımda şebeke düzeliyor. Gerçekten çıldırmak üzereyim. Bugün 3-4 kere şebekenin gittiğini farkettim.
    Bunun çözümü var mı? Varsa nedir? Önceki sayfalarda Lollipopla düzeldi demişsiniz. O ne demek bilmiyorum, anlıyamadım açıkçası.
    Yardımcı olurmusunuz :(
  • quote:

    Orijinalden alıntı: WhoKnows?

    Arkadaşlar aynı sorun bende de var. Anca birini aradığımda şebeke düzeliyor. Gerçekten çıldırmak üzereyim. Bugün 3-4 kere şebekenin gittiğini farkettim.
    Bunun çözümü var mı? Varsa nedir? Önceki sayfalarda Lollipopla düzeldi demişsiniz. O ne demek bilmiyorum, anlıyamadım açıkçası.
    Yardımcı olurmusunuz :(

    lolipop android yeni sürümü şuan note 4 de kitkat sürümü var bu onun üstü tam olarak yayınlanmadı sadece polonya sürümü var şebeke problemi polonya sürümünde geçti asıl sürüm yayınlandıgında tamamen ortadan kalkacagını düşünüyorum
  • Slm arkadaşlar bendede not 4 şebeke sorunu var hattı not 3 e takıyorum çok güzel çekiyor not 4 e takıyorum sinyal ya bir çizgi yada hiç olmuyor. Bu konuda çözüm bulan oldumu. Acaba Android lolipop gelince düzelirmi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu arada lolipop ne zaman gelecek haberi olan varmı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • o zaman Note4 almayım, burada yazılanları okuyunca.
  • ozdemir6481 O kullanıcısına yanıt
    Ben ölçüm %24

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.