Bildirim
Eurosport ve Nat Geo Kanalları Yayına Başladı
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Çok Çok iyi olur gelirse. Daha yeni yeniledim paketi _____________________________ -
Ben inanmıyorum yıllardır bu konuşma var icraat yok. _____________________________ -
dsmart 2015 yılının belgesel yılı olacağını söylemişti geçenlerde.. demekki gerçekten var böyle bişey.. _____________________________ -
Yilbasina kadar ak koyun, kara koyun belli olacak.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
d-smarta gelse ne gelmese ne?
o kadar parayı çöpe attıktan sonra evin bahçesine belgesel seti kurarım._____________________________ -
ace streamdan full HD rus paltforumları izle daha iyi ne gerek var para vermeye ruslar sag olsun adamlar işi biliyor dayı
_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: Teselecta
Bu sefer gelicek gibi gözüküyor
Bonus olarakcanlı desteğe yeni kanallar ne zaman belli olur diye sordum
dergini aralık sayısında belli olur.
dergi bir hafta 10gün sonra yayınlanıyor zaten_____________________________
-
12471 H 9200 frekansnda ng turkey ve ng people turkey kanalları görünmekte ancak sifreli kanal diyor. _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: drokan
12471 H 9200 frekansnda ng turkey ve ng people turkey kanalları görünmekte ancak sifreli kanal diyor.
onlar hep vardi baska platformun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Gel dedi mevlana.. -
Hiçbir kanal gelmeyecek bence.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -
quote:
Orijinalden alıntı: PeNcİLMaN
2015 yılı belgesel yılı olacak demişti ceo
quote:
Orijinalden alıntı: e_capkan
quote:
Hocam kaynak verirmisin iz? Hep aynı laflar ama icraat yapmıyor dsmart. 2014de sinema yılı dediler sonuç kalitesiz içerikler. Bence hiç güvenmeyin neo kanallar 5-6 yıldır gelecek. Zaten hiçbir çalışma yok yani eğer gelecekse şimdiden hazır olmaları gerekti.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: e_capkan
quote:
Hocam kaynak verirmisin iz? Hep aynı laflar ama icraat yapmıyor dsmart. 2014de sinema yılı dediler sonuç kalitesiz içerikler. Bence hiç güvenmeyin neo kanallar 5-6 yıldır gelecek. Zaten hiçbir çalışma yok yani eğer gelecekse şimdiden hazır olmaları gerekti.
Ali güven söylemişti
TFF de yazmışlardı konusunu bulamadım
TV'ye D-Smart'ın 12.245 / Y / 27.500 frekansından "NG WILD HD" adlı bir kanal eklenmiş ancak şu an için yayın yok.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Şampiyonlar ligini ttnete kaptırıp 30 milyon lira para tasarruf ettiler akıllarınca bu parayı da bu tarz belgesel vs kanalları dahil etmede kullanabilirler. Yani bu sefer gerçek olabilir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yaya39 -- 26 Kasım 2014; 0:44:35 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: vots
TV'ye D-Smart'ın 12.245 / Y / 27.500 frekansından "NG WILD HD" adlı bir kanal eklenmiş ancak şu an için yayın yok.
evet bende gordum tv eklemis kendi kendine. buyuk ihtimal yil basindan sonra yayina baslicak
ekleme : d smart mh ile yaptgm gorusmede bu kanaldan habersiz olduklarini ve kendilerinin eklemediklerini soyledi. isler acayip
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ersanpars -- 26 Kasım 2014; 2:25:30 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Gel dedi mevlana.. -
Yine mi bu dedi kodular? hic sanmiyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: ersanpars
quote:
evet bende gordum tv eklemis kendi kendine. buyuk ihtimal yil basindan sonra yayina baslicak
ekleme : d smart mh ile yaptgm gorusmede bu kanaldan habersiz olduklarini ve kendilerinin eklemediklerini soyledi. isler acayip
kanal sırasına eklenmiş diyorsunuz da kaç nolu kanalda şu anda? yoksa harici olarak frekans arandığında mı çıkıyor?_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: DreamRiver
quote:
Orijinalden alıntı: ersanpars
quote:
kanal sırasına eklenmiş diyorsunuz da kaç nolu kanalda şu anda? yoksa harici olarak frekans arandığında mı çıkıyor?
modul kullaniyorum listenin sonuna gelmis kanal.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ersanpars -- 26 Kasım 2014; 10:17:40 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Gel dedi mevlana..
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X